free ride Postat Decembrie 30, 2015 Share Postat Decembrie 30, 2015 Mai este putin si incepe Dakarul. Many participa si anul acesta. Este ajutat de mecanici Laszlo Olah si Szabolcs Racz. http://manigyenes.ro/emanuel-gyenes-concureaza-in-dakar-2016/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Decembrie 30, 2015 Share Postat Decembrie 30, 2015 Laszlo Olah ii reparase motorul unui prieten,eu l-am recomandat,si tare mandru e sa stie ca mecanicul lui e la Dakar bafta Many!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 30, 2015 Share Postat Decembrie 30, 2015 io o urmaresc pe sanz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 unde vedem Dakar-ul? stie cineva ce televiziune va transmite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 Rezumatul de etapa 30 de minute, la miezul noptii pe Eurosport 1 si 2. Apropo cine credeti ca cistiga anul acesta, avind in vedere ca o parte din pilotii de top sau retras din sectiunea moto eu zic ca Bareda va face o figura frumoasa,... vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 1, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2016 Rezumatul de etapa 30 de minute, la miezul noptii pe Eurosport 1 si 2. Apropo cine credeti ca cistiga anul acesta, avind in vedere ca o parte din pilotii de top sau retras din sectiunea moto eu zic ca Bareda va face o figura frumoasa,... vedem. Tot KTM casiga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 ar fi frumos ptr honda sa mai sparga gheata ktm, daca va rula ceva mai calculat ca in anii trecuti bareda poate iesi primu.. ramane de vazut, apropo @B374 si eu o urmaresc pe sanz de cand era mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 1, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2016 Nu inteleg! Cum de avem o echipa romaneasca la Dakar desi in Romania nu exista aprope deloc Rally Raid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 1, 2016 Share Postat Ianuarie 1, 2016 (editat) Dar ce? Englezii sau olandezii au rally raid la ei in tara? Si cum Mauritania, care a avut ani de-a randul rally raid, nu are nici o echipa in Dakar? Editat Ianuarie 1, 2016 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Ianuarie 2, 2016 Share Postat Ianuarie 2, 2016 Se poate urmarii Dakarul si prin aplicatia Dalar Rally. E misto aplicatia. » Post actualizat in 03 Jan 2016 11:28 Dakar Rally* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 (editat) Hai ca a mers bine Many ! Sa o tina tot asa , sa isi atinga obiectivul propus » Post actualizat in 06 Jan 2016 21:06 Eroul de astazi 06.01.2016 din Dakar , Laia Sanz s-a oprit din cursa pentru al ajuta pe pilotul Pela Renet . Renet a avut traumatism cranio - cerebral cu cunostinta pierduta in urma accidentului , iar Laia a stat langa el pana a fost salvat de echipele de interventie . O LECTIE DE VIATA , SI O LECTIE DE SPIRIT MOTO , indiferent de circumstante si consecince ! RESPECT MAXIM - LAIA SANZ # Dakar2016 Editat Ianuarie 5, 2016 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 (editat) Cum poate fi penalizat cineva intr-un raliu(Barreda aici de 2 ori) pt ca merge prea repede...pai nu asta e ideea, sa mergi repede si sa fi primul? Sau ce imi scapa...? Oricum, se pare ca anul asta Honda face legea Editat Ianuarie 7, 2016 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Cum poate fi penalizat cineva intr-un raliu(Barreda aici de 2 ori) pt ca merge prea repede...pai nu asta e ideea, sa mergi repede si sa fi primul? Sau ce imi scapa...? in zona checkpoint-urilor exista limitari - daca mergi prea repede esti penalizat instant. in afara probelor speciale trebuie respectata viteza legala pe drumul respectiv - daca mergi mai repede nu-s cate secunde esti penalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Oricum, se pare ca anul asta Honda face legea Asa parea si anul trecut, pana au dat Hondele de un pic de sare si s-a terminat balul. Anul asta, cred ca au mai multe sanse, cei de la Honda, in principal pt ca beneficiaza de piloti experimentati, sau ma rog, dupa ce s-au retras Coma si Despres, astia au devenit experimentati. Mie imi place cum merge Faria s-ar putea sa atenteze la podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Eu sunt fan japoneze, dar nu cred ca Honda are putere sa termine Dakar-ul fara probleme. Credeti ca alti piloti nu pot merge mai tare? Este o competitie in care trebuie sa si protejezi fierul ala. Cervantes, de exemplu, este un pilot foarte rapid, cum a demonstrat in mondialul de enduro. Dar important nu este sa mergi la limita 10 zile, si in ziua 11 sa crapi motorul sau sa te faci praf. Dar, intr-adevar, fara Coma si Despres, mai au si altii sanse sa urce pe podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 si s-a termina Dakaru si Many a castigat iar la clasa Maraton! plus un loc 14 la general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) Negativ. Mani pe 2. Patrao pe 1. http://www.dakar.com/dakar/2016/us/stage-14/rankings/overall-g2.2-bikes.html#ancre Dar cred ca pentru prima oara inaintea Laiei Sanz la general Editat Ianuarie 17, 2016 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate