Mario MT 03 Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Daca imi permiti sa te corectez putin, se scrie prosciutto si quattro, ambele cu doi de t. In rest pizza arata bine, ce adevarata se face cu sos de rosii si nu cu ketch up. Unde ai invatat sa faci pizza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 arata bine,si mie chiar imi place pizza pe vatra...! ma ai de client cand trec prin zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 18, 2015 Autor Share Postat August 18, 2015 Daca imi permiti sa te corectez putin, se scrie prosciutto si quattro, ambele cu doi de t. In rest pizza arata bine, ce adevarata se face cu sos de rosii si nu cu ketch up. Unde ai invatat sa faci pizza? merci pentru corectie , banuiesc ca ai vrut sa scrii cea adevarata , si o fac cu sos de rosii nu cu KETCHUP . am spus ca am ca extra sos ketchup sau sos de rosii , in functie de preferinta clientului. pizza am invatat sa fac de la un baiat care lucreaza ca pizzar de 8 ani , in prezent la un restaurant in Cipru. a stat la noi 2 luni dupa ce am deschis pana am invatat » Post actualizat in 18 Aug 2015 14:17 arata bine,si mie chiar imi place pizza pe vatra...! ma ai de client cand trec prin zona! merci , te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Sunt la 200 de km. Daca iau mai mult de 4 mi le aduci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Nu le vrei si din partea casei ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 18, 2015 Autor Share Postat August 18, 2015 Sunt la 200 de km. Daca iau mai mult de 4 mi le aduci ? ) , ti le pun la fan curier ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Nu le vrei si din partea casei ? ) Doar prima. Ca la droguri ) , ti le pun la fan curier Am greșit. Sunt la 2000 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Plm ..... uite asa mai facut sa merg undeva in oras (la noi in Deva) sa maninc o pizza ca imi ploua deja in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 Nu esti singurul, si pe mine m-a secerat cu o foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 S-a dus naibii regimul , cand am vazut cum arata pizzele alea m-am infipt direct in prima pizzerie care mi-a iesit in drum. Daca am drum prin zona iti fac cu siguranta o vizita...daca mai sunt facute si pe vatra pizzele alea s-ar putea sa devin client fidel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 31, 2015 Autor Share Postat August 31, 2015 pai bine ma , io incerc sa va fac pofta sa luati de la noi , si voi va opriti in prima pizzerie care va iese in fata )) sunt sigur ca nu aratu ca astea , si nici la fel de bune ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 Da-o naibii de treaba, quattro formaggiul acela arata foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Numai aia??! Toate arata al naibii de bine. Diavola aia imi cam face cu ochiul. Da-o naibii de treaba, quattro formaggiul acela arata foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Cam cozonac 1ei.nu ai temp. Cam mare?ciupercile nu prea sunt facute.dar pina la urma totul se rezuma la gust.poate e buna .sigur o sa incerc.daca aluatul e gros are nevoie de timp de coacere.cele italiene sunt f subtiri ,se fac imediat ,nu tin de foame dar sunt delicioase.temp in partea superioara a cuptorului poate ajunge si la 800 grade.astea mai romanesti-americane se fac mai incet si sunt maibogate.Partea nasoala la aluat nefacute ca te duci mai repede la wc.la tine e facut aluatu dar nu sint facute ingredientele. Editat Septembrie 2, 2015 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 4, 2015 Autor Share Postat Octombrie 4, 2015 Cam cozonac 1ei.nu ai temp. Cam mare?ciupercile nu prea sunt facute.dar pina la urma totul se rezuma la gust.poate e buna .sigur o sa incerc.daca aluatul e gros are nevoie de timp de coacere.cele italiene sunt f subtiri ,se fac imediat ,nu tin de foame dar sunt delicioase.temp in partea superioara a cuptorului poate ajunge si la 800 grade.astea mai romanesti-americane se fac mai incet si sunt maibogate.Partea nasoala la aluat nefacute ca te duci mai repede la wc.la tine e facut aluatu dar nu sint facute ingredientele. asta ti-ai dat seama din poze sau ai mancat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 asta ti-ai dat seama din poze sau ai mancat? Din ce-a visat, stai linistit. Arata excelent. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Eu nu-s un fan pizza, dar pe cea comandata azi am devorat-o pana la ultima felie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 7, 2015 Autor Share Postat Octombrie 7, 2015 Din ce-a visat, stai linistit. Arata excelent. Succes! merci mult Eu nu-s un fan pizza, dar pe cea comandata azi am devorat-o pana la ultima felie. ma bucur ca a fost pe gustul tau. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 (editat) Poate o sa comand si eu la birou, sunt aproape de Grozavesti. Doar ca mie nu-mi place cabanosul in pizza, nu are ce cauta, asa cum nici ardei gras si alte ingrediente bastinase care nu se pupa deloc cu pizza, care este pana la urma o reteta italiana. E ca si cum italienii ar face mamaliga cu stafide sau fructe de mare, etc. Am vazut la noi, de m-am crucit, pizza cu mici; ma astept sa apara si pizza cu sarmale. Pana la urma, e vorba de gusturi si vorba ceea, nu te poti k k pe gusturile omului....dar tousi.... Apropos, faci pizza si cu blat subtire, sau doar cu blat pufos? Editat Octombrie 23, 2015 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Esti in urma, la Jerry's au avut acum cativa ani in oferta pizza cu sarmale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Aveau smantana pe blat si varza deasupra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Iete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 28, 2015 Autor Share Postat Octombrie 28, 2015 Poate o sa comand si eu la birou, sunt aproape de Grozavesti. Doar ca mie nu-mi place cabanosul in pizza, nu are ce cauta, asa cum nici ardei gras si alte ingrediente bastinase care nu se pupa deloc cu pizza, care este pana la urma o reteta italiana. E ca si cum italienii ar face mamaliga cu stafide sau fructe de mare, etc. Am vazut la noi, de m-am crucit, pizza cu mici; ma astept sa apara si pizza cu sarmale. Pana la urma, e vorba de gusturi si vorba ceea, nu te poti k k pe gusturile omului....dar tousi.... Apropos, faci pizza si cu blat subtire, sau doar cu blat pufos? salut , poti sa iti alegi tu ce ingrediente vrei pe pizza , daca nu iti place nimic din meniu , blatul este subtire , dar nu foaie de hartie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) pizza cu sarmale asa arata ... o adevarata boratura .. http://postimg.org/image/bugeuoxc1/ Editat Noiembrie 2, 2015 de Adi Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Buna seara oameni buni, am fost la True pizza si am comandat 3+1, TRUE, QUATRO Formagi, cu Somon si Rustica. Vreau sa va spun ca sunt exact asa cum trebuie sa fie o pizza si arata mult mai bine decat in poze; cum i.am spus si patronului , asta nu inseamna decat ca o sa ma INTORC!!!!!!!!!! Editat Noiembrie 26, 2015 de Djenavar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate