Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Cre'ca bag si eu flexu' in Arrow Se pare ca, mai nou, tuturor le-o place scurta... inclusiv fetelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 nu scurta, scurtata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Se pare ca, mai nou, tuturor le-o place scurta... inclusiv fetelor... Muuuuuuhahahahahaha Cre'ca bag si eu flexu' in Arrow Ce ma bucur ca nu esti prietena mea nu scurta, scurtata..... God have mercy !!! Pe a mea n-o scurteaza nici blonda, nici roscata. Cand vad una cu flexul in mana, o ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Ieri am scos si eu fata la o tura de voie de nevoie,a protestat un pic la inceput da' i-a trecut repede Am facut si slalom printre masini,am facut si drift-uri gratie asfaltului proaspat inghetat...da' cea mai tare faza a fost cand am ajuns la spalatorie(scopu' plimbarii dealtfel)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Super tare !! CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Super tare !! CBR A trebuit sa o scot pana la spalatorie...era plina de noroi Misto gagica...pardon RR -u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Se pare ca, mai nou, tuturor le-o place scurta... inclusiv fetelor... ...se aude mai bine... nu scurta, scurtata..... Exact ! Super tare !! CBR Cam buna gagica..uh..motoreta Frate, ce-are forumul asta? Un emoticon nu mai pot sa bag, ca cica-s deja prea multe....par prea serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Salutare. Are un prieten un parbriz PUIG fumuriu de 954, impecabil. Cere pret fix 40euro. Care-l vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Salutare. Are un prieten un parbriz PUIG fumuriu de 954, impecabil. Cere pret fix 40euro. Care-l vrei? Eu Vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 ma duc sa-mi vand motorul.... daca tot prinde doar 240 -250 si eroarea de pe ceas si in realitate este de 50 km.... imi iau un naked la 2000 de iepuroi si gata care fuge tot atat dar poate nu are eroarea asta fragranta pe care au comis-o cei de la honda cu modelul asta tepar....)))))))))) cum draq au putut sa ma tepuiasca asa...???? )))) o sa-i dau in judecata:)))) dom silviu chiar vreau sa iesim cu mai multe motoare si eventual o masina ca sa vezi odata ce trebuie a vezi... io am un sc28 si intinsa la maxim imi arata 280 pe bord insa in realitate nu aveam mai mult de 255-260 (mi-a zis-o un prieten cu k6) si btw mai are si niste modificari pe la aprindere si evacurare.asha ca nush ce sa zic de a ta cu 280 dar sa fii sigur ca in realitate toate vitezometrele (mai ales astea analogice dar si cele digitale) arata eronat si eroare e direct proportionala cu viteza , adica deja cand ai 100 eroarea e de aprox 5-7 km/h si cu cat cresti viteza diferentza dintre ce iti arata in bord si viteza reala se mareste si ea . in orice caz bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 io am un sc28 si intinsa la maxim imi arata 280 pe bord insa in realitate nu aveam mai mult de 255-260 (mi-a zis-o un prieten cu k6) si btw mai are si niste modificari pe la aprindere si evacurare.asha ca nush ce sa zic de a ta cu 280 dar sa fii sigur ca in realitate toate vitezometrele (mai ales astea analogice dar si cele digitale) arata eronat si eroare e direct proportionala cu viteza , adica deja cand ai 100 eroarea e de aprox 5-7 km/h si cu cat cresti viteza diferentza dintre ce iti arata in bord si viteza reala se mareste si ea . in orice caz bafta Pe "soarelui" am trecut cu sc 33-ul meu pe langa un prieten cu un r6 2004 de parca ar fi stat pe loc. Cand ne-am oprit l-am intrebat cat avea cand l-am depasit si daca cumva era in franare iar el mi-a zis ca avea 260 si ca era chiar in accelerare...deci eu cred ca aveam undeva la 290... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Pe "soarelui" am trecut cu sc 33-ul meu pe langa un prieten cu un r6 2004 de parca ar fi stat pe loc. Cand ne-am oprit l-am intrebat cat avea cand l-am depasit si daca cumva era in franare iar el mi-a zis ca avea 260 si ca era chiar in accelerare...deci eu cred ca aveam undeva la 290... aoleu!e racheta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) aoleu!e racheta! Este...doar e Honda,nu? Editat Ianuarie 9, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Super tare !! CBR Ptiu, drace! Acum imi dau seama de ce... "ma trezesc la viata" cand o incalec... Si eu care credeam ca e de la vibratii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Super tare !! CBR Da, da... Am mai avansat cu autocolantul. E ataaaaaaaaaaaaaat de migalos... Plus ca trebuie sa-mi mai trimita mertan cateva parti, normal ca am mai zdrobit din ele. Una peste alta, speram ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa terminam de lipit. Un strat de lac peste si gata. Dupa care, schimbat placute frana fata, ulei + semeringuri la furca. Lunga-i iarna... Hai, primavara, HAI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Da, da... Am mai avansat cu autocolantul. E ataaaaaaaaaaaaaat de migalos... Plus ca trebuie sa-mi mai trimita mertan cateva parti, normal ca am mai zdrobit din ele. Una peste alta, speram ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa terminam de lipit. Un strat de lac peste si gata. Dupa care, schimbat placute frana fata, ulei + semeringuri la furca. Lunga-i iarna... Hai, primavara, HAI! vesti bune de la bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 vesti bune de la bistrita Am crezut ca esti Pantera, cu avataru' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Am crezut ca esti Pantera, cu avataru' asta... pantera e idolul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Ha, ha ! Ce funny sunteti voi! "Hai sa facem caterinca de Pantera !" ...Las ca va prind eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Ha, ha ! Ce funny sunteti voi! "Hai sa facem caterinca de Pantera !" ... Las ca va prind eu Hmmm, 954?... Ai avea o sansa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Ha, ha ! Ce funny sunteti voi! "Hai sa facem caterinca de Pantera !" ...Las ca va prind eu :* :* :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) Hmmm, 954?... Ai avea o sansa... Evident! I rule!!!! :* :* :* Asa, asa, impacati-ma...asta ca sa nu va dau rusine Mwahahahahah Indreptat jantele azi la fata. Pregatiri intense pt sezonul viitor. Hai cu primavaraaaaaaaaaaa! Editat Ianuarie 10, 2009 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Evident! I rule!!!! Am scris ca AI AVEA O SANSA , nu ca o sa castigi. Muahahahahaaaa, it's on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Am scris ca AI AVEA O SANSA , nu ca o sa castigi. Muahahahahaaaa, it's on! Bring it on, biatch ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Bring it on, biatch ! La mine sau la tine... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate