dopeman1979 Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 am mers pe 954, e intr-adevar scurta, mica nu e, mai mic decat 1000RR, dar char asa mica nu e. e grasuta, cu un rezervor frumos si un spate ft frumos. pe a mea am akrapovic si k&n. super sunet, abia astept sa merg cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 (editat) Ocazie rara: dau CBR900RR(929) din 2000 cu 21700km reali,inmatriculata,necazuta,carene ,vopsea si suruburi absolut originale,injectie,152cai(pt cei care nu stiu) pe un cbr 900rr model mai vechi si diferentza!!!!!!!!!!! Da!ati inteles bine,pe una mai veche si diferentza,dar am pretentii si de la motorul care-l primesc in schimb!!! Cum e in poze asa e si in realitate,superba!!! Astept oferte in special prin PM care stie care nu sa scrie aici!!! Bafta si sarbatori cu bine!!! Editat Decembrie 27, 2007 de puric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Exista vreun motiv anume pentru care-ti dai un motor din 2000, pe altul mai vechi si cu mai multi km? Personal, cred ca ceva nu e in regula cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) Exista vreun motiv anume pentru care-ti dai un motor din 2000, pe altul mai vechi si cu mai multi km? Personal, cred ca ceva nu e in regula cu el. In primul rand -nu e nimic in neregula cu el. In al doilea rand -vii si vezi motocicleta,doar nu ti-o trimit prin posta In al treilea rand -nu am nevoie de pareri,doar oferte,mai ales pareri de la incepatori!!!!!!!! --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 09:10 ------------- Ocazie rara: dau CBR900RR(929) din 2000 cu 21700km reali,inmatriculata,necazuta,carene ,vopsea si suruburi absolut originale,injectie,152cai(pt cei care nu stiu) pe un cbr 900rr model mai vechi si diferentza!!!!!!!!!!! Da!ati inteles bine,pe una mai veche si diferentza,dar am pretentii si de la motorul care-l primesc in schimb!!! Cum e in poze asa e si in realitate,superba!!! Astept oferte in special prin PM care stie care nu sa scrie aici!!! Bafta si sarbatori cu bine!!! Motocicleta este si de vanzare cu bani cash cine vrea:4500euro negociabil ADI-GALATI 0740255102 ID MESS: nurofen23 Editat Decembrie 28, 2007 de puric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Iti inteleg dorinta ta de a vinde mobra dar....totusi, asta e un topic cu o alta tema! Ce ar fi sa ne postam toti anunturile de vanzare aici... Acu nu mi-o lua in nume de rau, dar asta-i realitatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) Iti era mai usor sa vinzi/schimbi motorul cu un incepator , trebuia doar sa ai atitudinea corespunzatoare si sa postezi anuntul asta la sectiunea Bursa -> Vanzari -> Motociclete intre 750 si 999 cm cubi. Incepatorii astia... Editat Decembrie 28, 2007 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Iti era mai usor sa vinzi/schimbi motorul cu un incepator , trebuia doar sa ai atitudinea corespunzatoare si sa postezi anuntul asta la sectiunea Bursa -> Vanzari -> Motociclete intre 750 si 999 cm cubi. Incepatorii astia... E postat si acolo anuntul incepatorule!!! Vad ca ai tot timpul ceva de comentat!!! Daca ai fi vrut sa cumperi ceva nu ai fi inceput cu comentarii de cacao(cred ca e ceva in neregula cu ea) Atitudinea mea este corecta faztza de tn!!! --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 10:45 ------------- Iti inteleg dorinta ta de a vinde mobra dar....totusi, asta e un topic cu o alta tema! Ce ar fi sa ne postam toti anunturile de vanzare aici... Acu nu mi-o lua in nume de rau, dar asta-i realitatea! Nu o iau in nume de rau dar avand in vedere ca eu vreau tot un 900rr si aici era topicul dedicat lor am zis ca nu e rau sa incerc!!! Imi cer scuze daca v-a deranjat asa tare dar poate in acelasi timp unii sunt interesati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Prietene, nu te tura asa. Vezi c-o tii pe rosu. Scuze, nu m-am uitat sa vad daca ai motorul si la vanzari. Nu intru la acea sectiune. Sunt foarte multumit de SC28-u` meu. Tocmai de aia il vor si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Prietene, nu te tura asa. Vezi c-o tii pe rosu. Scuze, nu m-am uitat sa vad daca ai motorul si la vanzari. Nu intru la acea sectiune. Sunt foarte multumit de SC28-u` meu. Tocmai de aia il vor si altii. Eu nu ma turez ca nu-s motor bibane!!! Si pt cultura ta generala am si un sc28 si un f4 si un gsxf600 din 99 asa ca nu-ti vrea nimeni mobra stai calm,eu cand aveam mobra dinaia cu 2 faruri tu mergeai pe bicla!!! Dar hai sa nu mai fim rai unii cu altii a nu e frumos mai ales de sarbatori!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Adevaru` ca acum simt cum mi s-a imbogatit cultura generala. Noi sa fim sanatosi, sa poti da primu` rand la prima intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Adevaru` ca acum simt cum mi s-a imbogatit cultura generala. Noi sa fim sanatosi, sa poti da primu` rand la prima intalnire. OK ma bucur ca am ajuns la un consens!!! Dau eu primul rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 OK ma bucur ca am ajuns la un consens!!! Dau eu primul rand Placerea e de partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 m-am gandit sa imi pun sticker pe bitza cu faiarbleid da sa scriu asa in romaneste...FAIARBLEID.... aici la noi in ardeal ar prinde bine... cine draku ar sti ca virgula KAWASAKI nu face fireblade-uri? --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 17:15 -------------sau sa pun NINGIA....sau mai bine zis NINGEA... a da asta ar fi super...sa poata citi tot taranu --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 17:15 -------------sau MINGEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Din partea mea a fost doar o remarca... Pentru ca multi posesori de fireblade-uri le au la vanzare, atunci ce ne-am face! Facem topic cu vanzari aici? Sa auzim de bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 cum lipsesc putin va luati la cearta ehhh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ....... ma gandesc la filtrul ala K&N ..iti dau un raspuns zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 mac, n-ai pe undeva o oglinda stanga pentru 954? s-a rupt de la transport..... se potriveste si cea de 1000rr. sau altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 cum lipsesc putin va luati la cearta ehhh? Se certa cineva? Aveam o discutie in contradictoriu, una "constructiva". Rezultatul a fost cel la care ne asteptam cu totii, doar suntem motociclisti (cu mai multa sau mai putina experienta), nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 ma gandesc la filtrul ala K&N ..iti dau un raspuns zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knee Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Salutare!De ieri am si eu un 929 si sunt superfericit.Problema este ca ma cam da in nas atunci cand o turez,parca s-ar inneca, si nu stiu care e cauza.In treapta a doua am apasat ambreiajul si s-a oprit motorul.Oare ce ar putea fi?In curand si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 felicitari pt achizitie, s-o alergi sanatos si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Ocazie rara: dau CBR900RR(929) din 2000 cu 21700km reali,inmatriculata,necazuta,carene ,vopsea si suruburi absolut originale,injectie,152cai(pt cei care nu stiu) pe un cbr 900rr model mai vechi si diferentza!!!!!!!!!!! Da!ati inteles bine,pe una mai veche si diferentza,dar am pretentii si de la motorul care-l primesc in schimb!!! Cum e in poze asa e si in realitate,superba!!! Astept oferte in special prin PM care stie care nu sa scrie aici!!! Bafta si sarbatori cu bine!!! Valabil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Nu te supara dar deja esti stresant cu motocicleta pe care incerci sa o vinzi. Stim cu totii,ai un 929 superb la un pret.........bun pe care nu o cumpara nimeni,devin ostentative posturile tale si nu-si au locul aici. Multumesc pentru intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 (editat) Nu te supara dar deja esti stresant cu motocicleta pe care incerci sa o vinzi. Stim cu totii,ai un 929 superb la un pret.........bun pe care nu o cumpara nimeni,devin ostentative posturile tale si nu-si au locul aici. Multumesc pentru intelegere. Crezi ca are cineva nevoie de observatiile tale? Sau crezi k ai cumva un 929 mai bun ca al meu(parerea mea niciodata) Vad ca faci observatii dar si tu ai anunt de vazare sub observatia care ai facut-o! Daca nu o vrei tu nu inseamna ca nu o vrea nimeni! Nu am nevoie sa-mi apreciezi tu pretul si motocicleta,eu stiu ce am si care se pricepe stie de asemenea! Si pretul meu nu o sa fie niciodata le fel de bun ca al tau pt ca eu nu am un 929 trantit si revopsit am doar unul in perfecta stare!!! Editat Decembrie 31, 2007 de puric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate