Penetru Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Eu am mai spus, periodic mobrele trebuie duse la demagnetizat, dacă neglijezi... se lipesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 sigur se cunosteau si au vrut sa dea hi5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare2005 Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 zep-ul sigur era pe o roata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Ai mai văzut matale Suzi cu genți Marchesini pe stradă? Nu. Deci motoretă făcută din piese. Deci mânărie cu asigurările, cum a mai zus cineva. E clar. QED. Esti total pe langa...proprietarul a cumparat jantele respective noi si le-a pus pe motoreta. Dar ce sa faci si tu..mai zici una..alta. Sa inteleg ca este interzis sa pui Marchesini pe strada? Vai de voi... Editat Octombrie 14, 2016 de SBN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Vai de voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 De vină e proasta cu Peugeot-ul 207. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 14, 2016 Autor Share Postat Octombrie 14, 2016 De vină e proasta cu Peugeot-ul 207. Ha? Ce Peugeot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Totusi nu e de mirare sa se intample si din astea. Eu azi oprisem ca sa fac stanga cu semnal si un baiat incerca sa ma depaseasca prin stanga. E ciudat cum unii se cred tramvai si n-au decat 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Ha? Ce Peugeot? peugeot-ul ala mic, uneori cu floricele, din care te priveste tamp o tanara domnisoara care tocmai a dat peste tine pentru ca nu are capacitatea intelectuala sa foloseasca simultan ochii pe strada, picioarele pe pedale si mainile pe volan. il vezi deseori pe la accidente cand e vina conservei, daca nu i-a luat-o inainte vreun BMW sau SUV. Editat Octombrie 14, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Numere de BH pe R6? Neah...nu bine. Pe un Transalp mai mergeau. Asa, pe R6, te mai si claxonez lumea de doi sute de ori fiindca nu stie sa merge in trafic de Bucurest. Editat Octombrie 14, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 da pantalonii aia maron nu-i vede bah nimeni ca ma scoateti din pepeni !!!! eu mai merg in crocsi , dar macar sunt verzi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 bihoreanul e de vina stiu 2 cazuri de la baietii mei,nu,nu 2 ci chiar 3 cand unu a dat in celalat motociclist 2 cazuri sezonul trecut si unu sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 bihoreanul e de vina stiu 2 cazuri de la baietii mei,nu,nu 2 ci chiar 3 cand unu a dat in celalat motociclist 2 cazuri sezonul trecut si unu sezonul asta when "only in Bihor" comes to a town near you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Eu am mai spus, periodic mobrele trebuie duse la demagnetizat, dacă neglijezi... se lipesc. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate