Psycho87 Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Nu stiu mai multe detalii decat ce apare in articol. Nu il cunosteam pe coleg. Accidentul a avut loc azi pe la ora 10.00 dimineata. RIP http://ziarulclujean.ro/foto-accident-grav-de-motocicleta-pe-strada-bucuresti-martori-patronul-de-la-mama-manu-i-a-intors-in-fata-pe-linie-continua/#prettyPhoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Oricum linia continua e degeaba.. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 RIP .. exact la terminarea sezonului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Omg pai este topic deschis de dimineața cu accidentul asta Dumnezeu să L odihneasca /index.php?/topic/347403-cu-si-despre-accidente/page-57&do=findComment&comment=4047673 Editat Septembrie 6, 2015 de Sly06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 rip..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Frecventa accidentelor din oraşe are câteva cauze si sunt de zeci de ani. Fără măsuri concrete, vor mai fi accidente grave. Pe primul loc este indisciplina, urmata de necunoaşterea codului rutier si de lipsa de implicare a aautoritatilor. Astăzi m-am bucurat văzându-l pe nea' Oprica cu bratarile nichelate, pe care le merita de foarte mult timp. Bucureştiul, la fel ca oricare oraş din ţară ar trebui impanzit de camere video, iar toate amenzile să fie trimise conducătorilor de vehicole. Din cauza indisciplinei/nesimtirii, cred ca din amenzi s-ar putea câştiga în Bucureşti cl puţin, sute de mii de euro pe zi. Este imposibil să ai agenţi de poliţie pe fiecare strada, în schimb poţi avea sute/mii de camere prezente peste tot. Păcat de băiat.. Editat Septembrie 6, 2015 de Csj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 cata viteza putea sa prinda cu DR350?..... pacat.... condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Iti pot garanta ca nu a avut viteza . Mi-a fost prieten bun . Era unul dintre cei mai cumpatati motociclisti pe care i-am cunoscut . Dumnezeu sa il odihneasca . Nu-mi vine sa cred ca a patit una ca asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Il cunosc din vazut si va zic clar ca ori de cate ori il intalneam pe strada imi ziceam bah da ce incet merge,cu siguranta nu avea viteza,R.I.P colegu' si condoleante sincere familiei,nu pot sa cred ce se intampla,ma doare sufletul cand vad asemenea tragedii,chiar nu putem face nimica in afara de marsuri,campanii si etc?Mi-as dori ft mult sa fim mult mai uniti si sa fim toti o singura voce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 nici eu nu cred ca putea avea o viteza foarte mare m-ai ales cu un DR350 plus de asta din cate am inteles de pe facebook baiatu mergea tot anu pe aceasta moto deci nu era incepator deloc ...am m-ai ziso si pe celelalt topic o zic si aici ,condoleante familiei ,nu doresc raul nimanui dar conservaru v-a lua din pacate doar cu suspendare ....umpic c-am putin pentru o viata curmata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 R.I.P sa va uitati la comentariile din ziar..un jeg de taximetrist se baga in seama,scarba sa imi fie de el..si in buc sunt la fel,toti incultii,tiganii si frustratii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEON77 Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 R.I.P. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 R.I.P. Din cate se vede in poze avea echipament,ce a patit ca s-a terminat asa urat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 RIP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 Impactul initial a fost in stalpul de rezistenta de la parbrizul masinii dupa care a zburat cativa metri. Din ce am inteles decesul a survenit de la hemoragie interna, artera perforata de o coasta rupata In masura in care se doreste pot sa postez cateva poze cu epava motocicletei.@ Motociclistii din Cluj daca se va face o defilare la inmormantare si doriti sa veniti please do. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Vai de capul meu,imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 RIP! nici macar nu a avut cinestie ce viteza... UPDATE – 15.30 Contactat telefonic, Ryad Almasri, patronul de la „Mama Manu” a declarat pentru publicația noastră, ZiarulClujean.ro, că nu el era la volanul autoturismului care l-a ucis pe motociclist. “Acum am ieșit de la Poliție și de la avocat. S-a creat o confuzie, nu eu am fost în mașină în momentul accidentului. A fost un prieten la mine, la sediul de pe București, iar când a plecat a făcut greșeala de a întoarce acolo. Eu fiind în zonă am mers să vad ce se întâmplă și așa s-a creat confuzia că eu am provocat accidentul”, ne-a declarat Ryad Almasri, patronul „Mama Manu”. si uite asa nici macar 2 ani cu suspendare... si nici macar nu ramane el fara permis... cat tupeu! "Oamenii legii din Cluj nu l-au reținut pe suspect, așa cum au procedat în cazuri mult mai ușoare. Polițiștii i-au suspendat vinovatului dreptul de a conduce, dar i-au eliberat o adeverință cu care mai poate circula încă 15 zile. Iar dacă șoferul face contestație, până la soluționarea dosarului poate conduce în continuare fără griji." genial!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Ce PLM? Cum adica ii mai si elibereaza adeverinta sa circule? HOW THE ACTUAL FUCK? Ok, si cum dracu mai vine asta cu confuzia? A cui e masina pana la urma? Cica un prieten a venit la el... iar el doar se afla in zona. WTF? Bai, asta e de scandal imens, politia pana la urma pe cine dracu a gasit la volan, de s-a dus ala cu avocat la politie? Editat Septembrie 7, 2015 de Mr.Wattmaster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Tara nimanui.. R.I.P. , nu a avut nici o sansa, clar, la intoarcerea din scurt a orbului/miserupistului. La 60-70 km/h e fatal... Eu am avut sansa ca nu am lovit zona centrala a masinii, altfel nu eram viu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSB Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 am mai vazut accidente moto dar de cand mi-am facut cont aici pe forum vad si mai multe!!! sau anul asta e cu ghinion pt motociclisti? Dupa ce a omorat un om si a i-a nenorocit si familia mai scapa si fara pedeapsa. Rusine! Implant in falci de protectii de pe manusi daca cumva mai scapi asta merita nesimtitii astia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Minunata str. Bucuresti (ca de altfel orice alta strada din Cluj) e o capcana la fiecare metru si asta datorita modului anarhic in care se conduce in oras. Clujul e plin de bizoni si de tarani cu/sau fara permis de conducere si indiferent ca esti pieton, biciclist, motociclist sau chiar sofer auto fiecare dintre noi isi asuma un mare risc, pentru ca NU SE RESPECTA NICI O REGULA, iar Politia Cluj-Napoca o freaca la rece, ba chiar au delegat gestionarea traficului in zonele cu lucrari la carosabil Politiei Locale! Sambata, cu masina prin oras, era sa fiu lovit de cel putin 3 ori, dintre care 1 data chiar pe str. Bucuresti, iar duminica l-am vazut pe colegul accidentat cu cateva minute inainte si chiar ma gandeam ce fain sa ai si o motocicleta de cross. RIP » Post actualizat in 07 Sep 2015 09:24Bucureştiul, la fel ca oricare oraş din ţară ar trebui impanzit de camere video, iar toate amenzile să fie trimise conducătorilor de vehicole. Din cauza indisciplinei/nesimtirii, cred ca din amenzi s-ar putea câştiga în Bucureşti cl puţin, sute de mii de euro pe zi. Si la Cluj ar fi cazul, statul si-ar recupera investitia in sistemele de supraveghere in timp record, iar asa poate s-ar mai calma toti cocalarii care conduc ca in NFS pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 acum vad.... cica e vorba de Shaker, cel cu casele de schimb valutar http://www.stiridecluj.ro/social/cine-este-soferul-vinovat-de-moartea-motociclistului-de-pe-strada-bucuresti-e-un-om-de-afaceri-arab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Pentru cei ce vor sa il conduca pe Alex pe ultimul drum , inmormantarea va fi miercuri . Inca nu stim detalii legate de locul unde va fi sau ora , dar v-oi reveni cu amanunte cand o sa aflu . » Post actualizat in 07 Sep 2015 18:46Edit : Familia vrea liniste , nu mars cu moto la inmormantare . Nu am mentionat asta in postul anterior . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Minunata str. Bucuresti (ca de altfel orice alta strada din Cluj) e o capcana la fiecare metru si asta datorita modului anarhic in care se conduce in oras. Clujul e plin de bizoni si de tarani cu/sau fara permis de conducere si indiferent ca esti pieton, biciclist, motociclist sau chiar sofer auto fiecare dintre noi isi asuma un mare risc, pentru ca NU SE RESPECTA NICI O REGULA, iar Politia Cluj-Napoca o freaca la rece, ba chiar au delegat gestionarea traficului in zonele cu lucrari la carosabil Politiei Locale! Sambata, cu masina prin oras, era sa fiu lovit de cel putin 3 ori, dintre care 1 data chiar pe str. Bucuresti, iar duminica l-am vazut pe colegul accidentat cu cateva minute inainte si chiar ma gandeam ce fain sa ai si o motocicleta de cross. RIP Sa stii ca asta se intampla peste tot....in aproximativ toate orasele. Sincer sa fiu in Bucuresti , fiind mai aglomerat decat restul oraselor as putea zice ca soferii sunt putin mai atenti decat in restul oraselor dar asta nu inseamna ca va fi vreodata civilizatie in trafic sau ochi si pentru motociclisti . Tot singur trebuie sa te feresti de astfel de bizoni si sa-i atentionezi si pedepsesti de cate ori ai ocazia. Condoleante familiei riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate