borosz1978 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 sper ca nu se transmite pe calea forumului Am glumit Ruud914 are perfecta dreptate, avem multe de invatat, mai ales de la tine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 nu mai spune prostii d'astea, ma faci sa ma simt precum buricul pamantului, si crede'ma, nu sunt deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) modestule...:: mac stai in italia nu??? ia zi aia is mai innebuniti dupa ferrari sau ducati? sau mai bine zis ce le place mai mult...formula 1 sau moto gp sau superbike? eu cred ca tara motoarelor nu e japonia cum se credea(aia e mai nou tara drifterilor) ci italia am i right? Editat Decembrie 21, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 am fost vara in Italia, si erau destul de multe motoare, din care majoritatea rosii..... dar si mai multe scutere. Mac intr-adevar stie multe, hai sa nu-l zeificam, si sa spunem doar ca am aflat multe de la el. mi se pare un baiat cu mult bun simt si adevarat pasionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 mac cand vii sa te fac la o liniuta? imi lasi 200 metri avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 liniutze... lov'em. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) tibi cand vii sa te fac cu 750-ul meu la o liniutza? you know i can do it....stii bine ce poate BESTIA da uite ca sa ai macar o sansa nu o turez peste 9000 Editat Decembrie 22, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 ok, nici eu peste 3ooo rpm/min si o sa fie o batalie egala...... ca doar honda nu e kawasaki..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 pussy --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 18:48 -------------putin respect vorbesti de o campioana in superbike nu in supersport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 modestule...:: mac stai in italia nu??? ia zi aia is mai innebuniti dupa ferrari sau ducati? sau mai bine zis ce le place mai mult...formula 1 sau moto gp sau superbike? eu cred ca tara motoarelor nu e japonia cum se credea(aia e mai nou tara drifterilor) ci italia am i right? In italia Ferrari e religie. Ducati e fix 'wla in comparatie. In timp ce fanii se impart la motociclism intre 17 producatori de trotinete si 80 de piloti, la automobilism toata italia respira pentru Ferrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 da si toata italia are exact 1000 de ferrari eu zic ca baza acolo e DUCATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ok, nici eu peste 3ooo rpm/min si o sa fie o batalie egala...... ca doar honda nu e kawasaki..... Bine spus!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 da bine spus....honda chiar nu e KAWASAKI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ok, nici eu peste 3ooo rpm/min si o sa fie o batalie egala...... ca doar honda nu e kawasaki..... Mai bine concurati numai cu treapta a doua, ca daca schimba de multe ori, s-ar putea sa ramana fara pinioane in cutie... am auzit ca au cele mai tari cutii astia de la Kawa Nu vreau sa supar pe nimeni.... dar e topicul Hondarilor Ne permitem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Kawasaki face motociclete? Credeam ca-s brutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Kawasaki face motociclete? Credeam ca-s brutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Kawasaki face motociclete? Credeam ca-s brutari. Asta este chiar tare !!!! Si yamaha face sintetizatoare !!!! Tre sa-l intrebam pe MAC, ce face suzuki ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Kawasaki face motociclete? Credeam ca-s brutari. ha ah ah ha ha ha .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 da da si honda toarna metale in cele mai frumoase forme...sunt chiar cei mai buni la chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 cand ma uit la un kawasaki, imi creste pulsul, ma uit la o Honda si ma gandesc ca o sa mergi tot asa restul vietii tale. asta e singura diferenta. mecanic, nu am incredere in kawasaki, cu toate ca sunt mult mai frumoase, brutale, sportive pur sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 daca vroiam fiabilitate suta la suta imi luam un virago....nu mere niciodata peste 6000 de ture si m-ar fi tinut 3 vieti si o moarte is atat de fiabile precum ai grija de ele zx7 e o motocicleta castigatoare de titlu in cursele de anduranta... mai fiabil de atat nu exista acuma ca tie ti so spart furtunul de la radiator si te-ai stropit pe picior si ca ti so ars ceva electrice asta e partea a doua da motorul din ea in sine e fara cusur --- Mesaj completat în 24 Dec 2007 17:32 -------------tibi asta e pt tine... http://youtube.com/watch?v=iTWx7lml5ck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Sarbatori Fericite sa aveti,multa sanatate shi km multi fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 daca vroiam fiabilitate suta la suta imi luam un virago....nu mere niciodata peste 6000 de ture si m-ar fi tinut 3 vieti si o moarte is atat de fiabile precum ai grija de ele zx7 e o motocicleta castigatoare de titlu in cursele de anduranta... mai fiabil de atat nu exista acuma ca tie ti so spart furtunul de la radiator si te-ai stropit pe picior si ca ti so ars ceva electrice asta e partea a doua da motorul din ea in sine e fara cusur <small>--- Mesaj completat în 24 Dec 2007 17:32 -------------</small><br/>tibi asta e pt tine... http://youtube.com/watch?v=iTWx7lml5ck ohh da sergiu, poti sa nu le iubesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 mie cel mai mult de la honda imi plac modelel astea doua... cbr 600 rr 2003-2007 si bineinteles cbr fireblade 900 rr 1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 sergiu, noi toti stim ca si tu iubesti Honda..... stiam demult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate