crazy_mouse_87 Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 (editat) Caut sa indrept telescoapele de la furca undeva in Bucuresti de preferat ! Motocicleta este dezmembrata in garaj in momentul de fata si am tuburile cromate deja desfacute. Doresc doar sa indrept cele 2 tuburi , fara servisare furca si etc. Unul din cele 2 telecoape este stramb, dar nu foarte rau ( fara cute si etc) Este vb de o motocicleta care merge doar pe asfalt si de cilindree mica. Dati de stire daca stiti pe cineva care face treaba asta. Este vb despre un ( proiect - cafe racer) Multumesc ! Editat Iulie 11, 2016 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Zenklawa parca lucra cu unii (serios vb, insa nu stiu calitatea lucrarii). Daca nu, prin cluj, Adifikus zicea ca are scule pt. indreptat. Atat pot sa te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_E Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 Bogdan 0723583512, undeva langa gradina zoo Baneasa. Am facut la el o furca de zx6r si a iesit impecabila. A venit oricum cu recomandare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 zenklavva ... LOL Auzisem ceva de Bardak parca in Bucuresti, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 /index.php?/topic/672247-bucuresti-drtaberei-cosmetica-service-si-vopsitorie-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 11, 2016 Autor Share Postat Iulie 11, 2016 (editat) /index.php?/topic/672247-bucuresti-drtaberei-cosmetica-service-si-vopsitorie-moto/ tot la florin am vrut si eu sa merg, numai ca el mi-a spus ca lucreaza doar daca ii duc furca completa desfacuta de pe moto si ma costa 600 de lei sau daca merg cu moto direct 900 de lei. eu am tuburile deja desfacute , am nevoie doar sa-mi indrepte tevile pentru ca motocicleta este bucati undeva pt modificari si service . numai ca acolo nu indreapta telescoape. nu a acceptat sa ii duc telescoapele desfacute si sa le bage la presa si sa platesc cat face indreptatul . ce rost are sa ansamblez iar furca daca am deja telescoapele desfacute, plus ca am uleiul si semeringurile deja cumparate. nu-l cunosc , desi am auzit numai lucruri bune despre el si m-am mirat ca nu am putut cadea la intelegere. ce este drept am vb cu el pe faceebok pe pagina service-ului sau. ideea este ca nu face motocicleta cat ma costa indreptatul furcii. este vb de un choper de cilindree mica pe care vreau sa-l fac stil cafe racer si este indoita furca( unul din telescoape ) Multumesc ! Editat Iulie 11, 2016 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Cred ca mai ieftin iesi sa cumperi jamba noua de pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 salutare...0723408498.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 zenklavva ... LOL Pai na...daca nu e serviciu in-house.... am zis si eu ca poate o fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 tot la florin am vrut si eu sa merg, numai ca el mi-a spus ca lucreaza doar daca ii duc furca completa desfacuta de pe moto si ma costa 600 de lei sau daca merg cu moto direct 900 de lei. eu am tuburile deja desfacute , am nevoie doar sa-mi indrepte tevile pentru ca motocicleta este bucati undeva pt modificari si service . numai ca acolo nu indreapta telescoape. nu a acceptat sa ii duc telescoapele desfacute si sa le bage la presa si sa platesc cat face indreptatul . ce rost are sa ansamblez iar furca daca am deja telescoapele desfacute, plus ca am uleiul si semeringurile deja cumparate. nu-l cunosc , desi am auzit numai lucruri bune despre el si m-am mirat ca nu am putut cadea la intelegere. ce este drept am vb cu el pe faceebok pe pagina service-ului sau. ideea este ca nu face motocicleta cat ma costa indreptatul furcii. este vb de un choper de cilindree mica pe care vreau sa-l fac stil cafe racer si este indoita furca( unul din telescoape ) Multumesc ! E normal sa duci furca completa, de obicei se strimba si jugul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 tot la florin am vrut si eu sa merg, numai ca el mi-a spus ca lucreaza doar daca ii duc furca completa desfacuta de pe moto si ma costa 600 de lei sau daca merg cu moto direct 900 de lei. eu am tuburile deja desfacute , am nevoie doar sa-mi indrepte tevile pentru ca motocicleta este bucati undeva pt modificari si service . numai ca acolo nu indreapta telescoape. nu a acceptat sa ii duc telescoapele desfacute si sa le bage la presa si sa platesc cat face indreptatul . ce rost are sa ansamblez iar furca daca am deja telescoapele desfacute, plus ca am uleiul si semeringurile deja cumparate. nu-l cunosc , desi am auzit numai lucruri bune despre el si m-am mirat ca nu am putut cadea la intelegere. ce este drept am vb cu el pe faceebok pe pagina service-ului sau. ideea este ca nu face motocicleta cat ma costa indreptatul furcii. este vb de un choper de cilindree mica pe care vreau sa-l fac stil cafe racer si este indoita furca( unul din telescoape ) Multumesc ! 300 lei demontarea furcii de pe cadru este exagerat. Cumperi teava noua cu 150 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Cine zice ca indreapta jambe moto strambe si ii iese perfect, minte cu talent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Cine zice ca indreapta jambe moto strambe si ii iese perfect, minte cu talent. Dupa ce s-a prezentat, prima fraza a profului de topografie a fost "nici o masuratoare nu este exacta" . Deasemenea intr-o emisiune directorul Michelin recunoaste: "cel mai greu este sa le faci rotunde" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 (editat) Sunt mai multe tipuri de abateri pe care nici un de-strambator de jambe nu poate sa le asigure. Editat Iulie 12, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_E Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Asa e Cezar ai dreptate, insa nu cred ca cei ce aleg sa faca asta au de gand sa foloseasca motocicleta la extrem, sa o aduca in punctul in care conteaza. In plus, suntem totusi pasionati fara prea multi bani si atunci alegem varianta romaneasca, mai ieftina. Sa cumperi o pereche de tuburi noi la o motocicleta ce valoreaza 2000 euro max inseamna sa scoti din buzunar cel putin inca 300 poate si ai mult cu orele de munca si eventualele piese conexe. E ok sa indrepti/repari atat timp cat rezultatul iti permite sa folosesti mobra fara probleme in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 (editat) O pereche de tuburi costa mai putin de 400 de euro. Nu trebuie folosita la extrem: din cauza abaterilor de la axialitate si cilindricitate, cuzinetii vor freca pe pahar, acesta se va uza si intr-un final se ajunge la schimbul intregului ansamblu. Solutia romaneasca ieftina este cea mai scumpa si plina de probleme pe care ne place sa ne mintim ca nu le vom avea. Editat Iulie 12, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Iti dau eu doua tuburi... la pret decent. Mi-au ramas de la busa. Si-asa vreau sa le pun la vanzare.Da-mi un semn daca te intereseaza.Pretul il facem pe loc, cu ele in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 12, 2016 Autor Share Postat Iulie 12, 2016 este un choper de 250 cm ! vechi ..ce nu va depasi 100 de km/h ...si v-a merge pe sosea ! un fel de comunista mai noua ! pretul acesteia este foarte scazut pe piata ! dar este mai mult un proiect pe care vreau sa-l duc la capat ! daca era vb de motocicleta pe care o folosesc zilnic nu se punea problema de indreptat si etc. cel mai probabil luam alta furca cu totul. este vb de un kawasaki el 250 vechi ! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Cine zice ca indreapta jambe moto strambe si ii iese perfect, minte cu talent. bine zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate