ggobi Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Drumul care duce la Paltinis este un judetean, logic ar fi sa se poata merge pe el fara probleme. Dezavantaj ar fi ca va fi cam prafaraie daca sunt mai mute moto insirate. Asta-i capatul la intrare. Ce-o fi pe tablele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Exista cineva dependent de asfalt la aceasta plimbare? Din pacate eu nu pot iesi de pe sosea cu r9t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 eu, dar nu ne tinem de mana. vin cu vt-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Drumul care duce la Paltinis este un judetean, logic ar fi sa se poata merge pe el fara probleme. Dezavantaj ar fi ca va fi cam prafaraie daca sunt mai mute moto insirate. Asta-i capatul la intrare. Ce-o fi pe tablele alea? drum cindrel.jpg asa au inchis si un drum judetean in ceahlau care merge pe partea stanga a lacului Bicaz de la izvorul muntelui catre durau. ca sa poata defrisa in liniste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Am fost eu pe el saptamana trecuta cand am facut Transrarau. Este sens interzis dar se circula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 5. +3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 eu, dar nu ne tinem de mana. vin cu vt-ul Nu e cazul sa ne tinem de mana. Doar ca nu vreau ca la un moment dat tot grupul sa iasa pe forestier iar eu sa raman solo pe sosea. Nu pricep de unde atata agresivitate pe acest topic. Poate sunt doar eu, batran si ursuz... Distractie maxima si in siguranta va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 Se pare ca prognoza e mai buna de data asta, cel putin dupa meteoblue: https://www.meteoblue.com/en/weather/forecast/week/voineasa_romania_662530 Cum va spuneam, daca vreti o cafea inainte de plecare veniti mai devreme. As vrea ca la 8 fix sa decolam. Daca nu era spanacu' de raliu nu era niciun stres. Dar pentru ca este, n-as vrea sa ratam fereastra prin care ne putem strecura pe TA. Odata trecuti de portiunea cu restrictii putem sa ardem gazu' cat vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Nu e cazul sa ne tinem de mana. Doar ca nu vreau ca la un moment dat tot grupul sa iasa pe forestier iar eu sa raman solo pe sosea. Nu pricep de unde atata agresivitate pe acest topic. Poate sunt doar eu, batran si ursuz... Distractie maxima si in siguranta va doresc! era doar o gluma...proasta, daca ti s-a parut agresivitate. sau poate-a fost si nu imi dau seama. toata ziua ieri am fost sarcastic si nitel frustrat, pentru ca mi s-a stricat aerul si, de 2 zile de cand tot caut (cu peste 20 de telefoane date 'geaba), ma suna unul pe seara ca poate veni doar sambata dimineata. si nici macar la prima ora, ci dupa ce termina nu stiu unde. daca dilema mea era sa vin cu femeia si cu vt-ul sau sa ma chinui pe strada, cu gandul ca ma voi da si eu nitel in off, acum e mai complexa... lasam cheile vecinei(75 de ani, maica) si ne vedem la 8? plec singur si-mi ramane femeia acasa...sau... nu las cheile vecinei, astept aeratorul si ne vedem sus? de venit, musai sa vin, mai ales ca am ratat anul trecut drumul la bulgari si nu l-am cunoscut pe sun, la ale carui clipuri ma uit iarna cand si cand... asa ca, vamos! si lasa supararea. zigzag a spus clar acum cateva pagini ca merge numai pe sosea. si, chiar de ai ramane singur pe sosea, care-i baiul? putem stabili alte locuri de intalnire de pe un traseu comun. nu-i nimeni nici batran si nici ursuz. hai, panzele sus! » Post actualizat in 08 Jul 2016 17:12 vad ca si pe transfagarasan sunt restrictii http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/Comunicat%20CNADNR%20SA%2008.07.2016%20ref.%20restrictie%20circulatie%20%20DN%207C%20eveniment%20sportiv%20Sibiu%20Cycling%20Tour%202016.pdf » Post actualizat in 08 Jul 2016 17:13 acum am citit mai bine restrictia la balea este pentru sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALPIN Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 va salut, in ultimul moment m-am hotarat, vin si eu, sper sa ma primiti . Daca mai vine cineva din Tg.Mures, Alba Iulia, sau de pe acest traseu catre Ranca, dati un semn, plecam maine de dimineata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 va salut, in ultimul moment m-am hotarat, vin si eu, sper sa ma primiti . Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 See ya manana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 (editat) Distractie maxima! Cu parere de rau ca nu ajung... Editat Iulie 8, 2016 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 (editat) Base camp Vidra Editat Iulie 9, 2016 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 ce-a inghitit eru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Si eu regret ca nu pot veni, electromotorul de la BMW m-a lasat simbata trecuta dimineata, iar in acest wk-end sint plecat la Titi Aur pe circuit, este eveniment RCR, succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 In speranta ca nu ati asteptat pana ati murit deplictiseala numai ptr ca eu sa nu mai apar, vreau sa imi cer scuze; daram ramasin spate ptr nevoi fiziologice, ca mai apoi doua tate sa blocheze drumu in Poiana Sibiului, iar la intersectie am gresit si amcoborat apre Miercurea Sibiului. Apoi autostrada si acum va salut de sus de pe Tf. Ma bucur ca v-am cunoscut sisane vedem cu bine la următoru camp. Jo » Post actualizat in 10 Jul 2016 18:09 p.s. data viitoare tre sa schimbam numerele de telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 10, 2016 Autor Share Postat Iulie 10, 2016 In speranta ca nu ati asteptat pana ati murit deplictiseala numai ptr ca eu sa nu mai apar, vreau sa imi cer scuze; daram ramasin spate ptr nevoi fiziologice, ca mai apoi doua tate sa blocheze drumu in Poiana Sibiului, iar la intersectie am gresit si amcoborat apre Miercurea Sibiului. Apoi autostrada si acum va salut de sus de pe Tf. Ma bucur ca v-am cunoscut sisane vedem cu bine la următoru camp. Jo » Post actualizat in 10 Jul 2016 18:09 p.s. data viitoare tre sa schimbam numerele de telefon... Ne-am facut ceva griji pentru tine si George13 (ca si el a luat-o pe la Miercurea Sibiului). V-am asteptat in Saliste vreo 45min cred, asta dupa ce am sunat la 112 sa intrebam daca s-a raportat vreun accident moto in zona. Vazusem o salvare pe drum si ne-am intrebat daca nu o fi pentru unul din voi. Imi pare bine sa aud ca toata lumea e ok si, da, pe viitor n-ar fi rau sa schimbam numerele de tel. Ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa ne vedem din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Multumesc si eu, grup foarte de treaba. Cam rapizi pentru mine, dar foarte intelegatori. Cand o sa mai capat experienta sper sa ne mai intalnim. Am gresit si eu drumul, dar prima investitie vaor fi intercomul si navigatia ( bine, oglinda prima). Multumesc din nou si asfalt uscat ( si fara pietris pe curbe ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Multumesc si eu, grup foarte de treaba. Cam rapizi pentru mine, dar foarte intelegatori. Cand o sa mai capat experienta sper sa ne mai intalnim. Am gresit si eu drumul, dar prima investitie vaor fi intercomul si navigatia ( bine, oglinda prima). Multumesc din nou si asfalt uscat ( si fara pietris pe curbe ). » Post actualizat in 11 Jul 2016 05:57 Multumesc si eu, grup foarte de treaba. Cam rapizi pentru mine, dar foarte intelegatori. Cand o sa mai capat experienta sper sa ne mai intalnim. Am gresit si eu drumul, dar prima investitie vaor fi intercomul si navigatia ( bine, oglinda prima). Multumesc din nou si asfalt uscat ( si fara pietris pe curbe ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 11, 2016 Autor Share Postat Iulie 11, 2016 Rugaminte pt cei care au filmat. Luati legatura cu SUN_83 si transferati-i filmarile. Daca are timp si chef poate leaga si el niste cadre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Distractie maxima! Cu parere de rau ca nu ajung... Multumesc pt compania placuta si traseele foarte faine parcurse impreuna ( mai ales forestierele de sambata, cheile oltetului + strategica ) Ma bucur ca am avut ocazia sa merg cu voi si multumesc lui "efu" pt focul de tabara si bradul cu "radacini " de se ambitiona sa raman teapan desi era ars din toate partile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 (editat) Editat Iulie 11, 2016 de Trandafir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 11, 2016 Autor Share Postat Iulie 11, 2016 Nu m-am putut hotari pe care s-o sterg, asa ca le pun pe ambele, uratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Nu m-am putut hotari pe care s-o sterg, asa ca le pun pe ambele, uratilor Tare felicitari !Asteptam poz(n)e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate