Contabil Postat Septembrie 22, 2015 Autor Share Postat Septembrie 22, 2015 Trageti tare la biserica copii! (rugi pentru vreme buna) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 e frumos si prin octombrie, pana "winter is coming" mai e. Eu ma rog si pt weekendul asta, am desktopul plin de iconite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 23, 2015 Autor Share Postat Septembrie 23, 2015 (editat) Deci... ma duc sa scot leva din pusculita. Sa nu lipesti pusculita! Daca nu-i frumos duminica, poate facem un drum mai scurt .... cum propusese Doxa (vorbim cu el si cu Catalin) in cursul saptaminii (marti-miercuri) aici http://bulgariatravel.org/en/object/87/Orlova_chuka_zabelejitelnost . PS. Daca-i vremea ok ..... poate le facem pe amindoua. Editat Septembrie 23, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Nu mai pot sa vin. Pe data aviatoare. Have phun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 sal pe bg mainales zona centrala si munti unde vrem sa ajungem arata foarte clar PLOI eu nu ma bag sapt viitoare daca vremea este ok merita sa tocim cuciucili" pe la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 26, 2015 Autor Share Postat Septembrie 26, 2015 Nimeni nu merge pe vremea preconizata ....... se amina pina cind o iesi soarele pe "straduta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 de vineri se arata soare pe BG..... deci sambata sau duminica e de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 28, 2015 Autor Share Postat Septembrie 28, 2015 Aveam un maistru in liceu care ne mai invoia de la chin cu o cinste, tipul spunea doar atit "Nu cred pina nu vad!" Este abia luni......... dar de principiu sint pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 am zis sa FIM pregatiti...... ca pe vreme 100% nu te poti baza niciodata!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 28, 2015 Autor Share Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Glumeam omule ..... am vrut sa-ti dau de inteles ca sint pentru. Nu ma intereseaza cite grade sint afara, dar mizga clar nu-mi place. Editat Septembrie 28, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Ma bag si eu la plimbare, arata soare si cam 20 de grade sambata si duminica, deci vreme ideala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Eu unul nu pot in weekend. E careva cu mancarime in palma si liber maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 am zis sa FIM pregatiti...... ca pe vreme 100% nu te poti baza niciodata!!!! in FRANE si in FEMEI sa n-ai incredere niciodata. pe duminica as rade si eu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Sambata, Devetashka cu masa apoi la Veliko? Stiu ca voi ati mai fost la pestera aia, dar eu nu ... Si cum saptamana trecuta s-a cancelat ieseala...zic sa scoatem parleala sambata asta... Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 eu shipka si veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Hop si io daca ne intoarcem pana in ora 18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Traseu... » Post actualizat in 01 Oct 2015 07:55Traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 In sfarsit, poate vad si eu pestera minunata. Loc si ora de plecare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Hop si io daca ne intoarcem pana in ora 18.00 Asa as vrea si eu... » Post actualizat in 01 Oct 2015 08:06 8:30 Petrom Jilava, ca sa ne punem in miscare la 9... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Informativ,e 2,5 leva intrarea in pestera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) eu shipka si veliko +1 La o adica facem 2 echipe ....... ca nu-i bai. » Post actualizat in 01 Oct 2015 09:04 Daca faceti numai "deveteceasca" aia este posibil sa ajungeti la un 18, Shipka si un eventual ozn pe fuga ........ nici o sansa. » Post actualizat in 01 Oct 2015 09:06 PS. ultima data pe noi ne-a costat 3 leva la pestera (daca tin minte bine). Editat Octombrie 1, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Yap, doua or sa fie. Noi o sa mergem la Devetashka si Veliko. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 de vineri se arata soare pe BG..... deci sambata sau duminica e de mers Cind ramine simbata sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Informativ,e 2,5 leva intrarea in pestera Mai precis este 3 leva / per pacat ca se viziteaza foarte putin , doar ceva la intrare in rest blocat accesul cica te ataca lilieci si este foarte toxic aerul de la excrementele lor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Misto! Editat Octombrie 1, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate