ovidiudoc Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Ziua 1. Bucuresti - Fierbinti Targ - Manastirea Ciolanu - Vulcanii Noroiosi de la Paclele Mari - Cetatea fortificata Prejmer - Brasov - Feldioara - Bixad Las Fierbinti Manastirea Ciolanu Vulcanii Noroiosi de la Paclele Mari Lacul Siriu Cetatea Prejmer Brasov Feldioara Bixad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Ce ma bucur cand se plimba lumea, in loc s-o arda pe bulevard... Bravo, domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Ce ma bucur cand se plimba lumea, in loc s-o arda pe bulevard... Bravo, domnule! sustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 Ziua 2 Bixad - Lacul Sfanta Ana - Valea Zalanului - Viscri - Saschiz - Sighisoara - Biertan Lacul Sfanta Ana In drum spre Valea Zalanului (ciobanie din Logan) Aita Seaca (de pe deal) Valea Zalanului Homorod (pe ploaie) Cetatea Rupea (din mers / pe ploaie) Viscri Saschiz Sighisoara Biertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Bravo taica, asa se face motociclism...poze multe, vorbe putine...si kilometri! Sanatate si mult noroc sa ai si sa ne intilnim pe soselele tarii cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 Ziua 3 Biertan - Medias - Sibiel - Satele din Marginimea Sibiului - Transalpina (Dobra - Novaci) - Targu Jiu - Cheile Sohodolului - Tismana Biertan - vizita la prima ora (10.00) Medias Sibiel (gazda pe care am avut-o in urma cu trei saptamani) Sibiel - biserica Marginimea Sibiului (Poiana Sibiului si Jina) Transalpina Targu Jiu Cheile Sohodolului Tismana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Frumos dom'le ! La mai multe ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Nota 10+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 (editat) Ziua 4 Tismana - Pades - Ponoarele - Cheile Corcoaia - Baile Herculane - Orsova - Moldova Noua - Oravita - Cascada Bigar (Bozovici) - Anina - Resita Manastirea Tismana Monumentul de la Pades Ponoarele - Podul lui Dumnezeu, Campul de lapiezuri, Zatonul Mare (sec) Cheile Corcoaia Sapte Izvoare Baile Herculane (Monumente Istorice - paragina) Orsova Clisura Dunarii Oravita - Gara CFR Oravita - Teatrul "Mihai Eminescu" Cascada Bigar Resita - Universitatea "Eftimie Murgu" » Post actualizat in 06 Jul 2015 21:46Ziua 5 Resita - Buzias - Timisoara - Charlottenburg - Soimos - Siria - Izvorul Minunilor (Stana de Vale) - Chiscau (Pestera Ursilor) Resita Buzias (Monumente Istorice - Paragina) Timisoara "Turle aurite intr-un lan aurit" Charlottenburg Cetatea Soimos Cetatea Siria Izvorul Minunilor - Stana de Vale Editat Iulie 6, 2015 de ovidiudoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Frumos, felicitări ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpantazi Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 RESPECT!la cati mai multi Km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 Ziua 6 Pestera Ursilor - Platoul Padis - Garda de Sus - Pestera Poarta lui Ionele - Cheile Ordancusei - Pestera Ghetarul de la Scarisoara - Albac - Horea - Belis - Rachitele Apuseni, Pasul Vartop Pestera Poarta lui Ionele - Cheile Ordancusei Ghetarul de la Scarisoara Horea - Poiana Horea - Belis Cascada Valul Miresei - Rachitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Bravo tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Frumos, felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Frumoasa tura, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Frumoasa tura . Felicitari ! Mireasa aia chiar nu mai era interesata de sot deloc ... Era ceva de genul ''Let's get wild tonight !! " ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) Ziua 7 Rachitele - Huedin - Cetatea Almasului - Gradina Zmeilor - Baia Mare - Baia Sprie Pasul Gutai - Mara - Sighetu Marmatiei - Sapanta - Manastirea Barsana - Poienile Izei - Botiza - Borsa Rachitele - pensiunea la care am innoptat Cetatea Almasului Hida - Gresiile de pe Stanca Dracului Gradina Zmeilor (Galgau Almasului) Baia Mare Pasul Gutai - troita Mara Sapanta - Cimitirul Vesel O poarta ... Manastirea Barsana Slatioara - Glod - Poienile Izei "Mandra Botiza" Editat Iulie 7, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Ai facut traseul singur sau insotit? ma gandeam si eu la ceva de genul dar nu gasesc insotitor pentru perioada cand am eu concediu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Felicitari ,chiar ca tura de automotivare. Bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Ai facut traseul singur sau insotit? ma gandeam si eu la ceva de genul dar nu gasesc insotitor pentru perioada cand am eu concediu... Am facut traseul singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Asa da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Ziua 8 Borsa - Pasul Mestecanis - Transrarau - Valea Bistritei - Lacul Izvorul Muntelui - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Cetatea Prejmer - Fagaras - Transfagarasan - Capataneni Rodna - Mestecanis Rarau Valea Bistritei Lacul Izvorul Muntelui Cheile Bicazului Lacul Rosu Prejmer - vizita in curtea interioara (in prima zi am ratat intrarea pentru 2 minute) Fagaras Transfagarasan » Post actualizat in 07 Jul 2015 08:52Ziua 9 Capataneni - Lacul Vidraru - Curtea de Arges Lacul Vidraru Curtea de Arges - Curtea/Biserica Domneasca Curtea de Arges - Manastirea Argesului Cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Super fain . Banuiesc ca ai ajuns cu bine acasa , dar ceva parca-ti spune sa incaleci iar ...... Drumuri bune , uscate si fara belele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiudoc Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) Super fain . Banuiesc ca ai ajuns cu bine acasa , dar ceva parca-ti spune sa incaleci iar ...... Drumuri bune , uscate si fara belele Am ajuns cu bine. Sper ca voi reusi sa mai fac macar o iesire de trei-patru zile. Planuri sunt, timp nu prea am. Editat Iulie 7, 2015 de ovidiudoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Foarte frumoasa tura! Felicitari Ai apucat sa calculezi cam cat te-a dus benzina, cazarea etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate