Vizitator FOXXkid Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) si 3d http://foxxkid.deviantart.com/gallery/ Editat Mai 23, 2008 de FOXXkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Familia mea de boxeri Din fericire mi-a dat prin cap atunci sa le scanez; hartiile le-am pierdut demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 acum am gasit topicul asta ,care se baga la niste desene ?? tema un diavol care iese dintr-o cutie de bere sa fie implicata in desen si o motocicleta , cel mai reusit desen si care imi va place il voi trece pe piele sub forma de tatuaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 acum am gasit topicul asta ,care se baga la niste desene ?? tema un diavol care iese dintr-o cutie de bere sa fie implicata in desen si o motocicleta , cel mai reusit desen si care imi va place il voi trece pe piele sub forma de tatuaj O fotoshopeala se accepta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 tu incearca si asta , cine stie poate iese ceva frumos tatuajul a venit in urma unei vorbe "in fiecare cutie de bere e un diavol ", din cutie sa iasa diavolul ,diavolul sa para ca se screme sa iasa din cutie , diavolul sa aiba o fata alcolista si rea, diavolul sa aiba intr-o mina furca aia a lui si binenteles coada ascutita , pe cutia de bere sa fie scris beer si sub beer un motor choper . cam asa as vrea sa arate desenul (poza) indiferent ce folositi: acuarele , pix , creion sau pc ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Biserica de la Densus. Desen neterminat (ma plictisisem). Vasele de lut nu intra la olarit, ca nu sunt facute pe roata si nici coapte nu sunt. Sunt pictate cu acuarele. Pina acum nu s-au crapat, desi au vreo patru ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Biserica de la Densus. Desen neterminat (ma plictisisem).Vasele de lut nu intra la olarit, ca nu sunt facute pe roata si nici coapte nu sunt. Sunt pictate cu acuarele. Pina acum nu s-au crapat, desi au vreo patru ani. Cre' c-ai gresit poxa, matzo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 N-a vrut-o. O pun acum, uite: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 lucrarile unui bun prieten.enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 scuze pt offtopic. asemeni lui rados vin si eu cu intrebarea : se pricepe cineva si la tatuaje ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 scuze pt offtopic. asemeni lui rados vin si eu cu intrebarea : se pricepe cineva si la tatuaje ? pt tatuaje,veniti in cj,avem cele mai bne saloane din tara. lucrarile unui bun prieten.enjoy el face si tatuaje.....e absolvent de arte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Am vazut ca intreba cineva mai sus unde se pot gasi tutoriale de desenat. Pe http://www.drawspace.com/. Necesita inregistrare pentru vizualizarea lor, dar merita cu varf si indesat. Editat Februarie 7, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Unele dintre ultimele...si in final se vor transforma in niste lucrari in ulei http://romulusart.webs.com/ Editat Februarie 9, 2009 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Calitatea pozelor e cam proasta, da se intelege ceva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Scuzati calitatea proasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVA Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Calitatea pozelor e cam proasta, da se intelege ceva ceva Nice one...in mod special...faptul ca sugereaza "am pus mana pe-o foaie si am facut-o". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 misto lucrari pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Nice one...in mod special...faptul ca sugereaza "am pus mana pe-o foaie si am facut-o". Eu ma refeream strict la calitatea pozelor , de lucrari ce sa zic , la unele chiar am muncit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Lucrari ceva mai vechi ...de prin facultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Unul digital de-al meu... ultimul facut: http://www.ga2c.org/MaximumEntropygallery/...&fullsize=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Si detaliu: http://www.ga2c.org/MaximumEntropygallery/...&fullsize=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) pot si eu niste desene de-astea facute cu ajutorul tehnologiei ? stuff... Editat Mai 25, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Hai ca arunc si eu niste desene de prin "anii de liceu"...nu sunt la linevulul unora postate pe aici dar le faceam "ochiometric" si de obicei in timpul orelor de limba romana ... din pacate de atunci n-am mai facut numai desene tehnice ...poate intr-o zi... ...a si inainte sa zica cineva...da la fel Boris si Royo au fost sursele mele de inspiratie...pe vremuri le downlodam pozele la internet club, pe dischete 1.44 le ducema acas si ma holbam la ele intrebandu-ma "cum drac reusesc baietii???" Spor la desen tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Asta-i doar inceputul. O sa continui zilele astea si o sa mai postez o poza cand o sa fie gata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate