bu2 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Nope, nu e corectorul clasic (pasta care se da peste stilou/pix). E ca o carioca/marker, doar ca e cu vopsea (cred) alba. Te ajuta cand ai de scris pe suprafetele negre, unde nu s-ar vedea marker-ul negru clasic. Am cautat in librarii dar nu am gasit. Asa ca o sa incerc pe la RTC. uite ce am gasit eu pe net...dar nu seamana cu cel din poza.. http://www.proffice-experience.ro/Produs/P...D7900/index.asp? sau http://www.proffice-experience.ro/Produs/P...D7910/index.asp? sau http://www.proffice-experience.ro/Produs/P...D7500/index.asp? daca nu ne ajuta cu un nume...marca ceva.... Mesaj completat cred ca cel ''750'' este...sau seamana cel mai mult cu cel din poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Da, cel mai mult seamana 750-ul. Cand ajung la garaj iti spun sigur daca e acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 ce atata chin pentru un marker chiar hondele astea sunt tari daca s-a ajuns la astfel de subiecte http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...de-2028667.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Normal, la Honda detaliile conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Aloooo ma ajuta si pe mine vreun posesor de Honda cu ce am intrebat >? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Aloooo ma ajuta si pe mine vreun posesor de Honda cu ce am intrebat >? cauta si tu ceva pagini mai in urma ca s a discutat de vre o 3 ori cred partea cu consumul....sc 33 consuma ceva pai putin decat sc44....pt detalii uite te si tu in urma...difera mult si de stilu de condus...accelerari bruste,...drum intins,...oras... un giurgiu-constanta...cu sc 44 vit maxima 200....media pe autostrada undeva 170....mi a luat 7.3...si era sa raman fara benzina pe autostrada..desii facusem plinu la intrare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 man,, io intrebasem de culoare nu esti deloc atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 man,, io intrebasem de culoare nu esti deloc atent aaa...scuze scuze am crezut ca e cel cu presiunea....hihi ai vazut ca ti am pus o poza cu ceva deosebit.... si am mai vaz intr o seara la un baiat in bucuresti...o vopsea mai speciala...era un negru mat..cu niste ''bubmbulete'' asa....arata marfa rau...n am mai vazut asa ceva... si cateva zeci de pagini mai in urma a mai pus cineva de pe forum niste poze...tot cu ceva mai special..o vopsea mai cidata...tot asa cu ceva gen ''umflaturi''...frumoasa rau....o revopsise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Dar e mai jucausa... man,, io intrebasem de culoare nu esti deloc atent Eu si borosz iti recomandam, cu caldura, s-o faci REPSOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Eu si borosz iti recomandam, cu caldura, s-o faci REPSOL. Asa asa, dar merge si MovieStar-ul !!!!! Sa nu cumva sa vopsesti gentile albe, ca belesti pola cand trebuie sa le cureti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Sa nu cumva sa vopsesti gentile albe, ca belesti pola cand trebuie sa le cureti O sa aiba activitati conexe chiar daca o face Repsol. E singura parte ce-mi displace si mie, la broscuta portocalie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) io vreau so fac ceva de genu rosu , dar un rosu mai inchis asa, cu negru,, si jantele albe, stiu, ca imi vor creea probleme la curatat, dar se vad frumos, cand sunt curate,,, dar mai mult ca sigur am so fac precum cea din semnatura mea,, ca imi place cum vine pe ea,, Editat Decembrie 17, 2009 de ATenT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 fa-o verde-cavasanchi. Hai, Sergiule, hai... nu tine in tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATenT Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 jura-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 vand coditza 900rr model sc28. cu tot cu stop. inafara de shei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 io vreau so fac ceva de genu rosu , dar un rosu mai inchis asa, cu negru,, si jantele albe, stiu, ca imi vor creea probleme la curatat, dar se vad frumos, cand sunt curate,,, dar mai mult ca sigur am so fac precum cea din semnatura mea,, ca imi place cum vine pe ea,, uite ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 E Cristi, un amic, tot din Bistrita. Aprilia respectiva apare si in pozele din filmuletul ce l-am postat ceva mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 E Cristi, un amic, tot din Bistrita. Aprilia respectiva apare si in pozele din filmuletul ce l-am postat ceva mai sus. tu niciodata nu esti multumit...ia sa ti cauti singur....hihi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Iar nu esti ATenT. El isi cauta o cromatica ideala pt motor. Eu, la fel ca si tine, i-am sfatuit REPSOL-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Praetor Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Salut! Ca sa schimb putin directia discutie, aduc urmatoarea problema: Ca sa mai bag ceva bani in motor (929), vreau sa achizitionez telescoape, etrieri si discuri de pe un 1000rr 07. In afara de faptul ca furca e mai scurta la 1000rr cu cativa mm, in rest, dupa studii indelungate, am inteles ca totul se potriveste la fix. A mai facut cineva mutarea asta? La ce probleme sa ma astept? Si inca ceva, exista amortizoare spate de la marci, modele, din generatii mai noi care sa se potriveasca pe 929? Sau sa incerc sa-l "restaurez" pe cel original si sa pun eventual si un alt arc pe el? Stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Si inca ceva, exista amortizoare spate de la marci, modele, din generatii mai noi care sa se potriveasca pe 929? Vad ca esti din Timisoara. Ar trebui sa-l cunosti pe Mac. El are ceva piese pe stoc. Daca dupa programele de cautat piese nu se potrivesc codurile (de la al tau cu ceva mai nou), ai putea sa dai amortizorul jos si sa te duci cu el in mana la Mac. Poate are el ceva acolo si se poate monta. Sau poate citeste Mac si ne da el un sfat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 tre luate cateva masuri ..lungime pot sa ma interesez in italia daca ce am ..se potriveste pe modelul tau, e vba si de ce'i in interiorul amortizorului spate WP racing sau k7 1000 stk cu 4mii km pe fata am si furcile complete ..cu tot cu discuri si jenti de k7 1000, etrieri placute etc jug superior si inferior da'mi un tel si vb 076.866.7929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Praetor Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 tre luate cateva masuri ..lungime pot sa ma interesez in italia daca ce am ..se potriveste pe modelul tau, e vba si de ce'i in interiorul amortizorului spate WP racing sau k7 1000 stk cu 4mii km pe fata am si furcile complete ..cu tot cu discuri si jenti de k7 1000, etrieri placute etc jug superior si inferior da'mi un tel si vb 076.866.7929 OK Mac, vb pe mess. Ne stim bine, doar ca eu nu prea dau pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 OK Mac, vb pe mess. Ne stim bine, doar ca eu nu prea dau pe forum totul clar acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Nu stiu cat timp liber o sa am maine, asa ca vreau sa urez tuturor posesorilor de Fireblade un Craciun fericit!. Va rog sa beti cu masura (ca nu e frumos direct din sticla). Masura sa fie de la 100 ml in sus. O masura, doua masuri, trei... ______________________________________________________________ L.E.: am facut postul cu nr. 954. Sa fie oare vreun semn? Editat Decembrie 23, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate