Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

sfaturi:

-conditie fizica buna

-psihic puternic ptr a tine deschis gazul

-cauciucuri bune

-frane acceptabile ..e valabil: cu cat franezi mai putin si mai tarziu cu atat esti mai rapid

-indiferent cu ce motor vii, putere ai destula

-daca banii nu sunt o problema, suspensiile sunt un punct important de la un anumit timp in jos :)

ziua intreaga costa intre 80-100?

tre sa ai ceva experienta inainte sa intri acolo in pista ..altfel nu te distrezi ..e o pista destul de rapida, un adevarat spectacol

parerea mea e ca tre sa inveti intr'o pista micuta cum sa mergi pe curbe ..sa te inclini, sa deschizi gazul ..sa franezi si sa schimbi vitezele , apoi te poti prezenta si la o pista de genul

daca vrei, Euroringul e mai aproape: 220km de timisoara, foarte tehnica, ieftina in jur de 120ron ca sa te dai 5 ore si e o buna pregatire pentru o pista serioasa precum Pannonia

Editat de mac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pai ce sa zic,de dat ma dau ok cred,adica mi-am polizat slidere-le bine,cand pot si am unde ii dau gaz :) ,doar ca mi-e din ce in ce mai frica pe strazi publice si nu ma mai coafeaza. ma dau pe 929 momentan. cre ca o sa le incerc pe ambele in ordinea mentionata de tine, 2x fun :) thanks.

Link spre comentariu

si eu credeam ca ii dau gaz ..pana cand am ajuns in pista si mi'am dat seama ca mergeam in treapta R ahahahah

strada nici ptr mine nu mai prezinta nici un interes deoarece nu voi reusi vreodata sa fac ce fac in pista

Link spre comentariu

Macule, pa Jagi il stiu si eu, e un tip ok, merge bine si stie multe. de unde ai scos-o ca merg pe mijlocul rotii? :( nu-mi permit, n-am bani asa ca folosesc tot cauciucul.......

imi refac suspensiile iar iarna voi face cateva upgrade-uri la frane si apoi pe pista. o sa merg din ce in ce mai rar pe strada pentru ca stiu diferenta intre pista si kamikaza stradal.

Sper sa te cunosc si pe tine cat mai curand si sa ne distram undeva pe pista...

Mwahahahaha ! :) Te-a turnat Mac ca ai guma patrata ! :) :D :duel:

Link spre comentariu

Macule, pa Jagi il stiu si eu, e un tip ok, merge bine si stie multe. de unde ai scos-o ca merg pe mijlocul rotii? :) nu-mi permit, n-am bani asa ca folosesc tot cauciucul.......

imi refac suspensiile iar iarna voi face cateva upgrade-uri la frane si apoi pe pista. o sa merg din ce in ce mai rar pe strada pentru ca stiu diferenta intre pista si kamikaza stradal.

Sper sa te cunosc si pe tine cat mai curand si sa ne distram undeva pe pista...

nu de tine ziceam ..ci de altcineva :)

pai la anul sper sa particip la cat mai multe etape din rosbk, cu sig o sa ne cunoastem

l'am cunoscut si pe marele agitator .. aka RAPTOOOR

Link spre comentariu

"ie" b&w poza

stai sa pun una color

PS sa nu ma asociati cu police din cauza nr de concurs ..deoarece a mai aparut unu care avea 111 ..am fost constrans sa pun 112 :)

post-6062-1222684096_thumb.jpg

Editat de mac
Link spre comentariu

pai in prima zi am inceput undeva la 2.44 primele ture

apoi un 2.31 best

a doua zi nu a mers transponderul la inceput, apoi am scos un 2.29

in cursa in schimb am intrat foarte determinat si am tras tare, am rulat sub 2.25 cu un beste de 2.22 pe turul de circuit

tinta pentru etapa urmatoare e undeva la 2.15, poate chiar sub daca ma tine curajul

sunt cateva curbe de mare viteza unde intru cu 3 ..altii skimba 4-5 ..deci acolo tre imbunatatit

iar franarile tre sa le intarzii si mai mult

in final la B am plecat de pe 35 si am terminat pe locul 21

multumit ptr cum sa'au desfasurat lucrurile pentru prima data in pista asta si o abstinenta de 1 an jumate

sper cu ajutorul antrenamentului si a suspensiilor race pe care le montez zilele astea sa mai dau jos din secunde

nu e usor deloc

tot respectul pentru baietii de sub 2.15

Editat de mac
Link spre comentariu

Dupa desen par Dunlop :D, bravos Mac-ule ca ai participat !

:)

gp racer medii fata spate

a inceput sa se rupa putin pe spate ..foarte frig +suspensii stock

maine poze, si un nou amortizor spate asa cum trebuie :)

Link spre comentariu

Cind ajung la 2.07 pe Pannonia schimb motorul. L-am batut pe Balamuc- ZX10/2006 si pe Frigideru-100RR/2008, care merg demult pe Pannonia. Silviu Petculescu merge pe un cazan din 2001 parca de GSXR750

Link spre comentariu

Cind ajung la 2.07 pe Pannonia schimb motorul. L-am batut pe Balamuc- ZX10/2006 si pe Frigideru-100RR/2008, care merg demult pe Pannonia. Silviu Petculescu merge pe un cazan din 2001 parca de GSXR750

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Cind ajung la 2.07 pe Pannonia schimb motorul. L-am batut in prima cursa pe Balamuc- ZX10/2006 si pe Frigideru-100RR/2008 in a doua cursa, care merg demult pe Pannonia. Silviu Petculescu merge pe un cazan din 2001 parca de GSXR750, scoate timpi mult mai buni decit mine si asta nu inseamna ca o sa-mi iau un 750.

Duminica spre sfirsit am mai incercat pe Pannonia un R1/2000- 2.19,si un 600RR/2008 - 2.19. Deci, cred ca la valoarea mea de pilot nu prea ma ajuta prea mult o motoreta mai puternica. Probabil as fi scos cu 2sec mai putin fata de 2.13 cit am obtinut cu 954 dar fata de 1.59 cit a luat primul clasat e cale lunga. Si cel mai important pt mine, abia am invatat configuratia circuitului, care e de baza.

PS: Luati-va 600rr/2008. I-i puneti carene de curse si direct pe pista cu ea. Nu mai are nevoie de nimic in plus, poate doar daca visati sa fiti campioni! Pe mine m-a cucerit, as putea sa merg 20 de ture pe Pannonia si nu obosesc.

Editat de JAGI
Link spre comentariu

da

merge bine pe boilerul ala fara toba negru

eu astept cu nerabdare urmatoarea etapa :)

pentru mine 600 e mai mult ca suficient ..cu timpul om vedea

Link spre comentariu

Cauciucuri: Dunlop Sportmax GP. Dai 200de euro pe un spate si tine cit 2 Pirelli, Metz care costa 175euro/buc. Mai pui si 5 euro o schimbare in plus de anvelopa si i-ti dai seama de diferenta. Problema mare e ca trebuie sa inveti sa mergi cu Dunlop pe linia dreapta, vobleaza ingrozitor daca nu setezi suspensia corespunzator.

Editat de JAGI
Link spre comentariu

Cauciucuri: Dunlop Sportmax GP. Dai 200de euro pe un spate si tine cit 2 Pirelli, Metz care costa 175euro/buc. Mai pui si 5 euro o schimbare in plus de anvelopa si i-ti dai seama de diferenta. Problema mare e ca trebuie sa inveti sa mergi cu Dunlop pe linia dreapta, vobleaza ingrozitor daca nu setezi suspensia corespunzator.

l'ai vazut pe tipul care a iesit pe 3 la SBK? ala de la BROZ cu numarul 66 ZX10R ..aveam impresia ca decoleaza de fiecare data cand intra pe linia dreapta

la etapa viitoare vin cu GP211 Dunlop si suspensii ..dar inca mai am de progresat destul

Link spre comentariu