ianachim Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 care nu ai abuzat de carnati si sarmale si nu strici amortizorul, o tura pe lumina 9.30- 16.00 7-8 ore de plimbare un veliko ar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Iar Veliko!? O sa ajungem sa vorbim bulgareste! Nu mai bine o Sighisoara cu retur prin Sibiu si Valea Oltului (sa facem prozelitism printre cozile de masini)? Fara lalaiala si mese copioase, ne incadram in 9 ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 25, 2015 Autor Share Postat Decembrie 25, 2015 O sa vina tot romanul spre bucuresti cu nevasta la volan si sincer in sus spre munte asfaltu i umed dar nu zic nu inca ma uit pe meteo si vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 25, 2015 Admin Share Postat Decembrie 25, 2015 Am fost si eu la Sinaia saptamana trecuta, era mai cald, nu recomand plecarea inainte de 10, chiar 11, mai ales pe ceata asta pe oricare petec unde este umbra este mazga periculoasa, idem si dupa lasarea intunericului..incadrati-va intre orele astea si lasati vitejismele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 (editat) au ce ma ispititi...bine ca n-am asigurare si mobra e desfacuta ( o fac aspirator )...dar tare-mi vine sa ies cu si eu duminica... Editat Decembrie 26, 2015 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2015 Autor Share Postat Decembrie 26, 2015 au ce ma ispititi...bine ca n-am asigurare si mobra e desfacuta ( o fac aspirator )...dar tare-mi vine sa ies cu si eu duminica... Da... Cine a zis ca noi iesim cu mobrele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 Suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 Foarte probabil vin si eu. Pana la urma te-ai gandit la un traseu anume si un punct de plecare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 Eu nu mai poci. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2015 Autor Share Postat Decembrie 26, 2015 suna nasol dar asta e trebuie sa transfer excursia pe 2 roti in una pe 4 roti scuze ca v am rascolit' sentimentele dar asta e viata..... next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 ianachim ai devenit mai intelept,bravo si de la mine ai 10+! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 Ianachim este intelept de cand se stie. Doar ca din cand in cand, mai ales cand e pe motor, stie sa ascunda asta ianachim ai devenit mai intelept,bravo si de la mine ai 10+! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2015 Autor Share Postat Decembrie 26, 2015 (editat) ianachim ai devenit mai intelept,bravo si de la mine ai 10+! Nici cum man.... Trebuie sa impac si capra si varza care poti maine sa o scoti nu rata ocazia ca e pacat Editat Decembrie 26, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Decembrie 26, 2015 Share Postat Decembrie 26, 2015 stati pe fund ca e naspa la munte ,este o mazga pe jos de si pe 4 roti cu cauciucuri de iarna fuge in toate directiile dapai pe 2 !! asteptarea-i grea si lunga dar mai sigura si inteleapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Dacă totuși interesează pe cineva traseul spre munte: am plecat din București pe la 6 dimineață (pe 4 roti), pana la Ploiești acea umezeala pe jos specifica dimineților, apoi uscat pana în Sinaia cu temperaturi intre 3 și 8 grade (maxim în Sinaia! Și asta la 7 și ceva dimineaț. Din mașină chiar părea tentant). După Sinaia...oribil, brumă, mazga și temperatura ducându-se spre minus 1 pana în Brașov. După Brașov spre Sighișoara....se adaugă ceață! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 momentan in Ploiesti cred ca sunt 18-20 grade,foarte foarte cald ,sunt cateva motociclete pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 La busteni in soare nu exagerez stam in tricou, daca te dai la umbra strange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 27, 2015 Admin Share Postat Decembrie 27, 2015 Plecare cu amicul PoliBuc in jur de ora 12, afara erau 11.5 grade..la Breaza surpriza mare..19 grade! ..lumea in maneci scurte, etc! Coada mare inspre munte, daca eram cu masina ajungeam maine! Tura inspre Sinaia, Rasnov, Poiana, Brasov si retur, am ajuns acasa in jur de 18.30. Urcarea pe Rasnov cu mazga pe tot drumul, coborarea din Poiana aproape uscata, DN1 la fel, putina ceata pe la Balotesti si cam atat. La Ploiesti erau 12.5 grade la ora 17.30! A fost o tura de baieti mari facuta aproape dintr-o bucata, tras tare, ca vara, cu o vreme superba si un drum cu de toate: praf, uscat, mazga, ceata, soare etc! Intr-un final o poza cu amicul Costica, gandindu-se cand vom aseza din nou rotile pe viraje :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 27, 2015 Autor Share Postat Decembrie 27, 2015 Cum ziceam.... nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste!!!!! ma bucur pt voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Anu' asta sigur am incheiat-o. Ce-o fi la anu' ... sa speram sa fie ... cat de curand. Multumesc Luigi pentru tura, la anul vor fi si mai multe si mai strasnice, noi sa fim sanatosi si bani de benzina. Multumim Ianachim, poate la anul legam ceva impreuna. "La multi ani" tuturor, fie ca anul ce vine sa fie un picut mai bun ca acesta, sanatate sa fie ca restu' se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Si la noi a iesit una draguta, probabil ultima din an. Pe traseul Buc - Targoviste - Bran - Brasov - Cheia - Buc, impreuna cu prietenul Sv-gobi. La multi ani si drumuri frumoase tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 28, 2015 Admin Share Postat Decembrie 28, 2015 Ai imbatranit, ti-ai luat chopper :-)))) Trebuie sa mergi si la namol la Techirghiol :-)) Sa te bucuri de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 28, 2015 Autor Share Postat Decembrie 28, 2015 Si la noi a iesit una draguta, probabil ultima din an. Pe traseul Buc - Targoviste - Bran - Brasov - Cheia - Buc, impreuna cu prietenul Sv-gobi. La multi ani si drumuri frumoase tuturor! foarte tare ultima fotografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Fain mă. Dracul să vă ieie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate