Gixu. Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) post dublu...scuze Editat August 6, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 sal bercenare. io actual detinator de 919, fost de 929 (din pacate pt scurta perioada) si-un de 954 te salut. nu numai eu. ci sigur toti fireblade-istii... io tot din berceni aproximativ (p-ta progresu) momentan chiar in comuna berceni, cu ocazia fatarii catelei mele pana raman fara pui. pt orice intrebare, nelamurire etc nu ezita sa intrebi, dau si o mana de ajutor in caz de nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Incepand de ieri sunt mandrul posesor al unui 919RR...rosu-alb-albastru superb Inca nu am poze pt ca nu m-am putut dezlipi de ea buna alegere si sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 sal bercenare. io actual detinator de 919, fost de 929 (din pacate pt scurta perioada) si-un de 954 te salut. nu numai eu. ci sigur toti fireblade-istii... io tot din berceni aproximativ (p-ta progresu) momentan chiar in comuna berceni, cu ocazia fatarii catelei mele pana raman fara pui. pt orice intrebare, nelamurire etc nu ezita sa intrebi, dau si o mana de ajutor in caz de nevoie. ms ms buna alegere si sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 am avut una exact la fel, motocicleta de care m-am indragostit, draguta si grasuta ca o fata sanatoasa de la tara. unde mai pui ca si mergea ft bine, anul trecut am mers peste 22mii de km cu ea. mult noroc cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Incepand de ieri sunt mandrul posesor al unui 919RR...rosu-alb-albastru superb Ar trebui acum sa-ti schmbi si username-ul. Jokin'. Bine-ai venit in randurile noastre! Mi-am rupt ieri cablul de ambreiaj. Astazi se schimba. DACA E VREMEA BUNA, sambata alerg pana la Zetea. Hellicks, sa nu uiti perna! Editat August 7, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 of, sambata nu pot veni, obligatii de serviciu. vineri vin la parada, sa ma minunez, desi de drumul de la odorhei la zetea nu prea am chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) of, sambata nu pot veni, obligatii de serviciu. vineri vin la parada, sa ma minunez, desi de drumul de la odorhei la zetea nu prea am chef. Daca vin oricum stau pana duminica, asa ca duminica dimineata daca dai o fuga bem un ceai impreuna. Cati km sunt si cum e drumul de la Odorhei la Zetea? Am inteles ca Balauseri - Odorhei e de poveste. Editat August 7, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Drumul de la Odorhei la Zetea e bun pana la un moment dat,de acolo mai ai aporx 7-8km in care trebuie sa mergi incet, dar nu e chiar asa de nasol. de la Balauseri la Odorhei e ft bun drumul, atentie insa dupa Praid, sunt doua hopuri la care trebuie sa mergi incet, in rest sate multe si atentie la trafic, foarte multi piloti de raliu prin zonele astea, n-ar fi problema cu ei daca n-ar taia curbele fara vizibilitate...... Duminica ma dau cu motorul asa ca sanse mari sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Drumul de la Odorhei la Zetea e bun pana la un moment dat,de acolo mai ai aporx 7-8km in care trebuie sa mergi incet, dar nu e chiar asa de nasol. de la Balauseri la Odorhei e ft bun drumul, atentie insa dupa Praid, sunt doua hopuri la care trebuie sa mergi incet, in rest sate multe si atentie la trafic, foarte multi piloti de raliu prin zonele astea, n-ar fi problema cu ei daca n-ar taia curbele fara vizibilitate......Duminica ma dau cu motorul asa ca sanse mari sa ne intalnim. Ok, merci de sfaturi! Mno`, inapoi la lucru, ca nu suntem platiti sa stam pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 pe mine ma platesc sa stau pe forum....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Incepand de ieri sunt mandrul posesor al unui 919RR...rosu-alb-albastru superb Inca nu am poze pt ca nu m-am putut dezlipi de ea Stf fah ..... ai luat`o pana la urma ... cand o vad / testez ? YM: ddezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Stf fah ..... ai luat`o pana la urma ... cand o vad / testez ? YM: ddezu Inca nu ne dixponibila pt teste... Inca ne acomodam unu cu altu si mi-e sa nu se supere pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Inca nu ne dixponibila pt teste... Inca ne acomodam unu cu altu si mi-e sa nu se supere pe mine Hai ma ca vreau sa vad daca stie pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 nea gixxer si'a luat fireblade? complimente si sa te butzuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Mi-am rupt ieri cablul de ambreiaj. Astazi se schimba. Nu este pe stoc kit de cabluri. Are ceva daca improvizez? Sa caut in comert vreun cablu? Rezista? N-as vrea sa mi se rupa in drum spre Zetea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Nu este pe stoc kit de cabluri. Are ceva daca improvizez? Sa caut in comert vreun cablu? Rezista? N-as vrea sa mi se rupa in drum spre Zetea. Poti folosii si alt cablu, tre doar sa ai grija la prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Poti folosii si alt cablu, tre doar sa ai grija la prindere. S-a rezolvat! Merci! Doar sa fie frumos in weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 the job is done........................................................... toba a fost taiata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 the job is done........................................................... toba a fost taiata ) Ia da un upload pe youtube s-o auzim cantand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Ia da un upload pe youtube s-o auzim cantand... deocamdata niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 nea gixxer si'a luat fireblade? complimente si sa te butzuri de ea Multumesc...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Gata motorul,mai am de facut capacul de la motor care e usor zgariat si sa imi vina un surub de la codita de la honda. Ii multumesc lui mertan pentru sticker...super ok RECOMAND caruia nici nu am apucat sa ii pun bani...am fost prins rau cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Gata motorul,mai am de facut capacul de la motor care e usor zgariat si sa imi vina un surub de la codita de la honda.Ii multumesc lui mertan pentru sticker...super ok RECOMAND caruia nici nu am apucat sa ii pun bani...am fost prins rau cu timpul. mersi frate..... si sa pui poze sa vedem cum a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate