trazuu Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Salutare tuturor . De ceva vreme ma cam chinui sa curat calumea jantele,dupa 500-600km se depune o mazga neagra pe ambele jante si cu greu le pot curata . Am incercat cu benzina , inmoaie negreala aia dar inca mai raman pete.Cu detergent auto incerc dar degeaba . Cu ce as putea sa le spal calumea si cat mai ieftin ? Ms ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Cu motorina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 e o solutie la MA-FRA curata super murdaria,sedilueaza cu apa e 19 lei un litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Sa nu mai dai cu benzina...iti afecteaza vopseaua...eu le curat cu motorina si ies si bine si ieftin...fara solutii si mai stiu eu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 motorina face minuni ...dupa apa calda cu pur sau axion si iti poti face freza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Aprilie 29, 2016 Autor Share Postat Aprilie 29, 2016 o sa incerc cu motorina + pur/axion/fairy etc. ms de sfaturi tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Spray de curatat lantul sau WD40. Amandoua functioneaza foarte bine dar te ustura la buzunar un pic mai mult decat niste motorina. Eu de obicei curat jantele cand fac si lantul asa ca profit de ocazie si folosesc spray-ul pentru ambele piese. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 spray de frane sau motorina, dupa motorina tre sa dai cu ceva degresant (o solutie de spalat vasele gen) si apa calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Spray de frane sau solutie de curatat lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 image.jpegimage.jpeg Am si eu jante albe, folosesc asta si e foarte buna le dai si cu mennen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Este la magazinele cu vopsele/chimicale o solutie pt curatat jegu de pe motoare, se cheama motosolv parca, e eftina si eficienta, vreo 10 lei flaconul de 1 L parca. Pulverizezi, lasi cateva secunde, clatesti. Eu curat inclusiv lantul cu solutia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 mda problema mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Eu le curat cu spray pentru frane de la Wurth.Curata orice depunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate