Balicu Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Gata am schimbat`o by the way nu stiti daca catalizatoru la modelu asta se afla in toba finala..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Frumoasa mobra, am si eu una aproape la fel !!! (mai frumoasa pt ca este a mea ) Din cate stiu eu catalizatorul este in toba finala, dar nu sunt sigur. Eu am final LeoVince din titaniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 da shi a mea ii Leo Vinci dar ii carbon..numa ii cam silentioasa...o sa schimb toba finala cu unu goala sa se auda cand trec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 incearca sa o scurtezi, efect garantat, am si eu un leo vince aluminiu si e un pic scurtat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 incearca sa o scurtezi, efect garantat, am si eu un leo vince aluminiu si e un pic scurtat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Confirm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 cam asa suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 cam asa suna Am plecat s-o scurtesc si pe a mea !! (vb de toba, nu va ganditi la porcarii) Incep cu bonfoaierul, si daca nu reusesc cu toporul !!!! Fac doua tobe mici din una mare, si pe a doua o dau cu 200 de euroi @@@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Gata am schimbat`o by the way nu stiti daca catalizatoru la modelu asta se afla in toba finala..? S-o stapanesti sanatos si eu am una identik cu a ta poate auzi pe cnva care o vrea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 ms la fel....am sa intreb daca intereseaza pe cineva...tu esti multumit de modelu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 mie nu-mi place in mod special 929-le, dar al lui puric chiar imi place, din cate m-am uitat pe poze arata chiar ft bine si nu are greseli. succes la vanzare, cine stie, poate iti mai fac o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 salut am si eu un 929 -2001 cumparata de la zuzug7 super mobra! merge brici pana acum nimic de zis. si am pe ea: - Parbriz Puig Race tinted - Power Commander 3 + O2 sensor elimination kit + harta trimisa de Dynojet pentru modificarile facute - Kit xenon 6000 k - Scarite race Hesa – reglare pe 3 axe + pompa frana brembo pentru spate - Racorduri frana race Spiegler - Placute frana Goldfren GP4 - Undertail custom - Semnalizari de carena leduri fata + spate - Stop clar leduri spate - Buloane LSL - Capace carbon alternator + cutie - Cauciucuri Michelin Pilot Power 2CT - Mansoane + capete de ghidon Rizoma - Filtru aer BMC race - Finala Termignoni carbon NOT FOR ROAD USE - carbon bord + jug + capac rezervor - amortizor ghidon Hyperpro - disc wave spate Este super mobra ! uite pun si niste poze cu ea! Sunt foarte happy de morba mea! si pana acum nu pot decat sa ii urez sanatate maxima celui de la care am achizitionato! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 salut,este foarte faina mobra ta,sa o foloseste sanatos shi fara incidente se simte diferenta mare cu power commanderu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 salut am si eu un 929 -2001 cumparata de la zuzug7 super mobra! merge brici pana acum nimic de zis. Sunt foarte happy de morba mea! si pana acum nu pot decat sa ii urez sanatate maxima celui de la care am achizitionato! Super tare firebladeul, si l-ai cumparat foarte ieftin !!!! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Balicu: Nu pot inca sa iti spun daca se simte diferenta cu P.C. ca o am de foarte putin timp de 1 saptamana! borosz: ms mult pentru urare! Sper sa mearga super bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 FOARTE FRUMOASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Multumesc pentru compliment! si eu sunt mandru de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 daca are careva nevoie de manere stanga dreapta ptr 900 RR din 92-99 sa ma contacteze le'am comandat gresit ptr suzuki'ul meu, si se potrivesc perfect pe RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Un sfat prietenesc: scoate toate acareturile de pe ea, mai putin amortizorul de ghidon si Xenonul. Stiu, e greu sa ai mobra urita, dar ce fericit vei fi dupa ce vei cadea. In plus toate plusurile de pe 929 le poti valorifica separat atunci cind vei vinde moto. Numai scaritele le poti da la 150euro. Ma rog, motociclistii mai vechi stiu despre ce vorbesc, eu sint patit si dupa 4 sezoane pe supersport m-am jurat ca nu mai bag nici un ban pt. infrumusetare. Pardon, poate faci curse cu ea si atunci chiar ai nevoie de scarite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 (editat) Un sfat prietenesc: scoate toate acareturile de pe ea, mai putin amortizorul de ghidon si Xenonul. Stiu, e greu sa ai mobra urita, dar ce fericit vei fi dupa ce vei cadea. In plus toate plusurile de pe 929 le poti valorifica separat atunci cind vei vinde moto. Numai scaritele le poti da la 150euro. Ma rog, motociclistii mai vechi stiu despre ce vorbesc, eu sint patit si dupa 4 sezoane pe supersport m-am jurat ca nu mai bag nici un ban pt. infrumusetare. Pardon, poate faci curse cu ea si atunci chiar ai nevoie de scarite. Asa asa Fa din ea streetfighter !!! Din multe puncte de vedere JAGI are dreptate, sau gandeste cat se poate de realistic. DAR daca ne-am gandi asa, cred ca multi nu ne-am mai urca pe motor, ca nu cumva s-o ..... Idea este, ca daca ai grija de ea, si o tratezi cu respect, o sa aiba si ea grija de tine !!!! Editat Decembrie 8, 2007 de borosz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) eu am doua variante, pe care le-am si pus in aplicare deja. 1. merg mult timp fara nici macar sa o scap de pe cric si 2. o distrug in totalitate, si tot odata distrug cu ea alte 3masini. Editat Decembrie 9, 2007 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Ma ce sa spuns i eu acum mie imi place asa! ca altfel nu daeam banii pe ea si cumparam una mai ieftina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 eu am doua variante, pe care le-am si pus in aplicare deja. 1. merg mult timp fara nici macar sa o scap de pe cric si 2. o distrug in totalitate, si tot odata distrug cu ea alte 3masini. Sincer, care ti se pare mai distractiv ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 varianta 1 of course. varianta 2 doare si acum. ruud 914, las-o asa. ai grija de tine si de motocicleta. have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate