derkleine Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Uleiul lai pus cu zahar sau fara ? scuze da nu m am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TarĂ�Ć�u Marian Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 Glumetilor ce cautati aici ??? GEO ZGA sunt aproape noii si ryalex cum sa merg fara ulei , sa imi f*t eu motorul?? :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Altceva nu are ce sa fie... ori faci misto, ori ai motorul praf. Cam in cat timp iti consuma uleiul? Am o banuiala ca nu ai pus segmentii deloc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TarĂ�Ć�u Marian Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 Am o banuiala ca nu prea va pricepeti, deci imi da picaturi de ulei mici de tot pe toba, parerea mea e ca uleiul pe prea subtire . si ca trebe sa bag un 5w... ca ala e mai gros si nu`l mai scoate... Dar nimeni nu da sfaturi.. doar "mistocari" se dau mari ca ei au motoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Atentie la limbaj si atitudine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Am o banuiala ca nu prea va pricepeti, deci imi da picaturi de ulei mici de tot pe toba, parerea mea e ca uleiul pe prea subtire . si ca trebe sa bag un 5w... ca ala e mai gros si nu`l mai scoate... Dar nimeni nu da sfaturi.. doar "mistocari" se dau mari ca ei au motoare.. Imi place ca tu vi sa ceri ajutorul si tot tu le spui lor ca nu se prea pricep, atata timp cat tu intrebi ce se poate intampla daca merg fara ulei nu stiu cum poti sa te astepti ca cineva sa fie serios cu tine. Doar mie mi se pare ca esti foarte agitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Segmenţii noi pe un cilindru vechi? Poate cilindrul e ovalizat, poate e glazurat, aşa s-ar explica un consum mare de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Deci eu am mers cu 10 ml de ulei [foarte putin] si nu scotea fum si tragea destul de bine.. Ei imediat cum i`am pus uleiul [scrie pentru motoare pe benzina] atat . Cred ca ai motor care merge fara ulei, daca ii pui ulei merge prost! I-ai pus ulei hidraulic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 'ai sa-mi bag daca am inteles ceva!!!! omu asta ori ne ia de maimutoi ori e mai...special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 ar trebui mutat la rubrica fun. de curiozitate, de unde stii ca e ulei ala de pe toba? scoate fum? uleiul de care tot zici tu...unde anume il bagi? stiu ca poate aprea prosteasca intrebarea, dar totusi raspunde la ea. apropo, daca scoti uleiul e normal sa nu mai dea pe nicaieri.....ca nu mai are ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 daca scoti uleiul e normal sa nu mai dea pe nicaieri.....ca nu mai are ce. pff.. cu asta l-ai terminat... :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 pff.. cu asta l-ai terminat... :-) Nu ştiu cum o fi motorul, posesorul are nevoie de un test Darwin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TarĂ�Ć�u Marian Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 ma eu ii pun unel in baie, si mi`l da pe toba.. dar cand nu ii pun imi da doar fum :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Pai atunci clar... nu mai pune. Insemna ca nu sunt compatibili, de aia il scuipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TarĂ�Ć�u Marian Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 Am rezolvat . am pus 5w cum scrie in carte si scotea dar doar putin.. dar fum tot scotea ) asa ca am luat si un 0w20 [fiind ultima incercare] asta e gros .. Merge perfect . nici urma de fum sau de picaturi .. Am mers azi cu el cu 65 km / h [are 80 in bord] , am facut 44 de km cu el struna merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Editat Mai 15, 2015 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TarĂ�Ć�u Marian Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 ce e funny asa ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Mda.. Nu se duce tot motorul sigur, ori segmentii ori altceva... Daca esti asa de sigur de ce dreak mai intrebi ? Uleiul unge segmentii ambielajul rulmentii sistemul de distributie etc deci se duce TOT motorul. Daca esti asa de sigur este OK faci ce vrei este motorul tau si poti sa-i dai foc din partea mea. Nu ar strica sa pui manuta pe ceva carti de mecanica ai putrea invata foarte multe Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) Vad ca devine topic de mistouri si refulare. Omul si-a rezolvat problema, oricare ar fi fost aia, sugerez inchiderea topicului, cine e pentru? Editat Mai 16, 2015 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Aprob pozitiv. Sa mai zica cineva ca FB sunt proaste. Merge cu 10 ml de ulei in baie, chiar daca era in rodaj, merge cu ulei de 2T, ce sa mai, o adevarata masinarie a Apocalipsei, motorasul ala o sa se invarta si dupa o bomba atomica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudaewvlro Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Uleiul trebuie 4t 10w 40 si sa respecte normele pt ambreiaj umed. De trebuie ulei special de motocicleta, sa aiba motocicleta pe el . Mobil 300v recomandat, eu am bagat castrol power 1 racing, e bunicel si asta. Motorul tau trebuie segmentat iarasi daca iti arunca ulei pe toba, ai avut ulei foarte purin la inceput, acest motor se unge prin balbotaj nu are pompa ulei , iar o alta greseala grava ai pus ulei 2t care este un ulei de amestec adica se pune in benzina la motoarele in 2 timpi. Cu alte cuvinte ti_ai batut joc de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 4 ore, Dudaewvlro a spus: Uleiul trebuie 4t 10w 40 si sa respecte normele pt ambreiaj umed. De trebuie ulei special de motocicleta, sa aiba motocicleta pe el . Mobil 300v recomandat, eu am bagat castrol power 1 racing, e bunicel si asta. Motorul tau trebuie segmentat iarasi daca iti arunca ulei pe toba, ai avut ulei foarte purin la inceput, acest motor se unge prin balbotaj nu are pompa ulei , iar o alta greseala grava ai pus ulei 2t care este un ulei de amestec adica se pune in benzina la motoarele in 2 timpi. Cu alte cuvinte ti_ai batut joc de el. 5 years later... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate