Vizitator darcocbr Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Am, dar numai cand ajung acasa. Acum sunt pe tel. Folia era de stopuri, faruri, nu foarte inchisa, nu foarte deschisa . Asta e in functie de preferinta . Vad ca dupa cativa ani se prezinta la fel si la actualul proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Pai de ce nu vrei DB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Arata cum arata. Eu nu l-as monta nici batut :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Nici mie nu imi place deloc, e chestie pur subiectiva..vantul iar nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Azi am trecut animalul pe persoana fizica () ) si am reusit sa-i montez si noul burlan...Mama cum se aude Un Mivv Gp cu 200 euro mai ieftin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 O poza cu toba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 O filmare cu toba mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Eu am mai auzit filmari .. in realitate suna total diferit. De aia prefer poza aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Tocmai am bagat mobra in garaj.Cum ajung acasa incarc za pozele. Toba e un Hurric f scurt. Da,se aude bomba,mai ales in ture si pe decelerare » Post actualizat in 17 Mar 2015 22:54 Voila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xplayer_88 Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Frumoasa toba,sa o auzi pe a mea Gixule-bine asta e motivul pt care nu am trecut RAR-ul,încă caut o toba omologata. Înafara de 954 si 929 de la ce s-ar mai potrivi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 In caz de stres maxim,cauta una la dezmembrari.Cu ocazia asta ai toba si in cazul in care o sa ai necazuri vreodata cu miliția. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Am si eu o intrebare. Se comporta la fel 929 le ca si cu toba stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 El cred ca se comporta more or less la fel. Eu in schimb nu pot sa ma abtin sa n-o duc in ture )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xplayer_88 Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Si eu sunt la fel,ador sunetul pe care il scoate-cea mai buna muzica auzita vreo data- , consumul am reusit sa il calculez de la ultimu plin,12,5l/100km. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) Consumul m-a surprins si pe mine. 142 km cu un plin. In alta ordine de idei, ieri am picat revizia TÜV cu tot cu toba mea omologată. Motivul? Toba originala are catalizator incorporat,toba noua nu. Si uite asa pastram galagia pentru concediu.. Macar inginera TÜV e o dom'soara blonda, f cute, asa ca mai am o sansa sa-i cer nr de telefon )) Sa privim totul pozitiv. Editat Martie 19, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 chiar eram curios daca intampini probleme la TUV. la nemti nu merge smecheria, domle ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Oricum, decat sa merg cu toba cu capastrul pus, mai bine pun originala la loc ) Fara Db se aude f bine, cu Db se aude mega nasol. Problema la TUV n-a fost zgomotul ci faptul ca mobra "polueaza" ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Pana aici simt gazele! Huooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xplayer_88 Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Hai sa imi prezint si eu fata,o cheama Randunica(marca inregistrata),ne cunoastem de vreo luna si aproape jumate,am facut impreuna pana acum 1500km. Imi place la nebunie, este cam naravasa dar ne intelegem de minune(inainte de ea am avut un kawasaki er5 vreo 2 ani,cam mare trecerea stiu dar este ok),am avut de ales dintre un r6,zx6r si 929 si nu regret nici o clipa alegerea facuta.O iubesc si imi doresc sa avem o relatie de lunga durata fara incidente . Am pus si cateva poze cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 @xplayer_88 sa il folosesti sanatos si fara incidente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Dumnezeule!! Schimba cat de repede poti cauciucurile, macar niste SH-uri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Protectie de capac de Hai sa imi prezint si eu fata,o cheama Randunica(marca inregistrata),ne cunoastem de vreo luna si aproape jumate,am facut impreuna pana acum 1500km. Imi place la nebunie, este cam naravasa dar ne intelegem de minune(inainte de ea am avut un kawasaki er5 vreo 2 ani,cam mare trecerea stiu dar este ok),am avut de ales dintre un r6,zx6r si 929 si nu regret nici o clipa alegerea facuta.O iubesc si imi doresc sa avem o relatie de lunga durata fara incidente . Am pus si cateva poze cu ea. Protectie de capac de alternator + niste crash paduri serioase. » Post actualizat in 23 Mar 2015 13:37Dumnezeule!! Schimba cat de repede poti cauciucurile, macar niste SH-uri ! Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 pana una alta, @cesar da ne un pont de unde putem procura ceva crash paduri serioase. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Ma tem ca nu pot sa spun mai multe aici dar poti sa-mi dai PM. Mi-am mai luat o suspendare pe motiv de reclama Eu am avut pe 954 doar RG si parerea mea e ca sunt de top. Protectia din kevlar-carbon pt alternator mi-au facut-o Pic si Poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 shit...e un forum pt motociclisti,doar pentru aia e ca sa se ajuta motociclisti intre ei cu ce se poate...naspa gandire,in fine deci RG.ok macar stim ce sa cautam mersi » Post actualizat in 23 Mar 2015 13:58capac pt alternator nu stiu din ce sa fac,poate gasesc gata facut pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate