Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

eu cred ca spun pas, din cate-am vazut o sa ploua la greu.

maine-i ultima zi cu soare, dupa care o sapt numa ploi. asa ca ies maine pana la bv sau tg mures si retur, sa-mi satisfac un pic poftele in caz ca o dau astia (de sus) pe inundatii

:P

Acum am dat si eu un search la prognoza. Nu se poate! 2-3 sapt nu sa fie ploi si sa ploaie chiar in weekendul asta? :)

La ce vreme a fost in ultima vreme, credeam ca o sa ploua doar la toamna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

da, nasol.

maine-mi scot verzele de caucioace la o tura, dupa care le bag la garaj. nu mai merg cu motoreta daca tot vine ploaia decat dupa ce vin caucioacele noi.

app. pt. cine vrea sa-si dea roata jos spate si n-are stander, e usor. la indicatiile lui mac, am bagat un surub in filetu unde se-agata standeru' de obicei, pe parte dr, motoreta lasata pe cric si-am bagat un cric sub surub. sta f bine, fara risc de rasturnare, numa ca nu mai sta dreapta ca pe stander. am rezolvat pana (cuiu' ma-sii), sper sa ma tina siretu' maine.

bafta

Link spre comentariu

Ar fi interesant sa dam unii de altii, sa ne cunoastem. :)

Robert are nr BV-46-NJA. Eu o sa am o ciocolata Poiana la mine. :P BN-xx-SSE. Pe Hellicks vi-l prezint eu. :)

clar tre sa bem o bere impreuna, mai ales daca ne intalnim mai multi.. sigur nu o sa las vremea sa imi strice uikendul, am fost la intalnire unde a plouat non stop si m-am distrat intr-un mare fel :blink:

va las numaru meu (poate il lasati si voi pe al vostru): 0721895361 ca sa ne gasim mai usor.

e doar marti :cheers:

Link spre comentariu

ce faceai azi betzigash pe la judec sect 6 :P , eram si eu pe acolo cu amenda mea si am vazut THC-ul parcat, off Doamne frumase mai sunt 954 astea :)

Editat de hummerro
Link spre comentariu

clar tre sa bem o bere impreuna, mai ales daca ne intalnim mai multi.. sigur nu o sa las vremea sa imi strice uikendul, am fost la intalnire unde a plouat non stop si m-am distrat intr-un mare fel

va las numaru meu (poate il lasati si voi pe al vostru): 0721895361 ca sa ne gasim mai usor.

e doar marti

Eu am o fobie de apa. :) Daca se adeveresc cele spuse de meteorologi, spun si eu pas, la fel ca betzigash. Dar chiar si asa, daca e innorat, tot fug pana la Cluj. Sper din tot sufletul sa tina vremea cu noi. A fost mai mult decat placut anul trecut la Gilau. Si la cat am vazut ca s-au pregatit baietii de la Seth, n-as vrea sa-i ratez. Doamne-ajuta sa fie frumos! 0745 82 41 49.

off Doamne frumase mai sunt 954 astea

Link spre comentariu

Eu am o fobie de apa. :) Daca se adeveresc cele spuse de meteorologi, spun si eu pas, la fel ca betzigash. Dar chiar si asa, daca e innorat, tot fug pana la Cluj. Sper din tot sufletul sa tina vremea cu noi. A fost mai mult decat placut anul trecut la Gilau. Si la cat am vazut ca s-au pregatit baietii de la Seth, n-as vrea sa-i ratez. Doamne-ajuta sa fie frumos! 0745 82 41 49.

eu de asta plec de joi ca sa prin cat de cat timp frumos pe drum, acolo vad eu ce fac. 0766313920 . bafta si sper sa ne vedem pe acolo

Link spre comentariu

Am si eu o rugaminte fratilor. Daca stiti pe cineva care vinde o carena frontala de sc28-sc33 va rog sa-mi spuneti si mie ca sa-l ajut pe un prieten care are un 893 avariat, ca i-am promis ca-i fac rost si nu am gasit nimic.

Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Am si eu o rugaminte fratilor. Daca stiti pe cineva care vinde o carena frontala de sc28-sc33 va rog sa-mi spuneti si mie ca sa-l ajut pe un prieten care are un 893 avariat, ca i-am promis ca-i fac rost si nu am gasit nimic.

Va multumesc anticipat!

am eu una de 893 dar e din aia cu 2 faruri rotunde. am si carena si farurile si parbrizul.daca ala e modelul imi zici si o rezolvam ieftin.

bafta

:)

Link spre comentariu

vezi ca avea hellics una ..in stare perfecta daca nu o fi vandut'o ..incearca sa ii dai un tel ..are nr la semnatura parca :)

Link spre comentariu

Ar fi interesant sa dam unii de altii, sa ne cunoastem. :)

Robert are nr BV-46-NJA. Eu o sa am o ciocolata Poiana la mine. :P BN-xx-SSE. Pe Hellicks vi-l prezint eu. :)

Eu o sa am pijamaua cu ursuleti si, evident, PERNA pe rezervor :blink: .

A, si o sa am cortu' pe langa mobra asta (acu' are si tobitza):

vezi ca avea hellics una ..in stare perfecta daca nu o fi vandut'o ..incearca sa ii dai un tel ..are nr la semnatura parca

Nu o mai am, s-a vandut... sorry! :cheers:

post-10403-1243365507_thumb.jpg

Link spre comentariu

am eu una de 893 dar e din aia cu 2 faruri rotunde. am si carena si farurile si parbrizul.daca ala e modelul imi zici si o rezolvam ieftin.

bafta

:)

merci de oferta, dar ideea e ca motoru e din 1995 si are farul ca la sc33 (fox eye) si faru e intreg, si are nevoie doar de carena din fata....ma rog si de o laterala ...dar cu aia nu e urgenta mare....

Link spre comentariu

dap ..si mie ..anul asta cu astea ma dau :)

urmeaza o proba mai dura acum ..pannonia apoi hungaro ..sunt sigur ca o sa tina bine

pista asta pe care am fost e foarte fina .si au tinut bestial ..pe cele abrazive vor avea grip mai mult

Link spre comentariu

cateva poze de la ultima iesire in ungaria ..pregatim alta sapt asta tot acolo sau peste 2 sapt la pannonia

http://s451.photobucket.com/albums/qq233/r...forum/Euroring/

Superbe! :D

Astept "sa cresc mare" si sa ajung si eu pe un circuit moto. :)

Link spre comentariu

@Strumfu

post-18773-1243594495_thumb.jpg

Editat de adidas
Link spre comentariu

L'am reglat de cateva zile, am si scris.. :D

Insa vreau si eu pdf'ul asta, ca nu'l am.

il am eu, insa nu mere-ncarcat aici

pe mess eventual

Link spre comentariu

A fost fain la Cluj, ne-am adunat vreo 5 Blade-ri...

Am fost 6, Pisi. Pe tine nu te numeri? :P

Frumos weekend. Era perfect daca tine vremea cu noi, sa "vizitam" Mesesul. :D

Multam de prelata! Sa-mi trimiti, te rog, pozele cu dacii. :P

V-a prins ploaia pe drumul de intoarcere? Eram curios sa stiu daca v-ati testat "stergatorul". :P

Mi-a facut placere sa cunosc lumea cu care mai schimb post-uri pe aici.

Mertzane, poi vine lonely rider din Bacau si tu nu?

Sper sa avem placerea de a mai bea cate o bere impreuna pe la alte evenimente de genul acesta.

Link spre comentariu

Am fost 6, Pisi. Pe tine nu te numeri? :P

Frumos weekend. Era perfect daca tine vremea cu noi, sa "vizitam" Mesesul. :D

Multam de prelata! Sa-mi trimiti, te rog, pozele cu dacii. :P

V-a prins ploaia pe drumul de intoarcere? Eram curios sa stiu daca v-ati testat "stergatorul". :P

Mi-a facut placere sa cunosc lumea cu care mai schimb post-uri pe aici.

Mertzane, poi vine lonely rider din Bacau si tu nu?

Sper sa avem placerea de a mai bea cate o bere impreuna pe la alte evenimente de genul acesta.

Ceau ,noi am dus motoarele la pensiunea unde ne am cazat k a cazut unu beat cu motorul langa noi si mi a fost frica k noaptea o sa fie mai rau si sa putem bea si noi linistiti apoi fara sa ne facem griji .Am plecat duminica, mi a facut si mie placere sa va cunosc si ne mai vedem si la alte intalniri

Link spre comentariu