mac Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cred ca nu e pe cablu la roata din fata ci cu senzor pe cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 parca modelul din 95 are cablu, nu stiu sigur..... s-ar putea sa ai dreptate, nu-mi mai amintesc exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) ce ulei sa`mi pun ? 10w40 sau 15w50 ? :OOOOOOOOOOOOOOOOOO si de unde`mi iau simeringuri la furca ? curge una Editat Iunie 2, 2008 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 care merge la Bacau la festival? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 eu as merge, mai vine vreun blade runner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 mertan vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, locu meu de nastere si locu de pe buletin. mai stau si acolo... 50% in iasi 50% in bacau. va astept. ciudat e faptul ca la modelul 93-97 nu intra nici un cablu de kilometraj in bord, si nici din roata nu iese vreun cablu. si pe louis imi da cablu de vitezometru. deci are cablu. dar cred ca e pe cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 mda, s-ar putea sa fie pe cutie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 care merge la Bacau la festival? In aceeasi perioada are loc intrunirea de la Cluj. Personal, ma duc acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pai si eu din bistrita acolo m-as duce, dar sa sti ca si la bacau e super, anul trecut asa a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Nu are cablu de km, are un senzor magnetic montat pe axul motrice (ala care duce pinionul de atac). Nu stiu daca problema e de la senzor sau din ceas, dar ma enerveaza si pe mine. Daca inlocuiti careva senzorul, sa imi spuneti si mie rezultatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 pai si eu din bistrita acolo m-as duce, dar sa sti ca si la bacau e super, anul trecut asa a fost. Sunt convins ca nu e cu nimic mai prejos Bacaul , da` pentru mine e foarte atractiv Gilãu`... Plus ca suntem la o aruncatura de bat de Meses. Doar sa tina vremea cu noi, oricum ne simtim bine fiecare unde o sa fim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) mi-am luat simeringuri pt furca p.s. de la JAGI Editat Iunie 2, 2008 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 bacaul este un festival mai mare si mai fain decat clujul...stiu ca o sa sara cativa ca arsi dar asa este.... dupa parerea mea bacaul se numara in primele 3 festivale din tara... brasov, ploiesti, bacau.... fara suparare..doar o parere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 bacaul este un festival mai mare si mai fain decat clujul...stiu ca o sa sara cativa ca arsi dar asa este.... dupa parerea mea bacaul se numara in primele 3 festivale din tara... brasov, ploiesti, bacau....fara suparare..doar o parere... Chiar, cate trupe vin la BC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 regal, desperados, trenul de noapte. sanctuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Are careva un claxon de fireblade 92-97 ?? ca la mine s-a gatat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Are careva un claxon de fireblade 92-97 ?? ca la mine s-a gatat ... 0745 763 024 ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Mersi fain mertan .... am sa il sun mai tarziu ca acuma sunt la scarbici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 si eu vreau sa`mi pun unu de passat ... cand claxonez sa tipe tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 eu am 2 claxoane de bmw........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 si cum pui la waterblade 2 claxoane ?? in serie sau in paralel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 eu am luat unul intr-un magazin auto, ce naspa suna frate........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Are careva carena fata de la un 929 `2000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taiku Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Asadar ce o sa fie Bacau sau Cluj....trebuie sa iau o decizie...voi incotro mergeti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 eu bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate