Roni Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Salutare, Stie cineva unde gasesc in Bucuresti smirghel cu granulatie de 2000, 2500 si 3000 ? Peste tot unde am intrebat, se uita lumea de parca ceream bujii de ozn Mersi anticipat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Ai incercat si la bricostore? Eu de acolo am luat ultima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 In general in magazinele care prepara vopsea la comanda gasesti. Anul trecut am gasit la Lizeanu si pe Jiului. Cauta la cel mai apropiat centru de preparat vopsea si mai mult ca sigur gasesti cel putin de 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 Am incercat prin Obor, pe la magazinele de bricolaj ... O sa caut si pe Lizeanu, acolo nu m-am gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) La granulatia trecuta de 2500, cred ca rezultatul e acelasi cu al pastei de polisat. De ce nu incerci direct cu ea? Plastic, metal... le cam rezolva Spun asta pentru ca am niste pietre de apa japoneze, de ascutit cutite. Si am inclusiv una de 8000 (Cerax), insotita de o Nagura (cu care faci pasta abraziva), si intre 3000 si 8000 nu mai e nici-o diferenta sesizabila in uzul normal. 3000-ul ajunge pt a ascuti un topor cu care sa te barbieresti. Poate doar microscopic. Principiul ramane acelasi si la smirghel. Editat Martie 27, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 La magazinele de piese auto gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 La magazinele de piese auto gasesti. as completa eu... magazinele care prepara culori. Ele trebuie sa aiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 in vitan gasesti...sunt 2 magazine de profil, acolo sigur au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 nici in vitan n-am mai ajuns demulticel, cred ca stiu magazinele cu vopsea la comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) La magazinul de la Lizeanu (Str. Viitorului 182) gasesti. Am luat eu acum cateva saptamani de 2000,2500 si 3000 ptr a slefui carcasa unui ceas. Editat Martie 27, 2015 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 magazine vopsea : militari -gorjului prelungirea ghencea - chiar in intersectie magazin vopsele auto langa alex GYM prelungirea ghencea - nikmar srl antiaeriana -chiar in intersectie magazin de vop auto AUREL (langa itp ) toate magazinele mentionate au tot timpul SMIRGHEL 120-2500 cumpar aproape zilnice de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Salutare, Stie cineva unde gasesc in Bucuresti smirghel cu granulatie de 2000, 2500 si 3000 ? Peste tot unde am intrebat, se uita lumea de parca ceream bujii de ozn Mersi anticipat, La Lizeanu dupa coltul cu Mega Image, cum mergi spre centru pe str. Viitorului, la 20m pe stanga sunt 2 magazine de vopseluri, unul langa altul. Sigur gasesti de 2000, 2500 si 3000. Au si mai fin de atat, lavete de polish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 si la hornbach am vazut, dar parca maxim 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) Gasesti pe Iuliu Maniul langa miniprix. Au tot ce vrei tu legat de smirghel. Gasesti si magazine auto generice dar la 2/3 ori pretul. Acolo foaia era 0.8 roni si vand cate bucati vrei tu (2013/2014). Editat Martie 27, 2015 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 pe partea cu miniprix-ul sau vis avis, la magazinul de piese auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 o sa caut pe Lizeanu in prima instanta, mi-e mai la indemana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Dedeman, Brico, Hornbach, magazine cu vopseluri auto (recomand Lizeanu, cel dinspre colt)... maxim 2000 granulatie am gasit la magazinele de bricolaj, dar nu ai nevoie de mai mult. Ce e peste iese cu pasta de polishat. Apropos, ce vrei sa faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ultrasunete Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) Cred ca mai simplu este sa ne zica la ce ii trebuie asemenea granulatii ca apoi sa facem recomandari. Poti folosi o coala de A4, in cazurile de lustruire uscata este OK. Pentru aplicatii de precizie, cauta o firma cu profilograf. Editat Martie 27, 2015 de Ultrasunete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 printre altele, vreau sa "dau fata" unui display de telefon, cu pasta polish am imbatranit frecand acolo. Am folosit in trecut 3000 la vopsit un rezervor, dar nu am mai gasit pe nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ultrasunete Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Iti trebuie lustruire umeda si nu manuala. Ci mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 si daca nu ma insel la viteza f mica sa nu se topeasca ecranul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ultrasunete Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Daca e din mase plastice, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 a mers la o carpa din bumbac, dar imbatranesc pana ii iese fata calumea si nu se face uniform. E mai mult de amorul artei )) sa fiu un fel de Bear Grills al electronicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 La granulatia trecuta de 2500, cred ca rezultatul e acelasi cu al pastei de polisat. Nu are nici o treba polisatul, cu hirtia abraziva de 2500 sau mai multe granule pe cmp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 a mers la o carpa din bumbac, dar imbatranesc pana ii iese fata calumea si nu se face uniform. E mai mult de amorul artei )) sa fiu un fel de Bear Grills al electronicii Incearca cu pasla o sa vezi diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate