Stau-De-6 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Esti in sevraj ...daca erai din bucuresti contribuiam si eu cu motorul meu si ti l-as fi dat o tura Asa e , dar astazi mi-a venit confirmarea cum ca au ajuns cuzinetii in tara. Maine sunt la mine si am scapat. Mac, poti raspunde la telefon, sa-mi trimiti si mie uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Si o poza cu sora putin mai tanara. 'Mancati-as REPSOLul sa ti-l mananc' Cat costa litrul la uleiul miraculos de la Mac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) 'Mancati-as REPSOLul sa ti-l mananc' Cat costa litrul la uleiul miraculos de la Mac ? Cel mai bine ii dai un PM. Stim bine cu totii ca Mac, in adancul sufletului, a ramas Fireblade-ist (in piele de K5) si avem preturile cele mai bune. Cred ca-l poti si suna, tocmai l-am trezit eu. Editat Octombrie 19, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Ajutati ma si pe mine cu un capac de motor pentru o Honda Fireblade 900 (CBR900RR SC33), '98-'99 Merci mult de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 ...si premiile 2009 pt BEST BIKE merg catre: 3. CBR F4iS 2. CBR 900RR 1. CBR 954RR Promit ca de maine nu mai beau, daca-mi ajung cuzinetii buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 ...si premiile 2009 pt BEST BIKE merg catre: 3. CBR F4iS 2. CBR 900RR 1. CBR 954RR Promit ca de maine nu mai beau, daca-mi ajung cuzinetii buni. se vede ca si tu suferi de cand nu mai am carnet beau mai mult si fara retineri de genu "nu ma fac lemn fiindca maine tre sa conduc" .... noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Asa e , dar astazi mi-a venit confirmarea cum ca au ajuns cuzinetii in tara. Maine sunt la mine si am scapat. Mac, poti raspunde la telefon, sa-mi trimiti si mie uleiul. trimiiiiiiiiiiiiiiis scuze dar lucram prin curte si eram tot murdar ca sa pun mana pe tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 trimiiiiiiiiiiiiiiis scuze dar lucram prin curte si eram tot murdar ca sa pun mana pe tel Cu lucrarile de toamna..arat, semanat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) se vede ca si tu suferi de cand nu mai am carnet beau mai mult si fara retineri de genu "nu ma fac lemn fiindca maine tre sa conduc" ....noi sa fim sanatosi Gata, de azi ma pocaiesc. Mi-au ajuns cuzinetii. Sper sa fie si buni. trimiiiiiiiiiiiiiiis scuze dar lucram prin curte si eram tot murdar ca sa pun mana pe tel Nu-i stres. Am sunat la curier. Doar maine ajung, daca te-ai prins cu muncile campului, dupa cum spunea adidas. Editat Octombrie 20, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 nu tata ..tocmai am parcat langa gixxer un blade killer de 500cmc si e foarte posibil sa mai parchez un k7 1000, azi merg sa il vad poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 a plecat azi 954-le din garaj, doi ani frumosi. urmeaza r1 din 2005, sau 1000rr din 06-07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 nu tata ..tocmai am parcat langa gixxer un blade killer de 500cmc Auzi ca blade killer. . Mac, mai bine i-ai spune un roundabout killer, doar tu stii cat de bine sta un scuter intr-un sens giratoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 mai bine r1 decat rr1000 acum se gasesc la bani putini depinde ce vrei de la motor vrei performanta ia'ti R1 clar vrei ceva banal? ia'ti fireblade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 mda, mare dilema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 mai bine r1 decat rr1000 acum se gasesc la bani putini depinde ce vrei de la motor vrei performanta ia'ti R1 clar vrei ceva banal? ia'ti fireblade Mac, daca tu tot tii cu ursu', eu as mai continua cu: "Vrei sa ti sa rupa cadrul daca ai dat intr-o groapa? Ia-ti Suzuki". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 "Vrei sa ti sa rupa cadrul daca ai dat intr-o groapa? Ia-ti Suzuki". /index.php?showtopic=438404 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 se stie de treaba asta ..exista o solutie, sa zicem ca iese mai bun decat cadrul nou, iar firma lucreaza in domeniu de 30 ani pe mine nu ma sperie treaba asta Mesaj completat avem un k8 1000 aici in tm care a facut multi km pe o roata ..fara nici o pb la cadru ..si aterizari a facut destule as spune, cu sutele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 ma bag si eu in seama pe aici ca fost proprietar de fireblade....un 929 si un 1000rr actual proprietar de r unu.... sincer...nu exista comparatie....poate doar cu 929-le la bicicleta (pt mine) atat am avut de spus...in rest cum zice nenea Mac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 ellou mr brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) mda ma bag si eu in seama de plictiseala nu de alta am vazut linku acela cu virgula cadrul de suzuki crapat\rupt\desprins etc. shocking. tot urlu pe forumu asta de vreo 3 ani cum ca motoarele din ziua de azi de 150-170 de kile si 200 cp nu sunt fiabile si nu ma crede nimeni. poate daca la motoare stau bine (desi nu as crede) undeva tot tre sa cedeze. in fine nu e treaba mea. eu am avut motor din 94-95-96-99 fara sa am cea mai mica problema la ele. si erau KAWASAKI o firma "renumita" pt lipsa ei de fiabilitate.DEH vad ca aici se cam disputa suprematia intre honda si yamaha. inca de la bun inceput vreau sa precizez ca nu am honda la inima de cand ma stiu. dar in cazul de fata nu exista termen de comparatie intre cele doua firme. daca luam istoria lor inca de la inceputuri vom afla ca pt honda sa fie pusa in aceeasi oala cu yamaha e insusi o mare nedreptate.(de suzuki si kawasaki nu mai vorbesc) sincer m-am dat cu amandoua motoarele chiar daca nu cu cele din anii 2008-2009. si am reusit sa imi fuck o opinie. yamaha ca si kawasaki si suzuki e un motor pt suflet. trairi intense...palpitatii la inima ..etc. nu ca hondele nu ar fi la fel dar intr-o masura mai mica as putea adauga. sincer daca as avea sansa sa aleg una din ele as alege fara sa stau pe ganduri honda. are exact caii de care are nevoie(si prea mult chiar) are exact power delivery-ul de care ai nevoie in oras(si prea mult chiar) nu e un motor extrem(exact ce ai nevoie in oras) e un motor care nu exceleaza in ceea ce face... e un motor echilibrat...frumos..puternic....si fiabil...CICA!!! acum avand in vedere cati dintre posesorii de sbk-uri se duc vreodata pe pista acolo unde R1 exceleaza inevitabil vine urmatoarea intrebare... ce ai alege intre 1000 rr si R1 pt orash? Editat Octombrie 20, 2009 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 sincer daca as avea sansa sa aleg una din ele as alege fara sa stau pe ganduri honda. Sergiu, ai o bulina alba de la mine, pt sinceritate. Spune-i dealerului tau ca ti-a dat ce-a avut mai bun in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Sergiu, ai o bulina alba de la mine, pt sinceritate. Spune-i dealerului tau ca ti-a dat ce-a avut mai bun in seara asta. evident vbea la misto e adevarat ca 99% nu scot untul din motoarele lor, deci in final imp e sa alegi cu inima faza cu fiabilitatea honda mi se pare cea mai stupida chestie auzita ..si exista doar la noi in romania ..specific mioriticilor, cum de s'a nascut mitul, n'am idee deci: alege cu inima ca nu gresesti dopeman fa un test cu fiecare si vezi ce iti place, unde te simti mai bine eu daca ar fi sa aleg maine un nou 600 ..fara dubii alegerea ar pica pe iamaca r6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 A ajuns uleiul si filtrul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Eu unu nustu cum puteti sa dati termen de comparatie intre honda si yamaha.... ce poti face cu o honda... f3 f4 f4i 919 929 954 nici nu te poti gandi sa faci pe vrun r6 sau r1.. si o spun din propria experientza.... nu sunt genu care se da pe circuit nu le stiu performantele acolo... dar atat r6(2006) si r1(2005) poate le mai iau daca mi le da cineva moca... Eu sunt la concluzia ca cine isi ia yamaha isi ia doar pentru simplu fapt ca arata cel mai bine dintre japoneze...Singurul lucru unde a stricat honda a fost la 1000rr 04,05,06,07,08 954 find un vis pe langa aceste motociclete.. abia cu 1000rr 09 a reusit sa faca treaba... O Spun nu ca performantza si ca placere de Mers... ia una din astea f3 sau f4 fa un drum de cheia si apoi urcate pe un r6 mai mult ca sigur daca mergi sportiv nu te mai intorci... In momentul de fatza am 2 honda si o yamaha... 919 facut pentru stunt 954 si r1 din 2005 facut pachet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 A reinviat Broscuta! Partea nasoala e ca trebuie sa ma duc linistit in urmatorii km, fiind in rodaj. Asadar o sa ma bucur de o toamna in care o sa am timp sa admir peisajul, natura, raul, ramul... A scazut si pretul (detalii in semnatura), pt ca imi doresc din ce in ce mai mult un 954. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate