alecsutzyu Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Accident moto cu un Logan la Podul Cotroceni cu Splaiul pe la ora 14:48 Motociclistul era in picioare, nu stiu mai multe detalii, neavand cum sa pot sa opresc. Cred ca este vorba de o neacordare de prioritate din partea Loganului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 are lamaie pe numar? naspa inceput ( multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 (editat) are lamaie pe numar? naspa inceput ( multa sanatate Esti cu ochii dupa lamai Editat Octombrie 25, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 offtopic: in fix 30 zile o dau jos pe a mea. o postez la vanzari second hand sa fac un ban cinstit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 are lamaie pe numar? naspa inceput ( multa sanatate Cred ca totusi e stickerul de itp. Sper sa fie ok omu'! Ceva date noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 si mie tot a stiker de itp imi pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 e sticker de itp,se stie ceva de rider? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Si mie imi pare sticker de ITP, ala de incepator este mult mai mare. Noroc ca, se pare, fiind in picioare, colegul nostru nu a avut de suferit cine stie ce "daune", sper sa ne povesteasca el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) masina a iesit din peco, a taiat 3 benzi sa faca stanga. nu a vazut motociclistul. nu "aparea" in oglinda. este in viata motociclistul. fractura de bazin, spitalul universitar. » Post actualizat in 31 Oct 2016 15:44 Accident moto cu un Logan la Podul Cotroceni cu Splaiul pe la ora 14:48 Motociclistul era in picioare, nu stiu mai multe detalii, neavand cum sa pot sa opresc. Cred ca este vorba de o neacordare de prioritate din partea Loganului. motociclistul care era in picioare, eram eu. ajunsesem din intamplare imediat dupa accident. Editat Octombrie 31, 2016 de rastafarian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Pana vor apare automobilele robot . Nu mai e mult. Atunci e sfarsitul tuturor cagerilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Pana vor apare automobilele robot . Nu mai e mult. Păi atunci şmecherii care depăşesc coloana la semafor ce-or să facă, stau la coadă cu toţi proştii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Noiembrie 5, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2016 masina a iesit din peco, a taiat 3 benzi sa faca stanga. nu a vazut motociclistul. nu "aparea" in oglinda. este in viata motociclistul. fractura de bazin, spitalul universitar. » Post actualizat in 31 Oct 2016 15:44 motociclistul care era in picioare, eram eu. ajunsesem din intamplare imediat dupa accident. Scuze, dar nu aveam de unde sa stiu Însănătoșire grabnica motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate