dopeman1979 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 printr-o anume conjuctura am ajuns sa am un 929 fara motor si un 919 complet, inafara de carene si far.... pt cine se pricepe pls, ce pot lua de pe 929 si pune pe 919? carenele si farul o sa le pun, ma refer la celelalte parti. manere discuri de frana etriere etc codita oare se poate scoate si schimba cu totu' sa nu schimb doar carenele? nu vreau sa fac diverse modificari pt suruburile de la carene... farul la 919 are doar 2 becuri, pe cand la 929 are 3 care le avetzi si a-tzi mai facut dinastea pls un pic de help ms asa ceva as vrea sa fac si eu cu motoreta mea, cum e asa galbena dar daca va uitatzi la original, 191-le rosu (asta o am in garaj fara carene si far), are amortizoarele si aripa cu tot cu prinderi de 929. ma intreb, oare nu mergeschimbata cu totu'? ... nu mere a 2-a poza... gata a mers... sper sa-i pot face si o "inginerie" sa-i pot schimba si coditza...fara prea multe probleme mai greu e cu toba, am impresia ca nu se potriveste de pe 929 pe 919 si nu prea ash vrea sa pierd timpul cu vandutul actualei tobe de carbon, si sa iau una sa se potriveasca la 919...asa ca poate oi putea schimba galeriile cu totu' , dak se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 betzigash.... ce piese mai ai de 919? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 betzigash.... ce piese mai ai de 919? nu am mai nimic de 919, ideea e ca am 2 motorete, un 929 pe care tre sa-l dau, si un 919 care tre sa-l upgradez sa iau tot ce pot de pe 929 si sa pun pe 919 aseara eram putzin "la plimbare", asa k nu stiu ce-am scris mai sus, numa' aiureli. poza galbena e luata de pe net, iar cea rosie e a mea, dar dupa cum vedetzi galbena are destule elemente de 929... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 nu am mai intrat de ceva vreme pe forum,nu am avut timp... dopeman imi pare super rau ca ai cazut,bine ca esti teafar. anu trecut in decembrie am cazut si io la fel,mi-a fugit faza si m-am dus tarash in paralel cu motoru(suzuki pe atunci) spre parapete(m-am oprit mai repede ca motoru,ziceai ca e sanie frate).norocu meu a fost ca era decembrie si am avut timp in iarna sa o repar(deci nu am stat pe bara). parerea mea e sa o pastrezi fiindca nu ai stricaciuni la componentele importante.de atunci incalzesc cauciucurile cum am iesit din curte,se uitat lumea ciudat la mine ca merg in zig zag dar nu ma mai risc.. P.S. cane intalnirea la cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 din pacate e cam departe pentru mine clujul asa ca niste poze cu bondarul meu azi in curte la firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 eh, nu e f departe, si brasov tg mures e f misto drumu', dak reusesc sa o fac pe-a mea, abia astept... iete-ma si pe mine-acu 2sapt.... nu radetzi de bermude, dar dupa stat o ora-n spital in chilotzi, au fost binevenite. nu stia omu; cat de mare e gipsu; si-a luat cea mai mare masura care-a gasit-o....am ramas de fre-o 2 ori in curu' gol, k n-aveam cum sa le strang... nasule, bibelou de mobra. succes la suzuca, desi nici asta nu-tzi e ff mica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 belea cizma! multumesc nu ma prea grabesc sa o vand pentru ca nu am gasit o busa in stare buna daca e sa iasa bine daca nu asta e deocamdata ma bucur de bondar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 din pacate e cam departe pentru mine clujulasa ca niste poze cu bondarul meu azi in curte la firma Ati remarcat ce Up Grade are bondarul lu Nasu? Furca de 1000RR/2005. Binentzeles cu tot cu discuri si etrieri! Da eu stiu foarte sigur ca tot discurile de 330mm pun frina mai bine. Era cit de aproape sa fac eu combinatia asta dar nu a fost sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 mai sorine... tot stramb ai pus rimstripurile alea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 nasule,din ce an e bondaru ala? imi place rau faru.fata de cel de la sc 44 care e cata i balena....asta al tau are un aspect mai agresiv.e marfa rauu. cu un xenon cre ca se vede bestiall. i ai pus manere rizoma,da niste oglinzi mai fitzoase nu i ai mai pus.sa nu mai zic de manetele alea,care tot stock sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 are timp nasu sa le puna pe toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 voi nu ati inteles nu mai bag bani in ea vreau HAYABUSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ASTA ITI TREBUIE SORIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ma uit si nu prea ai statura de hayabusa, ce vrei sa faci cu motorul? Sper ca nu plimbari prin Bucuresti. Eu am 191cm dar n-as da 954-le pe Hayabusa. Jagi, azi se naste motorul galben...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 bai nu stiu mi se pare scurta motocicleta in rest nu am ce sa reprosez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motul Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) . Editat Mai 1, 2008 de motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 salutare baieti ... de 2 saptamani detin si eu un 954 fireblade 2003 ultimul an ... are toba full akrapovic / parbriz / xenon / amortizor de ghidon / pilot power 2 ct / seara ma dau pe magheru / eventual cine mai e din bucuresti si vrea sa iesim sa dam o tura / please contact me sa ne auzim cu bine / p.s. voua cat va consuma ? o poza cu " mititica mea " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 andrey... frumoasa.... sa o porti sanatos. 600rr ala nu a fost in giurgiu? sau l-a dat? eu am colato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 a mea consuma 9 -10 in bucuresti poate ne vedem sambata daca nu ploua poate ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ce faceti fratilor pe macheru ala ..?? curbe faine nu aveti pe langa bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pe magheru se da in p***a adica forja... amtracku e circuitu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 a si e din 2003 eu merg pe magheru zilnic asa ca daca e sa ne vedem o sa ne plimbam prin alta parte dar si pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) andrey... frumoasa.... sa o porti sanatos. 600rr ala nu a fost in giurgiu? sau l-a dat? eu am colato. l-a luat un prieten de curand de la giurgiu ... andrey_andrey52 este id`u meu de mess ... va astept la discutii p.s. astept sa`mi zici istoria ei ))) p.s. si aseara m-am dat cu 335 i coupe modelu nou ... 3 semafoare la rand ... l-am urlat Editat Mai 1, 2008 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 sa te plimbi prin buc e naspa si nici nu prea ai optiuni de trasee virajate...io stau de 4 ani in buc dar in fiecare uikend merg la brasov,acolo ai numa circuite .. sighisoara,siriu,cheia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate