aalpine1 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 am avut si eu un cbr 900 rr din `99 cu filtru k&n sport, bujii ngk iridium, toba mivv, cauciuc spate de 190 (batlax) si cel mai mult (cat am putut eu) am mers 270 (2 pers pe el).......si inca mai urca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 cea mai mare prostie pe care am facut-o cu cbr-ul meu e a fost sa-i pun un cauciuc de 190 pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 cea mai mare prostie pe care am facut-o cu cbr-ul meu e a fost sa-i pun un cauciuc de 190 pe spate. sunt de acord ..am pus un m3 de 190 pe spate ..dupa 1000km l'am dat jos .. daca are careva nevoie de un set de m3 in perfecte conditii....120 cu 190 ...jumate de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 De ce e o prostie sa pui 190? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 ptr ca ai un ca 190 a fost construit ptr o janta cu canal de 6", in schimb tu il pui pe o janta cu un canal de 5,5" ceea ce duce la deformarea carcasei si modificarea profilului. practic va fi mai putin manevrabil decat cu 180 iar pe inclinari vei avea o suprafata de contact mai mica..deci total neproductiv. in schimb poti monta guma de 190/55 care sta binicel pe 5,5 si ai suprafata de sprijin mai mare. problema e ca marea parte 190/55 sunt racing. alta problema, se modifica ciclistica, lantul s'ar putea sa nu fie suficient de lung, iar rapoartul final se lungeste foarte mult. practic cine monteaza 190/55 pe spate tre sa puna -1 pe fata ptr a compensa lungirea raportului concluzie: in afara de design, 190 nu iti aduce nimic in plus..doar dezavantaje. sper ca am fost destul de detaliat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Ok acum am inteles, deci tre sa il dau jos,mersi mult Mac pt info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 929 are 190 din fabrica pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 sunt de acord ..am pus un m3 de 190 pe spate ..dupa 1000km l'am dat jos .. daca are careva nevoie de un set de m3 in perfecte conditii....120 cu 190 ...jumate de pret zi si tu un pret, ma intereseaza, si daca vreodata cumpar cauciucuri de la ciuneva de pe forum, sigur tu vei fi. 929 are 190 din fabrica pe spate? da, vine cu 190 din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 sergiuvsn si dopeman ..ati primit preturile emilio a cumparat un set nou in final acum "este" toti lamuriti cum e cu guma pe spate la fireblade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) La ce drumuri sunt, cel putin in Bistrita-Nasaud, o sa-mi dau jos gumele si-mi pun Âşenile. Editat Februarie 20, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 acum "este" toti lamuriti cum e cu guma pe spate la fireblade lamuriti lamuriti lamuriti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 MAC, nebunule, e superba bestia... ce mobra e asta, frate? i-ai pus far de gixxer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 MAC, nebunule, e superba bestia... ce mobra e asta, frate? i-ai pus far de gixxer? A renuntat la K5? A revenit la vechea iubire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 nu baieti ..ala a fost primul meu sc33 din 99 am muncit mult la motorul ala ..si mi'a placut mult .. dar sincer ..mergea mai bine ultimul ...dintele ala in minus la pinion facea miracole --- Mesaj completat în 20 Feb 2008 18:09 -------------nu baieti ..ala a fost primul meu sc33 din 99 am muncit mult la motorul ala ..si mi'a placut mult .. dar sincer ..mergea mai bine ultimul ...dintele ala in minus la pinion facea miracole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Oricum, dupa cum vad eu, o sa te reintorci la RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Oricum, dupa cum vad eu, o sa te reintorci la RR. 1. Normal ca se intoarce, cand n-o sa mai vorbim cu el !!! 2. Alb-negru la gixxer arata pur si simplu bestial, nu inteleg de ce nu fac asa ceva din fabrica. 3. 929 are 190 din fabrica pe spate, eu l-am incercat cu 180, si mi sa parut mai manevrabil, dar si mai instabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 nu baieti ..ala a fost primul meu sc33 din 99 am muncit mult la motorul ala ..si mi'a placut mult .. dar sincer ..mergea mai bine ultimul ...dintele ala in minus la pinion facea miracole Confirm, confirm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Si atunci, de ce la al meu au pus un pinion cu doi dinti in minus PE SPATE? In Italia, il folosea foarte mult pe pista. Ar fi trebuit sa puna un pinion mai mare pe spate sau unul mai mic pe fata, nu? Cred ca pista lor era de fapt un drum drept, de 20 km. Oricum, ciudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 ptr pista rareori se alungesc rapoartele fata de cele stock. probabil era folosita ptr touring ..sau au gresit ei si in loc de +2 au pus -2. cu prima ocazie ..schimba coroana pe spate sau pinionul pe fata ...si vei vedea cum motorul tau va schimba caracterul ..tin'te bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) asa e coxarule, ai dreptate am editat postul Editat Februarie 21, 2008 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Cu parere de rau dar topicul cu vanzari ii cu totul in alta parte!! Nu e o remarca rautacioasa dar tre sa intelegi ca aici is altele discutiile... Vanzare buna sa ai dar la rubrica vanzari a forumului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 ptr pista rareori se alungesc rapoartele fata de cele stock. probabil era folosita ptr touring ..sau au gresit ei si in loc de +2 au pus -2. cu prima ocazie ..schimba coroana pe spate sau pinionul pe fata ...si vei vedea cum motorul tau va schimba caracterul ..tin'te bine! I will! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 super sound..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Alo, domnu'! Mai bine puneai ceva cu mobra ta... ca nu mi-e rusine nici cu a ta, la cum suna ... dar pana una-alta... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Da , da foarte frumos , se aude traznet , abia astept sa merg sapt viitoare sa o scot la drum si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate