Toothless Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Salutare, tocmai ce am citit pe facebook despre acest accident https://www.facebook.com/photo.php?fbid=921253424635539&set=a.240760312684857.54418.100002526716924&type=3 Riderul se pare ca se numeste George https://www.facebook.com/jeoy.sg?hc_location=ufi Nu se stiu mai multe detalii. Insanatosire grabnica! » Post actualizat in 08 Nov 2015 17:11http://www.opiniatimisoarei.ro/accident-in-intersectie-la-timisoara-motociclist-izbit-de-o-masina-a-zburat-cativa-metri-in-aer/08/11/2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Sănătate motociclistului si recuperare usoara! Puneti-va motoarele la hibernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 conform presei locale, niste informatii cu ceva poze http://www.tion.ro/motociclist-ranit-dupa-ce-un-renault-nu-i-a-acordat-prioritate-pe-o-artera-circulata-din-timisoara/1589267 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 M-a sunat si userul Dani, nu stie sa puna poze de pe mobil pe forum, bikerul ar fii incepator, R6 + "vreme buna" = boom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 unde a fost azi vreme buna ? cand la pranz inca era ceata, iar afara din oras pe langa ceata era si ud asfaltu si mai si condesa(burnita) pe casca ceata, iar la 11-12 grade nici cald nu putea fi. Din pacate doar colegu accidentatului cu scuterul cunoaste adevarul si adevarata viteza cu care se deplasau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Ce treaba are prioritatea cu hibernatul?....poate mai invatam si noi ceva. Ti-a raspuns colegul "cooldeep" Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Pe ceata si -2 plecam la lucru cu motoru saptamana asta... ,la 10 12 grade deja e lux oricat de umed ar fi nu se prea poate alerga pe vremea asta da inca te poti deplasa decent la un drum de 10-20 minute. Sanatate colegului !!! P.S. Neacordare de prioritate masina de pe cotnrasens a virat stanga in fata lui. Sia sa un mic joc pt carcotasi daca erati incepatori in unele situatii sezonu asta in cate ati fi facut boom? Pt mine la prima strigare si vreo 5000 km prin oras vreo 5 cazuri cel putin asa mai memorabile! Editat Noiembrie 8, 2015 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Am ajuns la locul accidentului după aproximativ 30 min. Băiatul cu scuterul a spus ca George avea maxim 60 la oră pe frânare când a intrat în mașină. Posibil avea și pasager dar dacă avea nu a pățit nimic pasagerul. (aici nu știu dacă am priceput bine) George are o mână ruptă și probleme cu "bărbăția" și la cap nu se știe sigur dacă e ok... Motorul a fost luat de acolo de un prieten a lui George M-am uitat atent la cauciucuri păreau ok. Avea Michelin pe față. Nu am scos tel din buzunar sa aprind lanterna și sa caut dot ul... Recuperare ușoară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 E foarte aiurea intersecția aia. Nu cred că a avut viteză, a fost o nebunie spre seara în acea zonă, dar cum se întâmplă de obicei, neacordare de prioritate. Sănătate George. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Poze, daca rezervorul e indoit cu ce cred eu.... Editat Noiembrie 8, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Sănătate băiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicken strips Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 ce comenturi aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Slava domnului ca baiatul a scapat cu viata ca altfel era plin pe aici de frustrati care au de demonstrat ca r6-le ucide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Puneti-va motoarele la hibernat. De ce? Editat Noiembrie 8, 2015 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 De ce? Asfalt rece, frinarea se lungeste mult, » Post actualizat in 09 Nov 2015 06:12 Slava domnului ca baiatul a scapat cu viata ca altfel era plin pe aici de frustrati care au de demonstrat ca r6-le ucide. Da man, toti avem frustarile noastre. A riscat si a pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Partea cu "barbatia" e cea mai nasoala si cred dureroasa. Sanatate colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Sanatate feciorului si recuperare usoara . Dupa cum arata rezervorul cred ca are probleme si la bazin , nu doar componentele masculine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 gizas, mi se face rau cand ma uit la rezervorul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Adevarat botez la intrarea in lumea motociclismului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Din ce povestea o domnisoara ajunsa imediat la fata locului si care a stat cu el pana la sosirea salvarii , baiatul a suferit traume destul de serioase . Recuperare usoara si sanatate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Din ce povestea o domnisoara ajunsa imediat la fata locului si care a stat cu el pana la sosirea salvarii , baiatul a suferit traume destul de serioase . Recuperare usoara si sanatate . Daca impactul a avut loc la 60km.h sigur a avut traume, eu pe la 70 am avut fisura picior,coaste rupte,comotie. Sanatate si recuperare rapida bikerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Dupa cum mi-a explicat si mie legatura dintre prioritate si hibernare, vezi explicatia colegului @cooldeep. Deja pe dreapta dorm mult mai bine ! Asfalt rece, frinarea se lungeste mult, » Post actualizat in 09 Nov 2015 06:12 Da man, toti avem frustarile noastre. A riscat si a pierdut. Eu nu am probleme de gen, nu cunosc propozitiile ,,sfarsit de sezon, inceput de sezon"/ Motivatii puerile. Doar gheata sa nu fie si ger. In rest de peste 30 ani ma urc cu placere in sa tot anul calendaristic. . Incet in timp inveti sa pilotezi pe toate anotimpurile. Asta e motivatia mea! Editat Noiembrie 11, 2015 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Bravo Kato, bine spus. Fara gheata si ... vorba tiganului ... numa' vantu' sa nu bata. Daca iti face placere, te dai, echipament sa ai (na ca a iesit in versuri). Incepator fiind, am facut intre noiembrie si februarie 2000 de km, profitand de o vreme favorabila, uscata, fara zapada, fara incidente. Asta era in iarna 2008-2009 (este mult de atunci, vreo 70.000 km). Deci se poate daca evaluezi bine situatia. Editat Noiembrie 11, 2015 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Băiatul a fost operat la mână și în zona inghinală. Însănătoșire grabnică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Era de asteptat la cum arata rezervorul . Sanatate si recuperare usoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate