mac Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 problema e ca frica aia nu te lasa sa te bucuri suficient de motor .. e doar un fier ..provocator de placere PUNCT Sergiu'le .sa nu te gandesti la vibratoare acum asa tre privit ... se strica ..se repara .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 e si zx7 e o opera de arta de aia mi frica sa obusesc nu e o simpla moto pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) ok ..propun sa fie banat de pe acest thread e doar un fier trist ptr ca nu ii dai destul GAAAAAAAAAZ just kidding Editat August 28, 2008 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 man deja is enervant si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 mac, pe 3sept se poate merge pe Hungaroring. track day. MERGEM?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 din pacate eu spun pas, nu mai am concediu. l-am fumat in olanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 nicule.... baietii astia vorbesc de avioane, hai si noi sa vorbim de ale noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 nicule.... baietii astia vorbesc de avioane, hai si noi sa vorbim de ale noastre Pai clar ca se vorbeste de avioane, de aceea avem topic dedicat. Nu stiu ce cauta Sergiu aici, topicul cu betoniere e in alta parte. Ca veni vorba, duminica ma duc la liniute pe aeroport in Baia Mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 cum e 1000 rr fata de 954 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 954 meu isi da duhul curand. A inceput sa aiba o bataie groaznica dupa 4000 de ture. Noroc cu garantia,luni merg cu ea sa vada care este problema. Cred ca fac direct un buy back le las mobra dau tot ce am pus jos si comand alt fireblade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Shit, cred ca esti primul despre care aud ca motorul ii cedeaza. (954). motorul arata super ok, l-am vazut si eu inainte sa-l cumperi. sper sa nu ai probleme cu asa zisa garantie, sa nu primesti vreo poveste ca "asta nu e acoperita" samd. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Cred ca fac direct un buy back le las mobra dau tot ce am pus jos si comand alt fireblade. Alexutzzz, vii la mine cu mobra (nu dai nimic jos de pe ea), mi-o lasi, mai pui diferenta si-ti dau Blade-u` meu. Jokin`. Imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat. Vorba lu` dopeman, sa speram ca n-ai probleme cu garantia. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Asa am eu noroc.... Sper sa nu fie prea grav dar dupa cum suna................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Alfamotors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Alfamotors? Da de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 dimineata a plouat si n-am mai plecat spre bacau sa ma dau pe selena. astept impresii bogdane, ahh si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 dimineata a plouat si n-am mai plecat spre bacau sa ma dau pe selena. astept impresii bogdane, ahh si poze bogdan e the best... dimineata a plouat. e de mare fel aici in bacau. e nasol ca s-a tasat asfaltul putin si s-au fosrmat balti dupa ploaie. dar s-au uscat. frig si voie buna. multe motoare. honda rulz. bogdan a scos cel mai bun timp. 1.06 ceilalti un 1.10 cam asa. maxim. restu 1.13 ceva de genul asta. conteaza si pilotul, avnd in vedere ca e si un zx10r, care nu are ce face in fata lui bogdan. am sa revin maine cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 e bun baiatu' anu viitor il bagam la curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 hai cu pozele mertane .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 nu am eu poze. da am sa fac rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Domnilor, am deosebita placere sa va anunt ca astazi, Blade-ul meu, condus de fratele mai mic, la liniutele de pe aeroportul din Baia-Mare, a venit pe locul II. Adversari: K3, R1, 1000 RR, etc. Nu spun modelul castigator, ca nu-i mai ajungem la nas lui Sergiu. Asadar, concurenta Blade-ului a stat 15-16 ani DEGEABA! Revin cu poze, indata ce se descarca. Editat August 31, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Domnilor, am deosebita placere sa va anunt ca astazi, Blade-ul meu, condus de fratele mai mic, la liniutele de pe aeroportul din Baia-Mare, a venit pe locul II. Adversari: K3, R1, 1000 RR, etc. Nu spun modelul castigator, ca nu-i mai ajungem la nas lui Sergiu. Asadar, concurenta Blade-ului a stat 15-16 ani DEGEABA! Revin cu poze, indata ce se descarca. adversarii aia a tai erau tersasisti si fitzobikeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 nu o fi ultima noutate motocicleta asta ..dar declarau in 92 ca cei 400m sunt parcursi in 10 secunde deci rau nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Nah, m-am pripit. Miarele au avut clasa separata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Domnilor, am deosebita placere sa va anunt ca astazi, Blade-ul meu, condus de fratele mai mic, la liniutele de pe aeroportul din Baia-Mare, a venit pe locul II. Adversari: K3, R1, 1000 RR, etc. Nu spun modelul castigator, ca nu-i mai ajungem la nas lui Sergiu. Asadar, concurenta Blade-ului a stat 15-16 ani DEGEABA! Revin cu poze, indata ce se descarca. l-am vaz pe fratele mai mic la TeVe. bravo! dar de ce fratele mai mic si nu fratele mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate