Supa La Plic Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/au-ajuns-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-motocicleta-pe-care-se-aflau-a-fost-izbita-de-un-autoturism-victima-nu-avea-permis.html Urat impactul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Nu se mai termina oare ? Parca pe an ce trece sunt mai multe si mai multe si mai multe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Ce sa se termine? Fara lumini, fara permis, troaca neinmatriculata... Intrebarea cea mai buna e, cine ii plateste omului masina acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Septembrie 30, 2016 Autor Share Postat Septembrie 30, 2016 (editat) cine ii plateste omului masina acum. Mami si tati din Italia... » Post actualizat in 30 Sep 2016 15:00 Tot mai multi tineri inconstienti pe strazi, fie pe motoare sau cu masina, tot mai multi fara permis, asta este efectul de a fi lasat nesupraveghiati de catre parinti care pleaca in tarile calde. Ce e mai trist e ca unii pleaca tocmai pentru a o duce mai bine inconstientul... Editat Septembrie 30, 2016 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Selecția naturală își spune cuvântul...păcat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanRRR Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Daca nu e cap, e vai de picioare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soranescu Cosmin Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Niste inconstienti...isi pun viata in pericol aiurea.Si nu numai pe a lor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Baiat bun, dadea saru-mana la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Daca nu era filmarea, la pariu ca mai toti de aici ati fi strigat "Moarte conservarilor" si tot ce tine de soferii de autoturisme. Ca nu conteaza ca nu avea carnet, ca carnetul nu te face mai motociclist, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Ce tembeli... la ce se asteptau oare? Bine ca nu au omorat un pieton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Daca nu e cap, e vai de picioare.. Bai e cand e vai si de picioarele noastre sau a celor dragi noua, din inconstienta/ prostia altora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Bai baieti...asta e nimic comparativ cu ce se intampla in borsa aproape zilnic!!!daca nu era filmarea nici macar nu aparea in ziarul local,darmite la stirile nationale.fuck'em! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Pai nu in satul asta s-a nascut si Rossi?... a ba nu.. aici s-a rasturnat carul cu prosti.. Bravo bajetii cu lumina stinsa,.. ca si cum ar f*te vreo urata... Editat Septembrie 30, 2016 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 nu nu,caruta cu prosti s-a rasturnat in alta parte.borsenii nu-s prosti,sunt de-a dreptul din alta lume!nu din vreuna ciivlizata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 nu era bezna ca intr-un cazan cu smoala, era iluminat public, masina orbului avea lumini, din pmdv este incompetenta crasa si a manatorului carutei care se anjeaza in efectuarea manevrei ca la el pe ulita la 3 noaptea, relaxat ca numai ale lui 4 roti exista pe lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 cand mergi noaptea in zone iluminate folosesti farul ca sa fi vazut. cand iesi afara din localitate il folosesti sa luminezi cazanul cu smoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 cand mergi noaptea in zone iluminate folosesti farul ca sa fi vazut. cand iesi afara din localitate il folosesti sa luminezi cazanul cu smoala. nu zau... serios, ms, nu stiam, ani de zile am avut noroc chior sa nu ma intersectez cu careva noaptea, asa a fost sa fie hazardul. daca eu nu as fi evitat cativa imbecili cu rahaturi de carute infecte noptea fara lumini... intelegeam. dar stiu cum se vede ceva fara lumini, ala cu masina ar fi trebuit ca in procesul de asigurare (care sigur a fost extrem de temeinic) sa vada si ceva suspect care se indreapta spre el! nu era bezna. daca se uita il vedea. dar deh era noapte, noaptea "nu e trafic" noaptea nu se asigura nici draqu ca doar e noapte nu e zi. nu o sa treaca nici draqu la ora asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 alo gara!voi va bateti capul sa il scoateti semi-vinovat pe ala cu masina?mai da-i in m...ii ma-sii pe de astia ce n-au nici permis,merg si fara numar de inmatriculare,si fara ITP,si fara lumini si ii mai si dau goarna.repet,in borsa(majoritatea dintre voi cred ca nu au nici cel mai mic habar ce e acolo) asta e cel mai mic delict.so,give it break cu cautarea nodului in papura.cum iti asterni asa dormi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 (editat) nu zau... serios, ms, nu stiam, ani de zile am avut noroc chior sa nu ma intersectez cu careva noaptea, asa a fost sa fie hazardul. daca eu nu as fi evitat cativa imbecili cu rahaturi de carute infecte noptea fara lumini... intelegeam. dar stiu cum se vede ceva fara lumini, ala cu masina ar fi trebuit ca in procesul de asigurare (care sigur a fost extrem de temeinic) sa vada si ceva suspect care se indreapta spre el! nu era bezna. daca se uita il vedea. dar deh era noapte, noaptea "nu e trafic" noaptea nu se asigura nici draqu ca doar e noapte nu e zi. nu o sa treaca nici draqu la ora asta... cand mergi noaptea in zone iluminate folosesti farul ca sa fi vazut (vezi pe unde mergi dar nu te vad alti participanti). cand iesi afara din localitate il folosesti sa luminezi drumul.De ce crezi ca, ca motociclist e obligatoriu sa folosesti farul si ziua in oras???? Eu le-as fi dat si o mama de bataie.. Editat Octombrie 1, 2016 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 alo gara!voi va bateti capul sa il scoateti semi-vinovat pe ala cu masina? sa inteleg ca daca venea ... tiru fara lumini tot asa se producea accidentul? sau pe tir il vedea ... ca deh este mai mare decat masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 In primul rand, vinovat e clar conservarul pt neacordare de prioritate. Pt lipsa permis, inmatriculare etc. sunt pedepse prevazute, dar cauza accidentului e clar faptul ca conservarul nu s-a asigurat si nu a acordat prioritate. Apoi, pe filmare se vede ceva lumina venind de la farul motocicletei, cel putin pozitia. Oricum, daca noi il vedem pe filmarea unui monitor a unei camere de supraveghere, cu siguranta l-ar fi vazut si prostul cu masina daca s-ar fi uitat. per sa-si primeasca pedeapsa cuvenita pt accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Io credeam ca copiii aia n-au mai scapat cu viata dupa zborul ala..Urat.Acu' ca n-avea permis pustiul de pe motor e una dar dobitocul ala de sofer se uita-n pleoape cred..Nu-l zorea nimic n-avea de ce sa se grabeasca.Sper sa nu dau de vreun (cuvant urat) d-asta pe sosele..Macar eu fiind in masina mai am sanse sa-i dau una-n cap..Daca scap.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 @Jerry:da,il vedea pe ala cu tir-ul si nu se baga.dar daca o dam in "daca",ia spune-mi tu cum apreciezi viteza berbecilor de pe motor?sunteti unii pe aici(din pacate prea multi) care aproape in orice situatie de genul,o dati cu moarte conservarilor.pai daca e asa,si mergem pe vorba "mori cu legea-n brate" atunci go for it.poate sunt eu bolnav la cap din moment ce consider ca in 90% din accidentele in care sunt implicati motociclisti,acestia poarta in mare masura vina.exemplu simplu:mergi cu 200 si mori ca unu face stanga si nu te-a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Sa mergi fara permis noaptea si fara farurii e clar , mai trebuia sa fie si beut si sunt toate intruna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Alt caz de virat stanga fara a se asigura si pus semnalizarea dupa ce a tras de volan/ lovit participant la trafic din sens opus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate