ianachim Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 (editat) v-am trimis PM cu pozele (sper ca n-am omis pe nimeni), filmele mai dureaza. Sa revenim la subiectul emisiunii, cateva frameuri in miscare web-1.jpg web-2.jpg web-3.jpg web-4.jpg web 5.jpg web-6.jpg ce tare se vede.... bravo man ps. data viitoare trecem pe BERE SI RAGHIU.... gata ti ai facut botezul, ai baut AYRAN ai alergat pe curbe..... Editat Octombrie 4, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Nu'nteleg ce cautati voi pe aici neam! ....n-aveti voi chestiile acelea reusite ale voastre? ...... nu sinteti voi "cineva", nu va mai amestecati mai fratilor cu "bobocei" ca noi. Cel mai bine ar fi sa va intelegeti intre voi ... daca puteti. » Post actualizat in 04 Oct 2015 14:57 PS. Care-i om, este si pe gsa si pe kawa, etc. "Dumnezei" avem cei ce avem, care n-au ..... n-au nevoie. Ianchimeeee. ziceai tu ca te insori si te apuci de facut copii. dar inainte ziceai ca predai stafeta la unii si mai si decat tine. io'te ti-i . mici si puternici. si intelepti. ti -ai tras gasca,da ? bine mai, asa i de de l a o vreme, cand ai nevoie de apaudaci @conta - take it easy, tinerete, ca viata i scurta. bucura-te de soare, plimbare, si lasa chestiile pe care (inca) nu le intelegi. io ma bucuram sa vad oameni cunoscuti si mai glumeam cu ei, tu le-ai cam luat personal,. sa fie cu sanatate si Doamne ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 vulpe" , bag de seama ca locul cu flori si verdeta nu te a linistit..... ps nu am frate nici o stafeta de predat, eu ma dau in treaba mea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 bre, io mi's linistit, asa de felul meu,. stiu eu ca esti modest, deh, lasati vezi ca si luv'u ti'a pus cantecel, nu te supara. nu vezi ce te apara "gasca",sa ne fie cu iertaciune ca te am suparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 (editat) ce tare se vede.... bravo man ps. data viitoare trecem pe BERE SI RAGHIU.... gata ti ai facut botezul, ai baut AYRAN ai alergat pe curbe..... imi trebuie un motor ceva mai puternic pentru astfel de ture (sper sa reusesc ceva in acest sens). E bine ca ne-am incadrat in timp si am ajuns pe lumina. Mi-a placut ca s-a plecat de dimineata , fara lalaiala inutila. Multumesc ca m-ati asteptat pentru regrupare. @ Fox nu e vorba de nici o stafeta, poate de vreo legatura de verdeata. Si nu i s-a luat ci i s-a dat. Deci Ianachim te rog sa preiei legatura @ Grupul 2 o poza ceva cu pestera? Aveti legatura... Editat Octombrie 4, 2015 de Kalashnikov545 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 vin si de la noi. Eu personal nu am facut, ca aveam telefonul la service, dar au facut colegii si le vor pune curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Poze:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Incerc sa pun si eu cateva poze. Numarului de PH i-a placut atat de mult in Bulgaria ca a ramas pe acolo. Acesta a fost incidentul pentru care doua motoare s-au intors sa-l caute ... acu-n caru' cu fan. Am vrut sa fim cu constiinta impacata ca l-am cautat. Tura a fost minunata, vreme faina, temperature corecta, despre gasca ce sa mai vorbim. Am ajuns in Buc. pe la 21 si un pic (noi astia doi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Incerc sa pun si eu cateva poze. Numarului de PH i-a placut atat de mult in Bulgaria ca a ramas pe acolo. Acesta a fost incidentul pentru care doua motoare s-au intors sa-l caute ... acu-n caru' cu fan. Am vrut sa fim cu constiinta impacata ca l-am cautat. Tura a fost minunata, vreme faina, temperature corecta, despre gasca ce sa mai vorbim. Am ajuns in Buc. pe la 21 si un pic (noi astia doi). Multumesc pentru ajutor si sprijin! Astazi am rezolvat si cu numarul de inmatriculare:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 vin si de la noi. Eu personal nu am facut, ca aveam telefonul la service, dar au facut colegii si le vor pune curand. man zi mi te ai mai duce inca o data la pestera??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 Cu gasca te duci oriunde ..... chiar daca nu face. Frumos timp ati prins si voi, frumoase pozele, cam asta conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Cu gasca te duci oriunde ..... chiar daca nu face. Frumos timp ati prins si voi, frumoase pozele, cam asta conteaza! Corect! Daca va mai trebui sa plec la pestera inca o data, inconjurat de oameni deosebiti, da, ma voi duce fara ezitare. A fost o experienta, nu mai fusesem acolo. Probabil ca, special pentru pestera nu ma mai voi duce vreodata... Dar a fost pentru plimbare...si pentru ca nu mai fusesem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 era vorba ref la PESTERA nu de drum!! si eu abia asteptam sa vad pestera mult laudata ai am fost dezamagit mai incantat sunt de OZN si mai ales de privelistea de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Eu la Ozn am mai fost in trecut(cu masina) mi-a placut privelistea...dar am eu asa un dinte impotriva constructiilor comuniste imense si inutile, construite opulent cu oameni infometati... Asa ca nici Ozn-ul nu ma impresioneaza prea tare. Dar cand e vb de plimbare, cu placere...Il vad si pe ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Cred ca majoritatea am fost profund impresionati de ironia istoriei, nu de contructie (in sens "pozitiv", cu dorinta de replicare). E drept ca eu am prins binisor vremea impuscatului - daca ar fi dupa mine, si maine as demola mizeria numita Casa poporului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 (editat) .....si toate blocurile cu arhitectii ce ar trebui sa aiba soarta impuscatului.... scuze de off... si pe cand filmuletele cu voi ? Editat Octombrie 6, 2015 de Dan Olaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate