the Pig Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) azi avem finala Barry Hawkins vs Ronnie O'Sullivan. hai sa vedem, la ce scor il bate O'sullivan pe Hawkins? Editat Ianuarie 17, 2016 de greierasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 la ce ora se joaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2016 http://www.prosport.ro/alte-sporturi/alte-sporturi/snooker-o-sullivan-hawkins-finala-masters-ului-racheta-a-stopat-la-timp-revenirea-campionului-mondial-stuart-bingham-alimentata-de-o-tentativa-de-break-maxim-14967404 la ora 15, apoi ora 21 » Post actualizat in 17 Jan 2016 13:10http://www.cinemagia.ro/program-tv/eurosport/ vezi programul eurosport aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Esti asa sigur ca nu face Ronnie vreo duda? il vad in stare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Având de atâtea ori snucăr ( de multe ori în reluare ) pe ES1, ES2, ESInt iar în program figurând de fapt BSB sau SBK (live ! ) îmi bag ceva în snucărul lor. Sper să plouă pe ei cumva, dacă asta este posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 La prima pauza e 3-1 pt Ronnie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 azi avem finala Barry Hawkins vs Ronnie O'Sullivan. hai sa vedem, la ce scor il bate O'sullivan pe Hawkins? Nu pot sa-ti spun cat de rau il bate, dar il bate repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 17, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 17, 2016 Si eu sunt fan snooker..pana acum finala merge intr-un singur sens..cand ii intra loviturile de distanta Ronnie nu are adversar! Parerea mea este ca Barry are un handicap mental in fata lui O'Sullivan in primul rand, nici Ronnie nu joaca la cel mai inalt nivel, dar se pare ca asta nu il impiedica sa castige astazi. PS: Deja este 6-1 :-((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2016 ca bine zici luv...oricum sper sa fie o finala spectaculoasa, ca pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 la 7-1 o'sullivan poate sa nu-si mai ia pastilele de seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 bagabontu incepe sa-si intre in forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Ronnie e un geniu,o legenda pe care avem norocul sa-l vedem in activitate! Nebunia,inconstanta,revenirile lui spectaculoase si povestea vietii lui i-l fac sa fie supervedeta snookerului la ora actuala! Imi plac si cei din noua generatie dar sunt prea profesionisti si pana acum nici unul nu pare lovit de geniu. Barry nu e rau si chiar are ceva carisma,nu e constipat ca altii!Dar pe Ronnie e greu sa-l bati, mai ales in finale, Dar Ronnie nu e invincibil,poate sa piarda la fel de usor ca si atunci cand castiga detasat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) eu as zice ca are o sclipire Trump, dar mai are de mancat niste mamaliga...Ronnie este in snooker cum e Rossi in motociclism..zic...unic! ar fi pacat sa-l bata asa repede pe Hawkins...speram la o finala mai disputata. » Post actualizat in 17 Jan 2016 18:35Având de atâtea ori snucăr ( de multe ori în reluare ) pe ES1, ES2, ESInt iar în program figurând de fapt BSB sau SBK (live ! ) îmi bag ceva în snucărul lor. Sper să plouă pe ei cumva, dacă asta este posibil tv-urile de sport incearca sa-i multumeasca pe toti. daca uneori avem fotbal pe patru canale digi, un canal sport.ro si doua pe eurosport, nu inseamna ca ii blestem. nu-mi place fotbalul dar asta e. asa si aici. tine cont ca azi incepuse finala la snooker si pe eurosport dadeau ceva schi. abia dupa o ora au inceput sa dea si snooker. si da, mor de ciuda cand stiu ca este sbk si ei dau cine stie ce balarii ( nu zic snooker )...poate fotbal, na Editat Ianuarie 17, 2016 de marcelius78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 la asta ma gandeam si eu cu rossi:)) dar mai degraba din perspectiva lui marius ancuta care are ceva din fanii lui rossi de pe topicul motogp:) si mai ales cum ii tremura microfonul la interviul de la circ dupa meci:)) e indragostit omu'. a fost cineva la demonstrativ? cum fu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 17, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 17, 2016 Mda..9-1 :-((( Pentru cine este interesat (fan Ronnie), mi-am amintit ca am scris mai demult cateva randuri aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 sunt lucruri interesante si foarte frumos povestite si in cartea lui. recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 17, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 17, 2016 Da, o am si eu..probabil ca daca nu era labil psihic avea cele mai multe trofee pana acum, oricum, recordurile lui Hendry cad unul dupa altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Misto ce scrie pe celalat topic deschis de @luv! Cam asa am inceput si eu sa urmaresc snooker, cred ca asteptam Dakar si ma enervam ca intarzie :-) Azi n-am vz nimic, am "snukarit" zapada din curte in fosta hazna, poate o fi maine ceva reluare, treaba/clienti mai salcam pe nametii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=2YGFkzJ7Ooo astazi s-a intamplat. el ii zice protest, altii ii zic nesportivitate. la ce e in circuit pe cuvant daca ma pot pronunta. cunoscatorii stiu ca a mai facut-o, dar atunci s-a conformat dupa ce l-a rugat olandezul. refuzi 13000 de coco pe care s-ar putea sa-i imparti cu cineva doar asa...o aroganta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 N-am inteles. Ce-a facut? In afara de un "maxim". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 15, 2016 Admin Share Postat Februarie 15, 2016 S-a repozitionat intentionat la bila roz in loc de cea neagra si a refuzat sa faca 147 Si asta doar pentru a-i face in ciuda unui spectator care a strigat ceva din sala (daca mi-am dat seama bine)! Sa faci asa ceva inseamna nebunie, tupeu,talent si geniu in acelasi timp! Vezi de la min.5.50 ce spune si comentatorul despre faptul ca un asemenea jucator il poti vedea o data in viata. PS: Acum am citit, pur si simplu nu a vrut break maxim ca protest pentru faptul ca premiul era de doar 10.000 pounds, vezi detalii mai jos: http://www.prosport.ro/alte-sporturi/alte-sporturi/video-de-data-asta-nimeni-nu-a-putut-intoarce-decizia-rachetei-ronnie-o-sullivan-a-refuzat-sa-faca-break-ul-maxim-in-semn-de-protest-puteam-juca-bila-neagra-dar-doar-10-000-de-lire-sterline-15075913 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 146, intreband de la primele rosii cat e premiul pt maxim si primind raspunsul ca se da doar pt breakul cel mai mare. refuza sa joace ultima combinatie rosie neagra si face146. razand tot breakul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Dude's got game... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 S-a repozitionat intentionat la bila roz in loc de cea neagra si a refuzat sa faca 147 Si asta doar pentru a-i face in ciuda unui spectator care a strigat ceva din sala (daca mi-am dat seama bine)! Sa faci asa ceva inseamna nebunie, tupeu,talent si geniu in acelasi timp! Vezi de la min.5.50 ce spune si comentatorul despre faptul ca un asemenea jucator il poti vedea o data in viata. PS: Acum am citit, pur si simplu nu a vrut break maxim ca protest pentru faptul ca premiul era de doar 10.000 pounds, vezi detalii mai jos: http://www.prosport.ro/alte-sporturi/alte-sporturi/video-de-data-asta-nimeni-nu-a-putut-intoarce-decizia-rachetei-ronnie-o-sullivan-a-refuzat-sa-faca-break-ul-maxim-in-semn-de-protest-puteam-juca-bila-neagra-dar-doar-10-000-de-lire-sterline-15075913 Gata, am priceput. Dadusem "pe repede inainte". Tipic Ronnie. D-aia are fani cat toti restul jucatorilor la un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Februarie 16, 2016 Autor Share Postat Februarie 16, 2016 e senzational Ronnie. dar ma bucur si cand apar tinere tanelnte, vezi Judd Trump. o placere sa-i urmaresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate