danNovac Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Pareri FZ1N 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Pareri pozitive,pareri negative sau neutre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 nu-s multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 E buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 vezi user-ul VladF ce model are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Mai 23, 2016 Autor Share Postat Mai 23, 2016 Pareri FZ1N 2007 » Post actualizat in 23 May 2016 11:44 Pareri,legate de probleme cu modelul asta daca sunt;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Vezi pe topicul cu pricina. Sunt o gramada de discutii la Motociclete de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 probleme cu modelul asta daca sunt;) Harta injectiei, stiu ca pana prin 2010 nu era optimizata pentru cuplu in turele joase (dar asta o rezolvi cu PC). Eu de alte probleme nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 E cam scump toate, e o data pe an, multe rebuturi, cam lesinate de caldura. Nu-s cum am vrea noi sa fie, sunt cam de la tara... Frumos, da' nu prea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Mai 23, 2016 Autor Share Postat Mai 23, 2016 Multumesc de pareri!putine totusi la nr,ma asteptam la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Iati-o si o sa ai o parere in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 (editat) Vezi pe topicul cu pricina. Sunt o gramada de discutii la Motociclete de strada Majoritatea raspunsurilor le gasesti acolo pe topicul dedicat posesorilor de Fazere, cum bine zice si @Metal! Succes! Editat Mai 24, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadu87 Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Ia-ti cu incredere..am un fz1 fazer din 2009 de 3 ani incoace si sunt FOARTE multumit..e o motocicleta destul de comoda, pe care poti sa mergi tare mult timp fara probleme cu mijlocul,umerii si asa mai departe..daca-ti cumperi sa stii ca tb sa-ti schimbi parbrizul stock cu unul touring(cel de la puig e destul de eficient) si in functie de cat de inalt esti sa-ti cumperi si un deflector de vant ca sa mergi cu 200+ in regim touring..daca esti interesat de asa ceva:))..eu am gasit o combinatie foarte eficienta si ok din punct de vedere estectic..daca e cineva interesat mesaj..Merg cu ea numai in exterior deci in oras nu stiu ce sa-ti zic, ca inafara de benzinarie si spalatorie n-am servit..eu personal nu vad rostul plimbarilor cu moto in oras, si daca gandesti la fel nu-ti lua naked.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Mai 24, 2016 Autor Share Postat Mai 24, 2016 Merci de sfat!Dar daca am fazer iar ma impinge pacatu la viteza,din aceasta cauza o sa aleg un FZ1N 2007 un mers de 120 130 la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 (editat) se refera la faptul ca neavand protectia de vant, o lasa mai usor Editat Mai 24, 2016 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Asa am zis si eu cand am renuntat sa merg cu fazerul si am achizitionat N c-o s-o las mai usor si ce sa vezi.... canci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 (editat) Mda, naked-ul nu este un pretext sa nu mergi tare, este doar o insuficienta pe care o vei constata in timp, la drumuri lungi (protectia la vant). Altfel, arata bine, da bine la femei! (Desi unele studii spun ca carenatele...) Editat Mai 24, 2016 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadu87 Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Te sfatuiesc sa te mai gandesti. Eu dupa prima iesire am zis ca o vand. Eram foarte dezamagit si nu ma gandeam decat sa o spal bine, sa-i fac niste poze si s-o pun pe net sa o vand..DAR!. Am zis sa incerc un parbriz touring si l-am cumparat pe cel de la puig care era cel mai inalt de pe piata. Am iesit cu ea la plimbare si deja parca era alta motocicleta. Dupa 2 sapt am cumparat si un deflector de vant de la mra si inclusiv in momentul de fata (de trei ani de zile) iubesc motocicleta asta. DECI! Mai gandeste-te daca vrei naked. Diferenta cel putin pentru mine a fost dintre o motocicleta pe care nu-mi pasa ca doar ce am cumparat-o ca vroiam s-o vand direct si intre o motocicleta de care acum mi-e greu sa ma despart fiindca sunt prea multe lucruri care-mi plac la ea. » Post actualizat in 25 May 2016 05:54Merci de sfat!Dar daca am fazer iar ma impinge pacatu la viteza,din aceasta cauza o sa aleg un FZ1N 2007 un mers de 120 130 la drum. se refera la faptul ca neavand protectia de vant, o lasa mai usor Asa am zis si eu cand am renuntat sa merg cu fazerul si am achizitionat N c-o s-o las mai usor si ce sa vezi.... canci Te sfatuiesc sa te mai gandesti. Eu dupa prima iesire am zis ca o vand. Eram foarte dezamagit si nu ma gandeam decat sa o spal bine, sa-i fac niste poze si s-o pun pe net sa o vand..DAR!. Am zis sa incerc un parbriz touring si l-am cumparat pe cel de la puig care era cel mai inalt de pe piata. Am iesit cu ea la plimbare si deja parca era alta motocicleta. Dupa 2 sapt am cumparat si un deflector de vant de la mra si inclusiv in momentul de fata (de trei ani de zile) iubesc motocicleta asta. DECI! Mai gandeste-te daca vrei naked. Diferenta cel putin pentru mine a fost dintre o motocicleta pe care nu-mi pasa ca doar ce am cumparat-o ca vroiam s-o vand direct si intre o motocicleta de care acum mi-e greu sa ma despart fiindca sunt prea multe lucruri care-mi plac la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Daca vrei touring, N-ul e stupid, asta-i clar. Daca vrei un hooligan bike, pui un filtru sport si alta toba, airbox mod si PC5 si motorul ajunge la aprox. 140cp la roata, treci pe 16-47 si-ti mai creste si zambetul pana la urechi. Desi ultimele doua motoare au fost carenate, imi place N-ul mai mult, intradevar nu fac drumuri lungi, ma limitez in ~300km, Evita autostrazile, se lasa cu febra musculara la gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Evita autostrazile, se lasa cu febra musculara la gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Nu am luat o ca nu mi a placut cum merge si au fost si alte nemultumiri,asa ca ma gandesc la fazer 2009 » Post actualizat in 30 May 2016 10:17 Ia-ti cu incredere..am un fz1 fazer din 2009 de 3 ani incoace si sunt FOARTE multumit..e o motocicleta destul de comoda, pe care poti sa mergi tare mult timp fara probleme cu mijlocul,umerii si asa mai departe..daca-ti cumperi sa stii ca tb sa-ti schimbi parbrizul stock cu unul touring(cel de la puig e destul de eficient) si in functie de cat de inalt esti sa-ti cumperi si un deflector de vant ca sa mergi cu 200+ in regim touring..daca esti interesat de asa ceva:))..eu am gasit o combinatie foarte eficienta si ok din punct de vedere estectic..daca e cineva interesat mesaj..Merg cu ea numai in exterior deci in oras nu stiu ce sa-ti zic, ca inafara de benzinarie si spalatorie n-am servit..eu personal nu vad rostul plimbarilor cu moto in oras, si daca gandesti la fel nu-ti lua naked.. » Post actualizat in 30 May 2016 10:17 Ia-ti cu incredere..am un fz1 fazer din 2009 de 3 ani incoace si sunt FOARTE multumit..e o motocicleta destul de comoda, pe care poti sa mergi tare mult timp fara probleme cu mijlocul,umerii si asa mai departe..daca-ti cumperi sa stii ca tb sa-ti schimbi parbrizul stock cu unul touring(cel de la puig e destul de eficient) si in functie de cat de inalt esti sa-ti cumperi si un deflector de vant ca sa mergi cu 200+ in regim touring..daca esti interesat de asa ceva:))..eu am gasit o combinatie foarte eficienta si ok din punct de vedere estectic..daca e cineva interesat mesaj..Merg cu ea numai in exterior deci in oras nu stiu ce sa-ti zic, ca inafara de benzinarie si spalatorie n-am servit..eu personal nu vad rostul plimbarilor cu moto in oras, si daca gandesti la fel nu-ti lua naked.. » Post actualizat in 30 May 2016 10:17 Ia-ti cu incredere..am un fz1 fazer din 2009 de 3 ani incoace si sunt FOARTE multumit..e o motocicleta destul de comoda, pe care poti sa mergi tare mult timp fara probleme cu mijlocul,umerii si asa mai departe..daca-ti cumperi sa stii ca tb sa-ti schimbi parbrizul stock cu unul touring(cel de la puig e destul de eficient) si in functie de cat de inalt esti sa-ti cumperi si un deflector de vant ca sa mergi cu 200+ in regim touring..daca esti interesat de asa ceva:))..eu am gasit o combinatie foarte eficienta si ok din punct de vedere estectic..daca e cineva interesat mesaj..Merg cu ea numai in exterior deci in oras nu stiu ce sa-ti zic, ca inafara de benzinarie si spalatorie n-am servit..eu personal nu vad rostul plimbarilor cu moto in oras, si daca gandesti la fel nu-ti lua naked.. » Post actualizat in 30 May 2016 10:17 Ia-ti cu incredere..am un fz1 fazer din 2009 de 3 ani incoace si sunt FOARTE multumit..e o motocicleta destul de comoda, pe care poti sa mergi tare mult timp fara probleme cu mijlocul,umerii si asa mai departe..daca-ti cumperi sa stii ca tb sa-ti schimbi parbrizul stock cu unul touring(cel de la puig e destul de eficient) si in functie de cat de inalt esti sa-ti cumperi si un deflector de vant ca sa mergi cu 200+ in regim touring..daca esti interesat de asa ceva:))..eu am gasit o combinatie foarte eficienta si ok din punct de vedere estectic..daca e cineva interesat mesaj..Merg cu ea numai in exterior deci in oras nu stiu ce sa-ti zic, ca inafara de benzinarie si spalatorie n-am servit..eu personal nu vad rostul plimbarilor cu moto in oras, si daca gandesti la fel nu-ti lua naked.. » Post actualizat in 30 May 2016 10:17 Ia-ti cu incredere..am un fz1 fazer din 2009 de 3 ani incoace si sunt FOARTE multumit..e o motocicleta destul de comoda, pe care poti sa mergi tare mult timp fara probleme cu mijlocul,umerii si asa mai departe..daca-ti cumperi sa stii ca tb sa-ti schimbi parbrizul stock cu unul touring(cel de la puig e destul de eficient) si in functie de cat de inalt esti sa-ti cumperi si un deflector de vant ca sa mergi cu 200+ in regim touring..daca esti interesat de asa ceva:))..eu am gasit o combinatie foarte eficienta si ok din punct de vedere estectic..daca e cineva interesat mesaj..Merg cu ea numai in exterior deci in oras nu stiu ce sa-ti zic, ca inafara de benzinarie si spalatorie n-am servit..eu personal nu vad rostul plimbarilor cu moto in oras, si daca gandesti la fel nu-ti lua naked.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate