Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

in urma cu 10-20 de pagini scanase cineva palpaielile hiss-ului.

azi trec pe la mobra si iau manualul de sub monopost si-ti zic ce si cum.

deoacamdata nu m-am dat jos din pat decat sa scot cainii, ca deh, gta4 pe ps3....

maine la 10 plecam spre cheia, ceva d'astia cu autoBUSE, io cu-a mea, un f, etc. daca vreti careva sa va bagati, la 10 la bmw in baneasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

provenienta germania ... avea si sonda lambda pe toba ( catalizator ) si asta pe care o am acum e italia ... nu are nici sonda lambda si nici consumul u.e..

p.s. niste discuri frana pt 954 ? racing ? se merita ?

Editat de Andr3y 954
Link spre comentariu

asa, asa, te astept.. :angry:

aha, super. aia ce provenienta avea? ai idee daca se poate comuta intre cele doua afisari?

asa, inca n-am apucat sa scanez paginile...dar am aflat de l/km

se poate face schimbarea, dar tre dat bordu jos si schimbate lipiturile la niste fire p'acolo. mi-a zis-o nasu, de la care-am luat eu motoreta. a vrut si el sa faca treaba asta, dar nu prea se merita bataia de cap. si-are dreptate

bafta

Link spre comentariu

cineva imi spune ce presiune trebuie sa fie intr-un Honda CBR Fireblade 900 RR din 93?si daca e cineva interesat sa cumpere:1900 Euro.merge impecabil,are 42000km pe bord in stare buna,cu un mic defect-ni-i merge ceasul de la kilometraj,dar ceasul e bun,trebe refacut instalatia la cabluri.schimb eventual cu Honda Hornet.

post-39030-1241980196_thumb.jpg

Link spre comentariu

cineva imi spune ce presiune trebuie sa fie intr-un Honda CBR Fireblade 900 RR din 93?si daca e cineva interesat sa cumpere:1900 Euro.merge impecabil,are 42000km pe bord in stare buna,cu un mic defect-ni-i merge ceasul de la kilometraj,dar ceasul e bun,trebe refacut instalatia la cabluri.schimb eventual cu Honda Hornet.

frumoasa acele culori ma cutremura

dar din pacate te trage inapoi masca fata, acele 2 faruri sunt cam vechi pentru ce vrea lumea in ziua de azi

Link spre comentariu

da e frumoasa foc si cum zici e cam demodat fata aia a lui.nu as putea sa-l schimb masca fata?nu stiti ceva de vanzare?macar unu de model 96 sau 95 sa nu fie in cerc.in rest e fain,am avut grija de el.

si inca o intrebare cine stie.ce ziceti asa ceva se poate lega la modelul meu din 93?

http://www.louis.de/_40613adbde6e9fb1d16b7...tnr_gr=10034835

post-39030-1242051785_thumb.jpg

Link spre comentariu

Prima poza cu toba originala, adica LeoVince titaniu !!!

post-8669-1242054869_thumb.jpg

Asa arata scurtata, cum ii place Panterei Roz !!

post-8669-1242054959_thumb.jpg

Asta e bonusul :eek:

post-8669-1242055040_thumb.jpg

PS O sa fac si film, eu zic ca suna frumos !!

Link spre comentariu

Asta e bonusul :)

Din descrierea facuta de Tibi nu pareai atat de firav :eek:

Link spre comentariu

baieti am o mica problema...

nu se aprinde ledul din bord care indica rezerva

mecanicul nostru e ocupat pana peste cap ...dak nu era nu va deranjam

poate sa imi zica cineva pe unde sa verific sau unde ar putea fi defectiunea...ledul nu cred k este ars...

multumesc anticipat

ps:este un cbr 929

Editat de lonely rider
Link spre comentariu

Asta e bonusul :)

Frumos, frumos! Blonda e de mare efect :eek:

Link spre comentariu

da e frumoasa foc si cum zici e cam demodat fata aia a lui.nu as putea sa-l schimb masca fata?nu stiti ceva de vanzare?macar unu de model 96 sau 95 sa nu fie in cerc.in rest e fain,am avut grija de el.

si inca o intrebare cine stie.ce ziceti asa ceva se poate lega la modelul meu din 93?

ce presiune trebuie sa aiba rotile?

si e inca de vanzare la 1900euro

si asa arata ceasul pe care as dori sa-l leg la el.ce ziceti se poate?

post-39030-1242069619_thumb.jpg

post-39030-1242069659_thumb.jpg

Link spre comentariu

ce presiune trebuie sa aiba rotile?

si e inca de vanzare la 1900euro

si asa arata ceasul pe care as dori sa-l leg la el.ce ziceti se poate?

in primul rand faina mobra dar cel putin rezervorul a fost revopsit.in al doilea rand de unde stii ca are doar 42000 daca nu iti merge kilometrajul???

merge sa schimbi fatza cu modelul 95-96 ca asa am facut si eu (se schimba mult aspectul) insa trebuie sa modifici si prinderea de la faruri.

si ca presiune in roti eu pe spate merg cu 2.3 si e ok.

bafta

Link spre comentariu

in primul rand faina mobra dar cel putin rezervorul a fost revopsit.in al doilea rand de unde stii ca are doar 42000 daca nu iti merge kilometrajul???

merge sa schimbi fatza cu modelul 95-96 ca asa am facut si eu (se schimba mult aspectul) insa trebuie sa modifici si prinderea de la faruri.

bafta

okey.mersi.da motorul a fost revopsit de mine cand a fost adusa,deci e revopsit de 2ani jumate.si da e faina intrebarea pusa de tine de ce 42000 de km.deci am si eu calculele mele.si inca o intrebare pentru tine:cat te o costat schimbarea de fatza cu tot cu prinderea la faruri.?

bafta

okey.mersi.da motorul a fost revopsit de mine cand a fost adusa,deci e revopsit de 2ani jumate.si da e faina intrebarea pusa de tine de ce 42000 de km.deci am si eu calculele mele.si inca o intrebare pentru tine:cat te o costat schimbarea de fatza cu tot cu prinderea la faruri.?

Link spre comentariu

Intreaba-l pe Hellicks. Avea un carenaj de 929. Parca se potrivea, cu mici modificari. Mai are ceva componente.

Ideal ar fi sa spuna ce gume are pe motor ca sa i se poata spune ce presiune ar trebui sa ai cand iesi. Recomand un PM catre Mac pt mai multe detalii.

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Din descrierea facuta de Tibi nu pareai atat de firav :eek:

Domnule, tre sa-ti zic ca esti naiv.

Dupa ce stii ca Dopeman fumeaza iarba la greu, il mai si crezi ? :)

Link spre comentariu

Domnule, tre sa-ti zic ca esti naiv.

Dupa ce stii ca Dopeman fumeaza iarba la greu, il mai si crezi ? :D

Alo baiatu' iar nu poti da jos blondele de pe motoreta? dupa ce ca si in discoteci se tin scai dupa tine nici la mobra nu te lasa singur? :eek:

iete ce am eu in garaj...... si nu e de la iarba http://www.bikepics.com/pictures/1665292/ :)

Link spre comentariu

mersi baieti,imi place si mie motorul dar totusi as schimba ceva.m-as baga pe hornet sau le-as reinoi pe asta.dar mai vad.mersi. :) sunteti de nota 10 :D

Bine ai venit pe la noi! Eu acum il dezbrac, fiindca vreau un HyperHornet. O sa vezi cum o sa arate! :eek:

Link spre comentariu

fumeaza fumeaza dar aici nu trimite nica din pacate :eek:

ieri am terminat si eu de facut furcile pe fata la mine: arcuri +pompanti+lamele+ulei si semeringuri ..totul gandit ptr greutatea mea echipat, cata munca ..

Link spre comentariu

Alo baiatu' iar nu poti da jos blondele de pe motoreta? dupa ce ca si in discoteci se tin scai dupa tine nici la mobra nu te lasa singur? :eek:

iete ce am eu in garaj...... si nu e de la iarba http://www.bikepics.com/pictures/1665292/ :P

V-am zis eu ca Miercurea ciuc este plin cu gangsteri !!

Uni mor de foame, alti au 2 motociclete identice !! :P

Si sigur ca este de la iarba, ca aduci cu camionul, de acolo ai atatia bani :)

Dar explica-mi si mie ceva, de ce pixul meu doua motoare identice ?

fumeaza fumeaza dar aici nu trimite nica din pacate :D

ieri am terminat si eu de facut furcile pe fata la mine: arcuri +pompanti+lamele+ulei si semeringuri ..totul gandit ptr greutatea mea echipat, cata munca ..

Pai cum sa-ti trimita, mai bine vinde la bani multi!!

Ai grija, ca daca incepi sa fumezi, vei fi prea HIGH, si trebuie sa schimbi iarasi setarile furcilor :D

Link spre comentariu

iete ce am eu in garaj...... si nu e de la iarba http://www.bikepics.com/pictures/1665292/ :D

Cred ca ai idee cat de mult te uram toti de-aici, nu ? :)

Link spre comentariu