dragonlord Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Domnilor, Mi-ar prinde bine niste sfaturi: 1) de unde merita cumparat pavaj de beton (modele simple gen: patrat, dublu T sau floare) si daca stie cineva cam cat costa montajul pe m2 (acces auto deci tre sa resite in timp)?Am vazut ca in magazinele mari de bricolaj pavajul este cam 30-35 RON/m2Nu cred ca merita sa-mi bat capu cu fabricatul acasa ca astea din comert sunt facute cu vibratie si presupun ca sunt destul de bine tasate. 2) alarma - de unde merita cumparata si merita sa faci contract la o firma de paza?Isi fac treaba baietii daca chiar suna alarma sau platesti degeaba? p.s: caine la anu Orice sfat e bine venit! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Salut. Pavaj elpreco sau elis, sau semmelrock. Nu lua simmetrica, sunt de proasta calitate. Mai poti si pe varianta de placi-dale prefabricate, patrate, de 40x40 sau mai mari. Borduri pe margini obligatoriu, plus strat suport compactat + nisip de baza + nisip de impanare. Impanarea o faci si tu , adica o sa dea mestwrii cu nisip, apoi maturat. Dar trebuie repetata procedura de 2 3,ori. Plus dat cu ierbicid, altfel in 2 luni ai iarba. Sau, mergi pe pavele goale -inierbate. La manopera se ia cam 15-30 ron /mp, nu stiu cum e in zona ta. Legat de alarma, poate fi o solutie buna. Dar verifica la firmele cu care discuti, unde au echipajul de interventie pentru zona ta. Cu cat mai aproape cu atat mai bine. Toti zic ca intervin in 5 minute, dar din locatia echipajului iti dai seama singur cand poate interveni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Daca ai BGS in zona, merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Un studiu facut printre spargatorii de case a aratat ca : prefera casele fara ciine si alarma, urmatoarea este aceea cu alarma si ultima care are ciine. Contractul cu o firma securitate .... depinde doar de valorile existente in locatia respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 6, 2016 Autor Share Postat Aprilie 6, 2016 Daca ai BGS in zona, merita. Pe poarta vecinului am vazut o sigla de la BGS... inca nu am apucat sa vorbesc cu ei. Dar presupun ca atunci au ceva in zona respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 ai luat in calcul o astfel de parcare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 ai luat in calcul o astfel de parcare: nice one !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 6, 2016 Autor Share Postat Aprilie 6, 2016 (editat) ai luat in calcul o astfel de parcare: Da ne-am gandit si la aceasta varianta dar am zis ca bucata unde vin masinile si inca o portinue de manevre o pavam complet asa ca ramane o suprafata solida unde poti sa schimbi rotile la masina, sa mesteresti la mobra... sau cand mai creste un pic bebelusul sa se dea cu tricicleta. Plus mai ai ocazii speciale, sotia poarta tocuri si e mai stabil pavajul In rest lasam iarba, evantual cu o poteca mica pavata langa casa. Editat Aprilie 6, 2016 de dragonlord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Plus dat cu ierbicid, altfel in 2 luni ai iarba. Eu dau periodic cu ierbicid total, dar tot creste buriana... Trebuie bibilit constant. Chiar ieri ma gandeam cum sa fac sa nu mai creasca nimic intre dale. Oare este o idee ca nisipul care-l pui intre dale sa-l amesteci cu var praf? sau altceva care sa nu fie mediu bun pt plante... Editat Aprilie 6, 2016 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 sare, var. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Sarea futirizeaza cimentul din dale.... Periodic ierbicidat e o solutie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 7, 2016 Autor Share Postat Aprilie 7, 2016 (editat) am vorbit cu cateva firme si pavajul iese cam asa: - pavaj 30-40 ROn/m2 - manopera 30-40 RON/m2 - borduri : 10 - 20 RON ml + nisip + pietre pentru fundatie + beton pentru fixarea bordurilor... deci se ajunge destul de mult stie cineva cam cat ar fi daca betonez suprafata respectiva?... nu am masurat exact si nu am decis cat sa fac.. undeva la 50-70 m2 ce am vazut asa pe net betonul se vinde cam la 150 RON/m3 ... daca torn un strat de 5 cm -> din 1m3 ies aprox 20 m2 totusi presupun ca si betonul are nevoie de o fundatie de pietre si nu direct pe pamant? merita comandat? sau la 3 m3 mai bine fac acasa... betoniera am de unde sa fac rost. pt acces auto merita sau faci direct ciment? care iese mai ieftin? Editat Aprilie 7, 2016 de dragonlord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Salut, pentru beton din betoniera, chiar si cantitati mici, apelati 0727228258. Eu am comandat 2,5 metrii cubi si au venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 pt acces auto merita sau faci direct ciment? care iese mai ieftin? Betonul te-as sfatui sa-l cumperi si mai ales sa fie fosta clasa B300 (care nu cred ca-i asa de ieftin) ..... vezi ca trebuie armata placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Exact. Cu plasa de Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Merge si cu fibre daca-i pe pamint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 (editat) Eu dau periodic cu ierbicid total, dar tot creste buriana... Trebuie bibilit constant. Chiar ieri ma gandeam cum sa fac sa nu mai creasca nimic intre dale. Oare este o idee ca nisipul care-l pui intre dale sa-l amesteci cu var praf? sau altceva care sa nu fie mediu bun pt plante... Incearca cu ROUNDUP. Este un ierbicid care da randament bun. Faci amestecul, si stropesti cu sticluta de spalat geamuri. Sau daca ai suprafata mare, cu vermorel » Post actualizat in 11 Apr 2016 05:13 am vorbit cu cateva firme si pavajul iese cam asa: - pavaj 30-40 ROn/m2 - manopera 30-40 RON/m2 - borduri : 10 - 20 RON ml + nisip + pietre pentru fundatie + beton pentru fixarea bordurilor... deci se ajunge destul de mult stie cineva cam cat ar fi daca betonez suprafata respectiva?... nu am masurat exact si nu am decis cat sa fac.. undeva la 50-70 m2 ce am vazut asa pe net betonul se vinde cam la 150 RON/m3 ... daca torn un strat de 5 cm -> din 1m3 ies aprox 20 m2 totusi presupun ca si betonul are nevoie de o fundatie de pietre si nu direct pe pamant? merita comandat? sau la 3 m3 mai bine fac acasa... betoniera am de unde sa fac rost. pt acces auto merita sau faci direct ciment? care iese mai ieftin? Dalele au un aspect mai frumos. Daca betonezi, iti trebuie si un meserias bun, sa-ti traga tot betonul frumos, neted. Daca montezi dale, neaparat sa trecu cu placa vibratoare echipata cu covor de cauciuc si peste dalele montate BGS-ul te costa 150 RON + T.V.A. pe luna, si ai inclus 3 interventii. Celelalte interventii se platesc. Noaptea ajung in 3 minute, ziua in 5 minute Editat Aprilie 11, 2016 de tibor_mt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Aprilie 14, 2016 Autor Share Postat Aprilie 14, 2016 Mersi de info-uri... acu am cerut pret pt beton de la firma care face finisarile din casa ca cica aduc si beton. Am cerut si pret pentru sistem de alarma. Vedem cat iese pe wireless sa nu mai trag fire pe perete ca deja sunt finisate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 Am montat la casă o alarmă de la ICCO. Are senzori pe exteriorul casei, inclusiv cu barieră IR, care protejează toate golurile constructive (uși, ferestre). În felul ăsta, când urlă alarma știi că e cineva prin preajma casei, pe afară, nu când cineva a intrat, deja, în casă. Chestie de confort psihic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 incearca sa pui sub pavele geotextil sau folie : http://www.altdepozit.ro/folie-geotextil-p-1391.html http://www.dedeman.ro/timisoara/gradina/produse-pentru-intretinerea-plantelor/alte-produse-de-intretinere/folie-anti-buruieni-black-cover-1-5x100m.html Eu dau periodic cu ierbicid total, dar tot creste buriana... Trebuie bibilit constant. Chiar ieri ma gandeam cum sa fac sa nu mai creasca nimic intre dale. Oare este o idee ca nisipul care-l pui intre dale sa-l amesteci cu var praf? sau altceva care sa nu fie mediu bun pt plante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Beton in curte - nu as mai pune! E de minim 10cm grosime, armat, clasa 3.14zdii si tot crapa/se macina etc. Si e al doilea, primul a fost home made (si parca rezistat mai bine 11 ani decat actualul care are 4), al doilea,dupa niste lucrari si reamenajari care au necesitat spargerea primului, la "cifa". Daca as putea da timpul inapoi as pune dale 100%. Poate "elicopterizat" sa reziste mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Acopera placa cu ceva dragut ..... ai sa-ti schimbi parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate