Scaparici Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Salutare tuturor, Doresc achizitia unui Cruiser si oscilez intre V-ROD (pe la 2005 - 2006 fabricatie) si M1800 (aproximativ 2008). Va rog sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi si pareri despre avantajele si dezavantajele pentru aceste modele, comportamente in oras si la drum lung, confort, manevrabilitate. Va multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Suzuki....La orice capitol!Mai putin exclusivitatea.Dar sper ca nu esti biker de fitze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scaparici Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 Aceste doua modele mi-au cazut cu tronc, dar nu vreau sa fac o afacere care sa o regret dupa. Multumesc MOTORIOUS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubik007 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 intruder clar... Mie imi ajunge saptamana viitoare nu o sa regreti alegerea. v-rod doar pt fitze cum a zis motorious ( mie unu nu imi plaxe deloc dar e chestie de gusturi ). succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 eu raspund asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 ) Stai sa citeasca bad a.ss -=HD=- si ne spune el http://s687.photobucket.com/user/vilageidiot/media/Downfall_-_Hitler_s_Harley_keeps-1.mp4.html eu raspund asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Io le recomand haterilor care recomanda Intruderul DOAR pentru ca NU e HD sa faca o tura cu ambele si apoi sa denigreze V-Rod.Sa ma fac inteles : si mie imi place Intruder-ul, si diferenta de cost este net in favoarea lui, dar, la capitolul ciclistica, HD-ul da clasa.Depinde si ce vrea omul de la motor, Intruderul este DOAR un cruiser mare, pe cand V-Rod stie si curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 intruder clar... Mie imi ajunge saptamana viitoare nu o sa regreti alegerea. v-rod doar pt fitze cum a zis motorious ( mie unu nu imi plaxe deloc dar e chestie de gusturi ). succes! Da de unde-ti vine si care a fost gheseftul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scaparici Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 (editat) Va multumesc tuturor. Ideea este ca vreau un motor cu care sa merg si care sa vie ok la capitolul manevrabilitate si nu doar pentru poze. Deasemenea nu vreau sa isc polemici intre iubitorii de Intruder sau de V-ROD, de aceea as dori sa aduceti si justificari concrete de ce unul e mai bun ca altul. Editat Mai 14, 2015 de Scaparici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Daca vrei sa zburzi cu ea nu-ti iei o moto de 350 Kg si wheelbase de 1710 mm cand Hayabusa, care-i considerata o moto mare, are wheelbase= 1480 mm si 250 Kg. Ai mai avut moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scaparici Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 supersport. Ideea e ca fiecare om are porumbeii lui la o anumita varsta si inainte de a lua ceva diferit ar fi binevenite recomandarile si parerile celor care au mers cu asemenea modele. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 ) Stai sa citeasca bad a.ss -=HD=- si ne spune el http://s687.photobucket.com/user/vilageidiot/media/Downfall_-_Hitler_s_Harley_keeps-1.mp4.html Aveai un stop de vanzare si ti-am zis in privat ca ma intereseaza si as dori sa-l vad in realitate. Nici pana in ziua de azi nu mi-ai raspuns. Il mai ai? Mai este de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 nu vreau sa isc polemici esti nou pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scaparici Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Eu (ca si posesor de vrod) iti recomand sa te interesezi de pe forumuri externe, din orice surse externe poti. Pt vrod este 1130cc.com. Asa vei afla tot ce ai nevoie. Trebuie sa si mergi cativa km sa-ti faci o idee. Eu asa am facut si am ales vrod. In Romania nu prea este piata pentru vrod si nu vei gasi prea multi fani, respectiv info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Personal îmi place mai mult V-Rod, mai ales versiunea Night Rod. Recunosc, cu Suzi n-am mers. Arată OK, sună bine, dar ca motocicletă aș alege Harley-ul.Aș fi totuși pregătit să plătesc prețul exorbitant și nejustificat doar pentru sigla H-D? Nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Ahoi! Doi amici care sunt frati au facut aceasta achizitie, unul V-Rod, celalalt Intruder 1800M. Am apucat sa ma dau un pic cu V-Rodul dar e rigid ca o caramida, iti trebuie drumuri bune pentru el. Impresia e clara pentru mine: nu e de mine nici unu, nici celalalt. Sper ca am sa ma dau si cu Intruderul de 1800cc ca sa-mi fac o impresie! Poza de comparatie - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Suzuki....La orice capitol!Mai putin exclusivitatea.Dar sper ca nu esti biker de fitze! Pune o poza cu motorul tau ca uita si de Suzy si de HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Si eu am avut aceasi dilema cativa ani de zile pana la urma m-am hotarat la intruder si nu imi pare rau deloc In primul rand un V rod intreg peste 2005 nu gasesti sub 10000 euro o suma considerabila pt moto de 10 ani Cu putin noroc in toamna poti gasi intruder 2008 undeva la 6-700 euro cea ce este aproape jumate din suma Am facut test drive la harley tour cu v rod intradevar este mai manevrabil ca intruder dar cam atat ma impresionat Banuiesc ca si la capitolul intretinere este mult mai ieftin un intruder si chiar poti sa gasesti si piese sh mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Hi,hi....DStar,mare bandit mai esti!Chiar asa...Scaparici,asta nu te-ar coafa? » Post actualizat in 15 May 2015 08:40 Valhalla,nu e nimeni HD hater,dar la suma mai corecta,primesti mai mult motor,alegand Suzi. Editat Mai 15, 2015 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Hi,hi....DStar,mare bandit mai esti!Chiar asa...Scaparici,asta nu te-ar coafa? » Post actualizat in 15 May 2015 08:40 Valhalla,nu e nimeni HD hater,dar la suma mai corecta,primesti mai mult motor,alegand Suzi. Ce motocicleta draguta! E cumva ultimul model de la Ural? » Post actualizat in 15 May 2015 13:25 Acum, ca sa fiu on-topic,(Motorius am văzut că tine la glumă, si de-aia mi-am permis), daca la design iti plac la fel de mult ambele, cea mai buna solutie e sa le încerci pe ambele, ca sa-ti faci o idee. Geo(AWD) are una f f făină(am vazut-o si calarit-o personal), pe care o vinde la un pret mai mult decât decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Io le recomand haterilor care recomanda Intruderul DOAR pentru ca NU e HD sa faca o tura cu ambele si apoi sa denigreze V-Rod.Sa ma fac inteles : si mie imi place Intruder-ul, si diferenta de cost este net in favoarea lui, dar, la capitolul ciclistica, HD-ul da clasa.Depinde si ce vrea omul de la motor, Intruderul este DOAR un cruiser mare, pe cand V-Rod stie si curbe. Nu stiu ce manevrabilitate poate avea, cu pozitia aia absolut tembela a pilotului pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Bart!Daca postul era dintr-o bucata,luam afirmatia ca pe o gluma!Dar fiind post actualizat,tind sa cred ca ai fost malitios...................................Hai bre,ca am glumit!Cat despre ciclistica,Raiderul te lasa sa polizezi palpatoarele ca nici un alt power cruiser.Si aici ma opresc,cu off topicul.Scaparici vrea altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scaparici Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Va multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi. Pana la urma cred ca o sa merg pe un M109R sau R2, oricum vad ca doar farul ar fi diferenta intre aceste doua versiuni de intruder:). » Post actualizat in 02 Jun 2015 07:54Va multumesc tuturor pentru sfaturi - din weekend sunt posesorul unui VZR1800R2 » Post actualizat in 04 Jun 2015 07:57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate