lonely rider Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 stie cineva daca saua de pilot de 954 se potriveste la 929 si suportul de scarita dreapta spate de la 954 la 929 ? numai intrebari tampite am nu ? seaua de la 954 la 929 nu se potriveste suportul de scarita e posibil sa se potiveasca da am vazut pe net piese pt 929 dc te chinui cu piese de 954? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Si azi cu cine te vezi ? Cu Gixxx-u`, ca el imi raspunde la telefon cand il sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Cu Gixxx-u`, ca el imi raspunde la telefon cand il sun. Ce nesuferit ai fost acum . Da' tu de ce nu raspunzi la mesaj cand primesti unu ? nici nu mai trec sa te vad pt asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Multumesc si lui Hummero si lui SD6, stiu ei pentru ce! Poate la vara ne vedem cu totii pe undeva... Oricand hellicks...oricand... dincolo de echipament, dincolo de casti...dincolo de caii putere...sunt oameni! Asfalt Uscat si Numai Bine! Sa cresti mare... si tu! Noi ne vedem si maine si la Gilau, sa mai rasturnam din berile alea NESUFERITULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE de o ora si 12 min te sun intr-una si nimic... vroiam si eu sa ne vedem la urs...ca asa ai zis...si tu gixxule...nimic > V-am pupat! Numai Bine si Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 NESUFERITULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE de o ora si 12 min te sun intr-una si nimic... vroiam si eu sa ne vedem la urs...ca asa ai zis...si tu gixxule...nimic > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Offtopicilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 NESUFERITULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEde o ora si 12 min te sun intr-una si nimic... vroiam si eu sa ne vedem la urs...ca asa ai zis...si tu gixxule...nimic > hai hai , hai hai...pune si tu sare pe rana )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 hai hai , hai hai...pune si tu sare pe rana )) Nu mai pun nimic,ca ma bate adidas apoi. Nici mie nu -mi raspunde Nicu ,sa stii.de fapt...are telefonul inchis. Dar vino tu la ursu ,ca o sa fie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Maaaa, sunteti nebuni! Telul personal mi s-a descarcat pana am ajuns la hotel. Doar nu m-ati sunat toti in ora aia? Dragos, acum nu raspunzi tu. Ale, pe tine nu te sun, ai zis ca nu vrei sa ma vezi. offtopicilor, care sunteti voi offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 seaua de la 954 la 929 nu se potrivestesuportul de scarita e posibil sa se potiveasca da am vazut pe net piese pt 929 dc te chinui cu piese de 954? multumesc pt suport ! le-am gasit eftin chiar moca ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Maaaa, sunteti nebuni! Telul personal mi s-a descarcat pana am ajuns la hotel. Doar nu m-ati sunat toti in ora aia? Dragos, acum nu raspunzi tu. Ale, pe tine nu te sun, ai zis ca nu vrei sa ma vezi. Mă, noi de-aia te-am trimis la Bucale, să te dixtrezi cu motoțicliÂştii? Adă, Doamne, Gilău' mai aproape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Intr-un final ne-am gasit... Un happy end demn de surprize surprize Nicu'...n-ai cantat nici de data asta Iar am dus eu tot greul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 da de unde prietenia asta intre voi toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Mă, noi de-aia te-am trimis la Bucale, să te dixtrezi cu motoțicliÂştii? Intr-un final ne-am gasit... Un happy end demn de surprize surprize Nicu'...n-ai cantat nici de data asta Iar am dus eu tot greul Stiam ca ma pot baza pe tine! da de unde prietenia asta intre voi toti? Ne leaga un cuvant: FIREBLADE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Ne leaga un cuvant: FIREBLADE! Mai ales de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Ai sa va Saulut Si eu... Si Va Doresc Un Paste Fericit... TUturor.. Vb... Dupa Paste... Am Plecat Pe Cheia...Care Vreai sa vi Plecare se Face La 13 din petrom.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Ai sa va Saulut Si eu... Si Va Doresc Un Paste Fericit... TUturor..Vb... Dupa Paste... Am Plecat Pe Cheia...Care Vreai sa vi Plecare se Face La 13 din petrom.. Daca la mine nu se facea plecarea la 19 din berceni catre munca,veneam si eu Stiam ca ma pot baza pe tine! Ne leaga un cuvant: FIREBLADE! Au pus melodia fix dupa ce ati plecat, Si normal ca n-a vrut s-o cante nimeni Da,,,da...FIREBLADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Paste fericit fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 A pus careva cauciuc mai mare de 190 pe un fireblade,arata mai gros sau se bombeaza doar? Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 las'o balta ..nu merita sa montezi 19050 pe o janta de 5.5" eventual 19055 ca sa ai beneficii manevrabilitate si suprafata de contact mare pe inclinari asigura'te ca iti permite lantul paste fericit tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 da de unde prietenia asta intre voi toti? esti gelos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 las'o balta ..nu merita sa montezi 19050 pe o janta de 5.5" eventual 19055 ca sa ai beneficii manevrabilitate si suprafata de contact mare pe inclinari asigura'te ca iti permite lantul paste fericit tuturor Eu vroiam sa intreb exact contrariul. Ce se intampla daca montez 180 ? (pt ca din fabrica iese cu 190) Offtopic : Intamplare interesanta. Blade-ul meu a fost introdus in tara exact acum 2 ani, si mia expirat ITP-ul !! Ma duc la o statie, unde cunosteam pe inginer, sa rezolvam treaba. Stiam ca este de treaba, si n-o sa aiba chef sa faca ture cu bestia mea. Inainte sa bagam motorul in sala de testare sa i se faca fotografiile, vine un bulangiu de la RAR in control. Cand vede motorul, nu mai poate de bucurie, si zice ca de cand asteapta ocazia sa faca o tura cu o vitezana. Prima data am crezut ca este o gluma proasta, dupa care imi explica inginerul de la ITP ca conform legi, are voie sa faca o tura cu motorul, sa-l testeze. Ce sa mai zic, a iesit un circ mare, i-am zis ca cat timp eu traiesc, el nu pune poponeata pe motorul meu !! Mai bine luam motorul de acolo si mergeam la alta statie de ITP, decat sa ...... La urma urmei sa rezolvat treaba, ca tipul a vazut ca n-are cu cine sa vorbeasca !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 salut fireblade-aristilor. vin si eo cu o intrebare : Piesele de pe un 900rr sin 98 se potrivesc si la alte modele? Si cam in ce proportie. Mersi frumos si o seara cat mai placuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 esti gelos? nu sunt gelos. nu am de ce. stiu cum sunt fetele si nu vreau sa intru in alte discutii. punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Ce se intampla daca montez 180 ? (pt ca din fabrica iese cu 190) sa fie mai stabila pe viraje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate