Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2016 Admin Share Postat Iunie 13, 2016 Salut, Am un amic care are in jur de 2-2200 euro si vrea sa-si ia motor. Spunea ca a gasit Moto Guzzi Breva, ii place cum arata, dar nu stie nimic despre ele. I-am sugerat sa lase deoparte modelele exotice si sa sa reorienteze catre o japoneza, gen Suzuki Inazuma 750 sau Kawasaki Zephyr, modele naked care mi s-au parut a fi cam la fel cu modelul respectiv. Cum nu ma pricep va intreb, ce alte recomandari din clasa naked old style sa-i fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 honda hornet,suzuki bandit,yamaha fz6,kawasaki zr-7s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2016 Autor Admin Share Postat Iunie 13, 2016 Am completat ulterior si probabil nu ai apucat sa citesti, doreste naked old style. Dintre toate ZR7 este asemanator. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Moto Guzzi Breva, Daca e aia de la C-ta sa o ia fara sa stea pe ganduri. Km f putini si reali (vreo 7 mii daca imi aduc aminte), mobra luata de noua, proprietarul trecut de prima tinerete om serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2016 Autor Admin Share Postat Iunie 13, 2016 Nu mi-a pomenit de Constanta, ci de zona Har-Cov. Oricum, eu l-am indrumat sa evite Moto Guzzi, este un brand exotic si rar, in cazul in care ai nevoie de piese te uiti lung, nu exista reprezentanta etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Eu am avut Guzzi și m-am întors la Guzzi iar Breva mică e un motoraș interesant. Dar dacă se sperie de întreținere ar mai putea încerca vreun CB750 sau mai nou și mai aproape de Breva un NTV650 sau un Suzuki Vx800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 yamaha xj diversion 600 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 daca nu ai noroc cu importatori poti incerca la Bandisca pentru piese de guzzi. tocmai au devenit ei distrubuitori.. asta pe langa magazinele online de afara si ebay unde gasesti destule piese. cat despre modele alternative, zephyr, cb750, inazuma. mai retro de atat nu am vazut decat muscle bike-urile de peste 1000cc.. daca totusi ii place breva ar trebui sa o incerce.. e un v2 destul de special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Inazuma 750 are un prieten, il stiu destul de bine si imi place mult modelul. E foarte joasa la sa, la 1.72 cat am eu ajung cu toata talpa jos . Proprietarul are aproape 1.90 si se simte bine pe ea, deocamdata nu simte nevoia sa o schimbe cu una mai inalta. Motorul merge fain, are cuplu de jos si trage liniar. E ieftina la mentenanta fata de alte modele( racire doar cu ulei, nu ai nevoie de antigel, jocul la supape se regleaza fara sa fie nevoie de schimbarea pastilelor, alternator extern tip auto, incarcarea te lasa muuult mai rar) Imi place si cb750 ca aspect desi nu am probat niciunul dar stiu ca-i un model foarte reusit. Zephir de 750 nu am probat in schimb am probat modelul mai mic de 550 si mi-a placut foarte mult, frane si ciclistica superba pentru clasa sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 Luigi, consumabile gasesti pe toate drumurile, motoarele astea sunt destul de fiabile. cati km crezi ca va face cu ea de ajunge sa isi faca griji de piese (nu consumabile) .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Salut, Am un amic care are in jur de 2-2200 euro si vrea sa-si ia motor. Spunea ca a gasit Moto Guzzi Breva, ii place cum arata, dar nu stie nimic despre ele. I-am sugerat sa lase deoparte modelele exotice si sa sa reorienteze catre o japoneza, gen Suzuki Inazuma 750 sau Kawasaki Zephyr, modele naked care mi s-au parut a fi cam la fel cu modelul respectiv. Cum nu ma pricep va intreb, ce alte recomandari din clasa naked old style sa-i fac? O yamaha BT1100 Bulldog? tot motorizare V2, cuplu , look clasic... un Suzuki SV 1000N.... / 650 N » Post actualizat in 14 Jun 2016 07:12 LE: am gasit asta pe OLX: http://olx.ro/oferta/schimb-vand-motocicleta-motoguzzi-ID67wFI.html#ba508512b4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 (editat) Nu mi-a pomenit de Constanta, ci de zona Har-Cov. Oricum, eu l-am indrumat sa evite Moto Guzzi, este un brand exotic si rar, in cazul in care ai nevoie de piese te uiti lung, nu exista reprezentanta etc. Referitor la Guzzi, chiar daca este exotic in Ro, gasesti mecanici atat la reprezentanta Aprilia in Bucuresti precum si alti cativa cunoscatori, mecanici particulari. Piesele nu-s o problema...la Breva 1/2 din piese (aproximativ) sunt impartite cu Aprilia iar restul de Guzzi le aduci usor prin canalele comunicate de alti useri mai devreme. Revenind la alegere, foarte important este cred eu ce isi doreste amicul tau de la motocicleta (ciclistica, cum "sa traga" s.a.), eu spre exemplu sunt "indragostit" de cuplul de jos si sunetul motorului V2, motorul 4L nu imi transmite nimic, nu-i pentru mine. Deasemeni, poate uraste sa tot mestereasca pe la lant si o transmisie cardanica este ceea ce cauta iar aici alegerea se restrange semnificativ. Referitor la fiabilitatea modelului, modelul Breva, stiu ca sta bine, insa la SH deja intra mai multe aspecte in discutie. Ca posesor de MG Breva (V 1100), recomand cu caldura insa trebuie sa recunosc ca nu stiu cum se comporta modelul de 750/850. Succes! Editat Iunie 14, 2016 de cip789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Subscriu pentru Bulldog - mai ales dacă este începător. Sau Ducati Monster 600/620/750/800, în funcție de preferințe sau buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 MotoGuzzi sunt genul de motoare care ti le iei de la o varsta in sus, cand vrei sa faci un mechanical statement, cand puterea si viteza nu mai sunt o prioritate, etc, etc. Insa...Breva 750 a avut un cunoscut, motor de imprumut. Cred ca XJ-ul si Monsterul de 600 ce il mai concureaza la categoria "cele mai anemice motociclete in clasa lor". Bulldog-ul 1100 este un motor cu design fain si suna f bine cu evacuari aftermarket. Daca imi amintesc bine articolele din presa moto a vremii, a fost cea mai trantita motocicleta in ziua lansarii. Din cauza ciclisticii. Daca omul vroia un V11 sau V11 LeMans, era altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 MotoGuzzi sunt genul de motoare care ti le iei de la o varsta in sus, cand vrei sa faci un mechanical statement, cand puterea si viteza nu mai sunt o prioritate, etc, etc. Insa...Breva 750 a avut un cunoscut, motor de imprumut. Cred ca XJ-ul si Monsterul de 600 ce il mai concureaza la categoria "cele mai anemice motociclete in clasa lor". Bulldog-ul 1100 este un motor cu design fain si suna f bine cu evacuari aftermarket. Daca imi amintesc bine articolele din presa moto a vremii, a fost cea mai trantita motocicleta in ziua lansarii. Din cauza ciclisticii. Daca omul vroia un V11 sau V11 LeMans, era altceva. Raoueoul ? ) de unde va tot vin ideile astea preconcepute ca Guzzi e motor de chegi, etc... mie mereu mi-au Guzzi, Monsterele, Sportseru etc, motoare catalogate ca fiind potrivite pt o 'varsta' anume...si nu inteleg de ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 esti batran in suflet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 14, 2016 Autor Admin Share Postat Iunie 14, 2016 Recunosc ca am unele pareri, poate preconcepute, despre brandurile astea mai rare, dar daca voi spuneti ca nu are de ce sa-si faca griji atunci ii spun sa aleaga cu inima. Mersi tuturor pentru sugestii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Sincer si pe mine ma batea gandul la un moment dat sa-mi iau o Breva de 750.. cred ca totusi ar fi un pic mica pt statura mea.. dar in rest ca idee de motor de oras e ok. Zephyr-ele sunt nice.. am avut unul de 550 si inca regret ca l-am vandut. Problema pt multi la Zephyr-e este vechimea.. sunt multi cu idei preconcepute despre varsta motoarelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 14, 2016 Autor Admin Share Postat Iunie 14, 2016 Mie imi plac din ce in ce mai mult mobrele astea vechi, rotunjimile lor si cromul, bordul, totul are un aer retro, super, as lua oricand un Zephyr sau Inazuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Street Triple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 SIncer si mie imi plac motocicletele "standard" (street); cele UJM sunt cele mai ok. Inazuma arata f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 14, 2016 Autor Admin Share Postat Iunie 14, 2016 cele UJM sunt cele mai ok. Ce inseamna UJM? In alta ordine de idei rectific, omul pusese ochii pe Moto Guzzi Nevada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 UJM=Universal Japanese Motorcycle din cate moto am avut cu exceptia IJ-ului si RF-ului toate au fost UJM mai mult sau mai putin Moto Guzzi Nevada eu nu mi-as lua... e oricum un pic catre choppere. Oricum.. bafta amicului orice si-ar lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Inazuma 750 am avut, foarte fiabila, singura problema este cu vantul de la 120km/h in sus disconfort total, in rest nu am avut ce sa ii reprosez, acceleratie foarte buna, pozitie buna pentru drumuri mai lungi iar pentru gropile noastre si pentru mers linistit este perfecta. Si este usor de intretinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Street Triple o placa ai si tu, daca tot ai Triumph...le-o bagi pe gat la toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate