HopaMitica Postat Mai 11, 2004 Share Postat Mai 11, 2004 Am auzit doua variante despre perioada de desfasurare a intrunirii de la Brasov. 4-6 iunie, 11-13 iunie. Care este cea reala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Mai 11, 2004 Share Postat Mai 11, 2004 ultima.. pt siguranta verifica la topicul de intalniri. Datele oficiale vor aparea numai dupa intrunirea de la cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 Initial intalnirea a fost programata in 4-6 iunie, insa coincidea cu alegerile prezidential/locale, asa ca a trebuit sa o amanam cu 1 saptamana. Deci, intalnirea de la Brasov va fi pe 11-13 iunie in aceeasi locatie. Urmariti www.bullbikers.ro pentru detalii ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 Aici: http://www.pro-bike.ro/bb/index.php?showtopic=2597 Datele respective sunt confirmate de catre organizatori, viitori membri ai UCMR. Va rugam sa fiti atenti la datele afisate de alte site-uri, ele nefiind exacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Cat va costa intrarea? Am vazut pe site ceva informatii despre cazare, de gen rezervare. sunt si locuri de cort? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 Cat va costa intrarea? Am vazut pe site ceva informatii despre cazare, de gen rezervare. sunt si locuri de cort? Mersi! da, sunt si locuri de cort, se tine in acelasi loc ca si anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dl_Doctor Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 da, sunt si locuri de cort, se tine in acelasi loc ca si anul trecut Eu nuam fost anul trecut, si de aceea intreb. Dar un pret nu imi zice nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Intalnirea de la Brasov este pe 11-13 iunie la camping Darste, iesirea din Brasov spre Bucuresti, pe partea stanga, langa reprezentanta BMW. Se vede din DN1, nu aveti cum sa ratati. Cazare mai este numai la casute cu 400.000 lei/2 pers/2 nopti. Pentru rezervari: Carmina 0722575757. La cort este gratis. Sambata, se organizeaza pentru enduristii amatori o plimbare prin padure pana la Paraul Rece, unde are loc o etapa de Enduro. Asta daca se anunta amatori. Concerte: Iris, Antract, Mercedes-benz, AIA, etc.... Parada ceva mai lunga decat anul trecut, trebuie sa trecem pe la un sponsor. Inainte de parada o sa primiti un tricou, pe care VA ROG sa-l purtati pe toata perioada paradei. Cam asta e. Cu preturile o sa revin. Vrem sa fie cat mai mici, dar nu depinde in totalitate de noi. ADI Bull-Bikers Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 De abia astept sa mergem la Brasov. Sper insa sa fie mai ieftin ca la cluj si berea mai buna. In rest...un adevarat motociclist doarme si sub cerul liber...la cazare de sute de stele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Iunie 5, 2004 Share Postat Iunie 5, 2004 Intrarea va fi 150000 lei, iar in legatura cu cazarea la casute, acestea nu mai sunt libere fiind toate rezervate. Detalii veti putea gasi la adresa: www.bullbikers.ro . Va asteptam la Brasov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 io si bocioaca aparem de miercuri...asta daca nu ma duc eu de marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 la ce ora incepe exact vineri, si unde se taxeaza intrarea? la cort avem voie si cu femei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 Nu mai mult de 2 /cap de motociclist. Tot ce depaseste se vor orienta catre organizatori. Anul trecut, datorita unei domnisoare focoase, un cavaler infierbantat a distrus o casuta. Aviz amatorilor - era sa-si piarda motocicleta. Pentru cei cu puteri supra-para: rugati-va sa se faca frumos. ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 Am si eu ceva intrebari/sugestii legate de alimentarea participantilor cu pileala si crapelnita...anul trecut, desi intalnirea a fost super, la capitolul asta nu m-am simtit prea confortabil....de mancat numai mici sau la restaurantul de la intrarea in camping, unde asteptai o ora pentru o ciorba rece.In camping la 11-12 noaptea s-a terminat berea, lucru ingrozitor care nu ar tebui sa se mai repete Daca ati fost la Ploiesti la intalnire, ati vazut ca se poate si acuma imi curg balele dupa sarmalele alea, ca sa nu mai zic de frigaruile de berbecut si carnatii brasoveni la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinku Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 avand in vedere ca se anunta vreme super naspa rog organizatorii sa se doteze si cu ceai fierbinte (eventual cu rom ).....pt gagici na. ..... ca pt masculi ajunge berea ca nu-mi fac probleme ca vor ingheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Da asa a fost la Ploiesti, nu ar fi o idee rea nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Sau asa! Am pus mai multe poze pe site: http://www.silverpistons.ro/index2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 ba si sa aveti si voi cafea (la ibirc expresso filtru ness ce vrea fiecare). nu-i greu si fara e foarte rau. si tigari. si nonstop. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Iunie 8, 2004 Share Postat Iunie 8, 2004 Tu ti-ai luat ba motoreta ca sa mergi la intruniri sau tot cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Anul trecut nu s-a terminat berea, iar servirea a fost non-stop. Recunosc ca nu am stat bine la capitolul cafea/sucuri, pentru ca de asta s-a ocupat proprietarul camping-ului, care avea un singur vanzator care si-a bagat picioarele....... Cu mancarea ...... totusi nu suntem la festival culinar, nu? La ce va trebuie mancare? Sa va umflati burtile? Folositi berea! Face bine la rinichi. Pentru Tinku.... la mine gasesti tot ce vrei ) Bocioaca sa vii cu vinul de acasa, da? Inca nu ai udat motorul.......la BV Am mai tras niste sfori si se pare ca vom avea vreme calda. Va asteptam pe toti, sper sa va simtiti bine! ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate