Dilidache Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Mertane Da ce vrei sa skimbi cauciucul spate.. eu pe asta care il am pe ia.. am facut 2800km si saracul e praf.. si fara nici un born.. atat de bune sunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Incepe sa ia forma HyperHornet-ul (ex-RR-ul). Adica HH, fost RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Mertane Da ce vrei sa skimbi cauciucul spate.. eu pe asta care il am pe ia.. am facut 2800km si saracul e praf.. si fara nici un born.. atat de bune sunt.... CULMEA... METZELER RACETECK K1, 8000 KM + BURN-URI CUM SE VEDE. mai tinea lejer 2000 fara burn. ATENTIE... GUMA AM LUAT-O DEJA DATA PE PISTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Incepe sa ia forma HyperHornet-ul (ex-RR-ul). Adica HH, fost RR. Dute de aici, mei pui de streetfighter ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 poze... PS> pozele nu sunt modificate si sunt facute de un fuji. da ce nu inteleg eu e care e faza cu esarfa aia ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 da ce nu inteleg eu e care e faza cu esarfa aia ??????? am fost la o nunta man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 (editat) Poate cineva sa-mi dea detalii despre Power Commander? Merita sa-mi montez unul avand in vedere ca mi-am pus o toba sport si intentionez sa-mi pun si un filtru sport? merita in cazul in care iti pui evacuare cap-coada, in schimb un filtru de aer sport s-ar pupa bine cu toba finala sport. chiar si asa, daca iti pui, pune PCIII si mare grija unde mergi sa ti-l monteze si sa iti faca graficul; daca nu e facut profesional faci mai mult rau motorului.. Editat Mai 23, 2009 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Incepe sa ia forma HyperHornet-ul (ex-RR-ul). Adica HH, fost RR. Bine arata. Daca ai nevoie cumva da scaunul de la pilot (Ca vad ca ai cam avea nevoie) , da-mi un telefon , ca am vre-o 3 si oricum nu mai folosesc dinastea. Cadou . 0728993399 Si acum unpic de reclama lu Mac ! Bafta man ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 am vazut motoru` tau in careva zi,oprea.....tare frumos ii in orice caz..spatele ala ii de 636 cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 (editat) Bine arata. Daca ai nevoie cumva da scaunul de la pilot (Ca vad ca ai cam avea nevoie) , da-mi un telefon , ca am vre-o 3 si oricum nu mai folosesc dinastea. Cadou . 0728993399 Si acum unpic de reclama lu Mac ! Bafta man ! Saua pilotului va fi refacuta de mine, ergonomizata. Multumesc de oferta, dar daca nu reusesc sa o stric pe asta, e OK . As avea nevoie, in schimb, de saua de pasager. Coditza e de K4... Editat Mai 23, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 (editat) dupa ce m-am bucurat ieri singurel de-un drum de vre-o 350 de km...dimineata m-am pregatit de-un drum in grup pe cheia. cobor, dezleg motoreta de janta de la masina (da, de masina o leg) si cand sa misc motoreta de la locul ei...pana. ciudat faptul ca io am ajuns acasa pe la 7 pm ieri, iar pe la un 11:30 pm am coborat sa ung lantul si s-o pregatesc pt. a 2-a zi si era ok. nu-mi ramane decat sa presupun ca mi-a-ntepat cineva cauciucul... din fericire-am comandat la mac un set nou care tre sa vina luni-marti. so, care-aveti un stander imprumut 24 de ore? merci anticipat, bafta Editat Mai 23, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oprea Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Saua pilotului va fi refacuta de mine, ergonomizata. Multumesc de oferta, dar daca nu reusesc sa o stric pe asta, e OK . As avea nevoie, in schimb, de saua de pasager. Coditza e de K4... Sa de pasager am , dar tot cea standar d de 919. Daca te ajuta, let me know. am vazut motoru` tau in careva zi,oprea.....tare frumos ii in orice caz..spatele ala ii de 636 cumva? Multam. Da e spate de 636 din 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 ce gume ti-ai luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Diablo rosso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Sa de pasager am , dar tot cea standard de 919. Daca te ajuta, let me know. As incerca sa croiesc ceva din ea... Cum facem? (PM) Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 oameni buni ..sa nu va mai aud ca va plangeti de gume ca n'au aderenta etc ... vreau sa va spun ca era un vfr cu p sport echipat ...mergea ala in pista de nu credeam ca e posibil..si credeti'ma ca nu glumesc ... 101% din noi pe curbe in strada nu se dau nici la jumate din cat se dadea ala de tare ..mie chiar nu mi'a venit sa cred ..toate celelalte sunt MASTURBARI MENTALE!! apropo ...noile power one sunt cu adevarat bestiale ..in sfarsit un michelin cum trebuie am avut 2 miare cbr si k8 1000 cu ele si 600'ele meu ..s'au comportat fenomenal poze mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 poze... PS> pozele nu sunt modificate si sunt facute de un fuji. Bun asa, mertane! Incepe sa ia forma HyperHornet-ul (ex-RR-ul). Adica HH, fost RR. Sweet! Kee up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Mertane..ia zi nenea cat baga mobra aia cu esarfa?cat are in bord?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 in caz ca unii nu stiau, uikendul asta e intalnirea de la Cluj(Gilau), care e faaaaainaa. vine vreun frate Blade-ist? io mi-am luat vineri liber ca sa ajung acolo in timp util sa ma fac copac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 in caz ca unii nu stiau, uikendul asta e intalnirea de la Cluj(Gilau), care e faaaaainaa. vine vreun frate Blade-ist? io mi-am luat vineri liber ca sa ajung acolo in timp util sa ma fac copac Daca nu se anunta inundatii sunt prezent, la fel ca anul trecut. Am inteles ca ne onoreaza cu prezenta si d-l. Hellicks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Intrebare pentru 954RR: De care jurubel trebuie rotit pentru a regla inaltimea fazei scurte? Cel rosu, cele galbene? Faza lunga se regleaza din cele albastre? Mercic! LE: precizare: poza reprezinta vedere dinspre ghidon. sincer, nu stiu.. DAR fa un test simplu: apropie motoru de un zid si umbla la surubele si iti dai seama 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 unu dintre albastr sau galben de sus dreapta nu stiu sa fi avut 2 una langa alta si le modifica pe amandoua simultan nu separat eu la m reglat la al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 smor io de'am inteles ceva.. putin mai citetz, se poate? daca nu te grabesti o sa ti fac o poza ,k eu am astepta sa se faca intuneric sa le reglez si prea multe in bord nu am vazut si am umblat la un singur surub pt amandoua fazele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Stie cineva cat se da la dauna totala la un Fireblade din 97? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) in functie de starea de-ntretinere la care ti-o baga inspectorul de daune. buna, medie sau satisfacatoare parca incearca sa cazi la pace pe calea de mijolc. da click /index.php?...t&id=383704 pt. mai multe detalii da-mi un add si-ti explic mai pe larg ce si cum. poate tu ai mai mult noroc ca si mine... Editat Mai 25, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate