Stau-De-6 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) L.E. Pe principiul: - De ce ai "ochii" asa de mari? - Ca sa ma poti vedea mai bine! ...maine seara ajunge un kit bi-xenon 8000K. Editat Februarie 26, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Intrebare mai neobisnuita, ce latime are buza jantei unui 954? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 pentru cei ce au 929, 954.... sau sc 33 an 96-97. vand o instalatie xenon pe faza scurta. 100 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) Borosz, prietene, nu mai insista. Am inteles ideea. Nu accept propunerea pe care mi-ai facut-o (929-le tau + 4.500 Euro). Daca esti cuminte, cand ne-om intalni la vara, te las sa-ti faci o poza cu geaca pe tine si broscuta mea. Scuze, n-am vrut sa fiu rautacios, dar din pacate sunt !! Hellicks zice: Muaaahahahahahaaaah! Asa, asa... da-i cu perna! Editat Februarie 27, 2009 de motofix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Ptiuh! Am scapat de ban... Bai, multi frustrati pe forumul asta. Hai primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 primavara a venit in iasi.... mor de ciuda ca am mobra desfacuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 primavara a venit in iasi.... mor de ciuda ca am mobra desfacuta azi ies cu motoru hai mertane te fac un drum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 azi ies cu motoruhai mertane te fac un drum??? nu maiinvarti si tu cutitu in rana... ca in iasi sunt multe motoare pe traseu si mor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 L.E.Pe principiul: - De ce ai "ochii" asa de mari? - Ca sa ma poti vedea mai bine! ...maine seara ajunge un kit bi-xenon 8000K. S-au montat. Multumiri lu` spionutz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 S-au montat. Multumiri lu` spionutz! pune si tu o poza cu ea langa un zid.... sunt 6000k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 is 8000 .... sd6 s-o folosesti cu sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Imi spune si mie cineva pentru ce este conul acela metalic atasat de teava de evacuare,la intrare in toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 S-au montat. Multumiri lu` spionutz! Stinge, bre, oarbaaaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Imi spune si mie cineva pentru ce este conul acela metalic atasat de teava de evacuare,la intrare in toba? acela se numeste DB-killer, pentru a diminua decibelii pe care ii scoate o toba sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Imi spune si mie cineva pentru ce este conul acela metalic atasat de teava de evacuare,la intrare in toba? vezi ca ala are un surub,scoate-l si vezi care e diferenta. pe urma iti promit eu ca n-o sa vrei sa il mai pui la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 vezi ca ala are un surub,scoate-l si vezi care e diferenta. pe urma iti promit eu ca n-o sa vrei sa il mai pui la loc sefule... nu ai mai sunat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Imi spune si mie cineva pentru ce este conul acela metalic atasat de teava de evacuare,la intrare in toba? Daca te referi la cel de la intrarea in toba, n-o sa poti sa-l dai jos din surub, cum zic baietii (ma refer la galeria originala, cam la 20 de cm de la colector). Piesa are acelasi rol, de amortizare a sunetului, dar DB-killer'ele la care se refera baietii sunt la iesirea din toba. Baga o poza sa ne lamurim. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Ala-l tai cu flexu' sau cu panza, ca e sudat. N-are niciun surub. Stinge, bre, oarbaaaaa ! Sau "Ushidi becu'", cum se spune la moldoveni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 tricouri pentru firebladesti... pantera stiu ca vrea negru. pot cu ce vreti voi, 929 954 orice. oice combinatie de logo-uri, diverse marimi, culori tricouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 pune si tu o poza cu ea langa un zid.... sunt 6000k? Sunt 8000. Am un filmulet facut cu telul. Ti-l trimit cand ajung acasa. is 8000 .... sd6 s-o folosesti cu sanatate Multumesc! Stinge, bre, oarbaaaaa ! Sau "Ushidi becu'", cum se spune la moldoveni tricouri pentru firebladesti... pantera stiu ca vrea negru.pot cu ce vreti voi, 929 954 orice. oice combinatie de logo-uri, diverse marimi, culori tricouri. O sa vreau si eu doua. Ma gandesc la model si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Ala-l tai cu flexu' sau cu panza, ca e sudat. N-are niciun surub. Sau "Ushidi becu'", cum se spune la moldoveni in Moldova sau Republica Moldova??? este o mica mare diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 New Fireblade owner Am bagat-o la revizie, ulei, filtre, baterie, semeriguri, ulei furca. Pe viitor, xenon, crashpaduri, mansoane, monopost, toba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 bine ai venit printre lame cat mai multi kilometri fara probleme sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 tricouri pentru firebladesti... pantera stiu ca vrea negru. pot cu ce vreti voi, 929 954 orice. oice combinatie de logo-uri, diverse marimi, culori tricouri. Da, negru vreau. Dar sa vedem cu ce va fi imprimeul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 tricouri pentru firebladesti... pantera stiu ca vrea negru. pot cu ce vreti voi, 929 954 orice. oice combinatie de logo-uri, diverse marimi, culori tricouri. Zi ceva de preturi, mertane... Zi ceva de preturi, mertane... iar Panterei fa-i unu' cu 2 numere mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate