piti_biker Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 vezi ca la maxim 25 de ore de functionare schimbi uleiul si filtrele..nu stiu daca ti-am mai spus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 am citit si in manualul de fabrica. Ma uit pe bord si il schimb. ZICE PRODUCATORUL CA:in motor intra 1.2 l ulei,dupa care se completeaza daca e necesar.Eu am tot completat"putin" cu vre-o 400 ml pana a ajuns in partea de sus a "vizorului".DATE CERTE de la producatorul asta nu gluma. Mai zice producatorul ca:"10w40"full sintetic.Ktm in italia mi-a dat 20-60 motorex.Pe cine sa credem?Pana la urma pe MOBIL 1 ca e cel mai sincer si ieftin.In yamaha am bagat mobil si 15.000 km peste cei 30.000 "reali" cu care a venit nu a tusit si nu a stranutat,nici macar nu a sughitat. Voi ce bagati in ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 yacco sau putoline, de la putoline ti-l recomand cel competition..iar in legatura cu ce zice cartea si cat ulei intra in exc-uri stiu despre fiecare de cat e nevoie nu mai e nevoie sa ma consult in manual..si daca ai vreo nelamurire nu ezita sa ma intrebi...poate iesim sambata daca tine si vremea cu noi, dar mai vb pana atunci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 hai cu pozele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Ale mele doua, mai nou. : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Ale mele doua, mai nou. : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Salutare: Spo sunt, din Cluj, Seth RC si cred ca ar trebui sa va arat poze cu motorul meu, desi o mare parte din voi deja il stiti. Scuze, chestia asta trebuia sa o fac anul trecut, dar asta este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Salutare: Spo sunt, din Cluj, Seth RC si cred ca ar trebui sa va arat poze cu motorul meu, desi o mare parte din voi deja il stiti. Scuze, chestia asta trebuia sa o fac anul trecut, dar asta este. Frumos motor,e un sport-touring foarte comod si destul de bun pentru drumurile noastre are o stabilitate incredibila.seria 2004+(adica al tau)este cu racire pe aer ca si la seria 2004-?asta ar fi un dezavantaj,nu foarte mare..dar este:D.sa ai noroc de el asfalt uscat Editat Martie 9, 2009 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Pun si eu opoza daca nu va deranjeaza bineinteles! Cu frumusetile prietenului meu si (cea mica neagra in restaurare momentan a mea ) Sper sa va placa. Cea rosie e un MZ ETZ 250cmc urmat de fortosul IJ 350cmc, apoi de vitezomanul Jawa california din '90 tot de 350cmc si mititelul inclusiv cel mai nou adus in familie e Jawa CZ 125 cmc! (mic, dragutz, nu consuma mult eperfect ptr zile aglomerate) Toate sunt minunate ! P.S Sa vina vremea calda sa ma pot da pe vitezoman;< Asalt uscat si zilele calduroase sa vina cat mai rpd!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trusk Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 o poza dinainte de a fi a mea , acu e la mine in scara de bloc motorul asta nu-l vedeam aproape in fiecare zi pe piezisa? superba opera mecanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 nu,il confunzi.dar tot cu unu de-al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Mc frumos, din cate am vazut e cu racire pe ulei si tocmai a suportat mici modificari (estetic vorbind). Asfalt uscat si multi km ride on. Vine caldura oameni buni, in sfarsit! Spo Seth RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 In primul sezon full pt mine (am motor de la inceput ), m-am gandit sa va arat o poza cu el (ala albastru) si cu al lui varu-meo (prepeleac pe forum) - ala negru. De saptamana viitoare probabil o sa ne si vedem pe la iesiri, ca acuma tre sa plec din oras Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_BIG Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 BIG-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Am marea placere sa adaug inca un Bandit la colectia (foooarte frumoasa ) a Clujului. Deocamdata e in Sibiu, urmeaza sa o inmatriculez pe numele meu (si pe CJ) cat de curand. Si cand mi se va da unda verde (a se intelege: voi fi in stare sa o stapanesc destul de bine incat sa ma bag in traficul Clujului. Deocamdata ne obisnuim una cu alta prin zonele necirculate din Sibiu.) ne vom intalni prin Cluj des. Foarte des Andreea Editat Aprilie 6, 2009 de Caly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Am marea placere sa adaug inca un Bandit la colectia (foooarte frumoasa ) a Clujului. Frumos motor. Deja poti sa zici colectia de "bandit-uri" a Clujului,ca deja numa eu stiu o gramada in cj. ne vom intalni prin Cluj des. Foarte des Te asteptam pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Am marea placere sa adaug inca un Bandit la colectia (foooarte frumoasa ) a Clujului. Deocamdata e in Sibiu, urmeaza sa o inmatriculez pe numele meu (si pe CJ) cat de curand. Si cand mi se va da unda verde (a se intelege: voi fi in stare sa o stapanesc destul de bine incat sa ma bag in traficul Clujului. Deocamdata ne obisnuim una cu alta prin zonele necirculate din Sibiu.) ne vom intalni prin Cluj des. Foarte des Andreea supeeerb banditul, sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente. se vede ca cine l-a avut inainte a avut grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Super bine arata Bandit-ul! Ii sta foarte bine pe negru. Sa ai bafta de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Merci de urari si aprecieri. @andrei_c Asta era si ideea pe care intentionam sa o exprim Multumesc ca ai reformulat sa se inteleaga mai bine. @stancu5 Asa e, s-a avut muuuulta muuulta grija de aceasta motocicleta. Noi ne stim de cand a fost adusa in Romania din Germania(a fost a prietenului meu), si a stat in garaj, la casa - vara, si in casa, in camera prietenului meu - iarna . Au intrat in ea bani cat inca o data pretul de cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Frumos Bandit , frumoasa casca! Sa ma infig si eu pe aici cu Honda CBR 600 f2 al meu din '93 . Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 atunci ma infig si eu cu al meu cbr f2 made cafe -racer inca nu-i gata dar deja cam suceste ceva gaturi pe strazi povestea ei cap coada pe un alt topic ceva mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 atunci ma infig si eu cu al meu cbr f2 made cafe -racerinca nu-i gata dar deja cam suceste ceva gaturi pe strazi povestea ei cap coada pe un alt topic ceva mai incolo Sa ai noroc de ea,Mishule si parte de multe bucurii impreuna. Mishule,nu cumva din cauza ca e sucit numarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ciudate oglinzile pt o sportiva dar imi plac pint stripes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ciudate oglinzile pt o sportiva dar imi plac pint stripes . sunt oglinzi tipice pe un cafe-racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 [quote nu cumva din cauza ca e sucit numarul? probabil sunt oglinzi tipice pe un cafe-racer. cine stie cunoaste!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate