hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Zi ceva de preturi, mertane... undeva pe la 50=60 de ron bucata, cu tricoul meu. sunt de cea mai mare calitate. panterei am sa ii aduc cand vin la bucuresti acus. HAI PRIMAVARA!!! pt MAC.... TRIMITE-MI CONDUCTELE ROSIIIIIIII!!! SA INCEAPA INFERNUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Adidas, felicitari pt fata ta! Sa aveti grija unul de altul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 ADIDAS.... trebuie sa pui ceva pe ea... stii tu da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 un capac monopost pentru 954 cineva stie de unde sau are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 New Fireblade owner ..... Am bagat-o la revizie, ulei, filtre, baterie, semeriguri, ulei furca. Pe viitor, xenon, crashpaduri, mansoane, monopost, toba.. felicitari pt motor man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 vezi ca ala are un surub,scoate-l si vezi care e diferenta. pe urma iti promit eu ca n-o sa vrei sa il mai pui la loc Nu despre amortizorul de zgomot vorbesc. este vorba despre toba stoc pe care daca o dai jos ramane pe teava un con cam ca ca o sita asa. ala ma intereseaza sa stiu ce e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Nu despre amortizorul de zgomot vorbesc. este vorba despre toba stoc pe care daca o dai jos ramane pe teava un con cam ca ca o sita asa. ala ma intereseaza sa stiu ce e. Repet: flex sau panza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Nenea adidas...recomand buloane MOTRAX.eu am si cand am cazut pe partea stanga s'a distrus bulonul si s'a zariat capacul de la motor in rest carena a ramas perfect intacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Nenea adidas...recomand buloane MOTRAX.eu am si cand am cazut pe partea stanga s'a distrus bulonul si s'a zariat capacul de la motor in rest carena a ramas perfect intacta. lasa mai sa mai "manance si gurile noastre o paine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Nu despre amortizorul de zgomot vorbesc. este vorba despre toba stoc pe care daca o dai jos ramane pe teava un con cam ca ca o sita asa. ala ma intereseaza sa stiu ce e. Ti-am raspuns deja. Si da, poti sa il dai jos linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ADIDAS.... trebuie sa pui ceva pe ea... stii tu da? Da man, dar acum ma costa 10 mil, o revizie rapida, ulei, filtre, baterie... Nenea adidas...recomand buloane MOTRAX.eu am si cand am cazut pe partea stanga s'a distrus bulonul si s'a zariat capacul de la motor in rest carena a ramas perfect intacta. De unde-mi iau si cat costa? Ca astea-s musai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 vreau sa pun o roata de 17" pe fata la un 919 ! acum intrebarile : 1). de la ce moto trebuie sa iau roata ? (onda f2 sau f3 sau f4) 2). roata pe care o iau (cea de 17") trebuie sa fie cu discuri sau merg cele de pe roata de 16" ? 3). trebuie schimbata aripa fata de la roata ? 4). trebuie eventuale modificari facute ? (distantiere, rulmenti, saibe, chestii de strung......) 5). trebuie schimbat axul rotii ? (ramane cel de 919 sau pun de f2/f3 ?) 6). suportul etrierilor pe amortizoare trebuie modificat ? 7). 919 cu roata de 17" pe fata necesita amortizor de ghidon ? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 gata , eu unu aproape am terminat proiectul.... cum arata ? /index.php?...p;#entry1733630 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) vreau sa pun o roata de 17" pe fata la un 919 ! acum intrebarile : 1). de la ce moto trebuie sa iau roata ? (onda f2 sau f3 sau f4) 2). roata pe care o iau (cea de 17") trebuie sa fie cu discuri sau merg cele de pe roata de 16" ? 3). trebuie schimbata aripa fata de la roata ? 4). trebuie eventuale modificari facute ? (distantiere, rulmenti, saibe, chestii de strung......) 5). trebuie schimbat axul rotii ? (ramane cel de 919 sau pun de f2/f3 ?) 6). suportul etrierilor pe amortizoare trebuie modificat ? 7). 919 cu roata de 17" pe fata necesita amortizor de ghidon ? multumesc anticipat Editat Martie 2, 2009 de aalpine1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 vreau sa pun o roata de 17" pe fata la un 919 ! acum intrebarile : 1). de la ce moto trebuie sa iau roata ? (onda f2 sau f3 sau f4) 2). roata pe care o iau (cea de 17") trebuie sa fie cu discuri sau merg cele de pe roata de 16" ? 3). trebuie schimbata aripa fata de la roata ? 4). trebuie eventuale modificari facute ? (distantiere, rulmenti, saibe, chestii de strung......) 5). trebuie schimbat axul rotii ? (ramane cel de 919 sau pun de f2/f3 ?) 6). suportul etrierilor pe amortizoare trebuie modificat ? 7). 919 cu roata de 17" pe fata necesita amortizor de ghidon ? multumesc anticipat 1. de laun f3, 2.am impresia ca tre o iei cu tot cu discuri, sa nu ai surprize apoi 3.aripamerge aceeasi. 4.nimic 5.ramane acelasi 6.raman lafel 7.daca vrei tu iti poti pune. e cam scump. @dezu.... trebuie un ghidon tip enduro, spatele ar merge moficiat, cocotzat. dai o vopsea mai frumoasa, ca parca e prea banala asa. daca ai bani poti dace aerograf pe ea. sunt multe de facut. parerea mea. oricum e frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 gata , eu unu aproape am terminat proiectul.... cum arata ? /index.php?...p;#entry1733630 e super tare. daca ii pui si un ghidon de streetfighter o sa arate si mai bine. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 1. de laun f3,2.am impresia ca tre o iei cu tot cu discuri, sa nu ai surprize apoi 3.aripamerge aceeasi. 4.nimic 5.ramane acelasi 6.raman lafel 7.daca vrei tu iti poti pune. e cam scump. multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 sal, am un prieten care a busit un cbr 1000 si are nevoie de carene.aveti idee unde se pot gasii? gata , eu unu aproape am terminat proiectul.... cum arata ? /index.php?...p;#entry1733630 frumusica, e vopsita negru mat ? nu se vede prea bine in poze....la butoiasu cu lichid de frana de pe fata tre sa i faci ceva,arata tare ciudat.. ori unul de la rizoma...ori mutat cumva am vazut la emisiunea moto de pe tvr2 ...in loc de butoiasul de pe spate...un simplu furtun cu o sectiune ceva mai mare..poate merge si pe fata ceva de genu...si adus pe langa ghidon..paralel cumva baga niste poze mai pe la 12 ziua asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 sal, am un prieten care a busit un cbr 1000 si are nevoie de carene.aveti idee unde se pot gasii? frumusica, e vopsita negru mat ? nu se vede prea bine in poze....la butoiasu cu lichid de frana de pe fata tre sa i faci ceva,arata tare ciudat.. ori unul de la rizoma...ori mutat cumva am vazut la emisiunea moto de pe tvr2 ...in loc de butoiasul de pe spate...un simplu furtun cu o sectiune ceva mai mare..poate merge si pe fata ceva de genu...si adus pe langa ghidon..paralel cumva baga niste poze mai pe la 12 ziua asa ) De vreti carene nu ezitati sa ma contactati, 0763 681 602. Preturi imbatabile la carenele Honda OEM. Incercati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Aveti vreo recomandare de crashpaduri pentru un 954 si un magazin pe aici prin Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Aveti vreo recomandare de crashpaduri pentru un 954 si un magazin pe aici prin Bucuresti ia lgatura cu jagi.... bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Aveti vreo recomandare de crashpaduri pentru un 954 si un magazin pe aici prin Bucuresti AM mai scris o data...MOTRAX la scorpio-az pe Barbu Vacarescu coltz cu Stefan cel mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 la ce pret sunt carshpadurile acolo?ma intereseaza si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 la ce pret sunt carshpadurile acolo?ma intereseaza si pe mine vezi ca ai la avatar poza de pe tricourile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Butoiasul de lichid de frana o sa il modific momentan am alte prioritati la ea. Urmeaza consumabilele si dupa aia stikerirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate