Lolo_ID Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 A patra este de la motocicleta K de 125 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Din piesele de M 72 as vrea si eu o aprindere in stare buna daca este cu tot cu lulea si capac distribuitor. Eu am MT 10 la care am asa aprinderea. Daca se poate si cat face nene Simson -Simson ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 salutce de piese ai dom'le ,ai de ajuns pt a monta una ? Salve!Acum nu sunt suficiente dar,daca ar fi fost vorba de un Aprilia Scarabeo,adunam de un putregai complet,fara probleme.Numai bine! Mesaj completat @ simson simson ce pret au seile? de pe ce sunt cele 3 care sunt la fel? a patra pare de rt 125. Seile s-au dat,imi pare rau.Curand pun poze cu ce a mai ramas si poate te pot servi cu altceva.Sa inteleg ca ai nevoie de doua sei complete?Pentru ce motocicleta,daca nu e cu suparare? Mesaj completat Din piesele de M 72 as vrea si eu o aprindere in stare buna daca este cu tot cu lulea si capac distribuitor. Eu am MT 10 la care am asa aprinderea. Daca se poate si cat face nene Simson -Simson ? Nu am o asemenea piesa completa.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Salve!Acum nu sunt suficiente dar,daca ar fi fost vorba de un Aprilia Scarabeo,adunam de un putregai complet,fara probleme.Numai bine! salut ! am o Honda Scoopy de 80 cc ,nu e ea stralucita dar..... sau tu vrei neaparat Scarabeo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 salut !am o Honda Scoopy de 80 cc ,nu e ea stralucita dar..... sau tu vrei neaparat Scarabeo? Frumusica Honda,parca e un copil suparat..Da,ma intereseaza Scarabeo,de capacitate mare.Am un frate care are unul de 150 cc si,daca stau bine si ma gandesc,s-ar putea face o treaba.Ai putea pune niste poze clare actuale cu asta de 25o?Oricum,ma bucur ca lupti sa-ti faci o motocicleta de epoca asa frumoasa,cum e m-ul 72.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 A patra este de la motocicleta K de 125 cc. ma faci de ris nu mai cunosti seile de ij49?ia uitate atent la foto si ai sa vezi exact de la ce sint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Atentie musiu Dan, atentie !!! Cauciucul de pe a patra sa are un model diferit pe el (niste chestii in forma de steluta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Atentie musiu Dan, atentie !!! Cauciucul de pe a patra sa are un model diferit pe el (niste chestii in forma de steluta) nai intels nimic...un scaun ai ghicit din ele, dar nu mai mai zis nimic de celelalte 3 la asta mam referit eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Celelalte 3 se vede de la un kilometru ca sunt de IJ 49. Eu ma refeream strict la cea de-a patra. Se pare ca amandoi am avut dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Seile s-au dat,imi pare rau.Curand pun poze cu ce a mai ramas si poate te pot servi cu altceva.Sa inteleg ca ai nevoie de doua sei complete?Pentru ce motocicleta,daca nu e cu suparare?Mesaj completat Sunt interesat de o sa de genul ala pentru nipru. doar una e deajuns,pentru locomotivar.pe aripa spate nu pun nimik poate doar un luggage rack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 pentru posesori de comuniste care au un motor ce sta degeaba vand cadru complet de yamaha dt 80 cu prinderile de la motor modificate pt motor de voshod cadru are tot numa sa ii puneti motor si la drum pret 3 mil neg sau il vand pe bucati pentru cei care vor sa isi faca ceva de umblat pe dealuri si prin noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Ai putea pune niste poze clare actuale cu asta de 25o?Oricum,ma bucur ca lupti sa-ti faci o motocicleta de epoca asa frumoasa,cum e m-ul 72.Numai bine! uite aici cateva poze cu ''putregaiu'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 uite aici cateva poze cu ''putregaiu'' Salve!Arata bine,intr-adevar!Ca sa nu plictisim prea tare astept un telefon,sa discutam niste chestiuni.0748.982858,Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Salut baieti postez si eu pe la voi.Am o furca de HOINAR si pinioanele de viteza,poate intereseaza pe cineva. Mesaj completat am aflat tarziu de beleaua care mio face el imi venise deja coletelesi am crezut ca sa potolit da oricum nu mai am mtreaba cu el m-am mutat cu chirie si de acum ca sa nu mai existe indoieli o sa platesc inainte .... o sa trimit bani si o sa astept pachetele stiu ca nu e o scuza asta da imi pare sincer rau si aveti tot dreptu sa ma injurati cum am mai zis nu vreau sa ma pun rau cu voi ca am nevoie de piese toate bune Au mai trecut si altii prin astea,SI CU PARINTII,SI CU NEVESTELE.Stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 sa ma ierte dom' moderator, stiu ca nu-i comunista,dar o dezmembrez si poate vrea cineva cate ceva de pe ea sa-si puna pe utilajul din dotare. m-a rugat un nene sa o iau si sa o iau ca imi da un ural desfacut pe ea,acum am luat-o si zice ca nu are bani sa investeasca in motoare ca are alte necazuri. in fine.. e functionala,nu are acte dar am de germania la alt motor ce l-am dezmembrat in vara. honda 750 k 1979 poze sal....mar interesa si pe mine daca o dezmebrezi roata spate cu furca dami un raspuns PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Caut amortizoare de MZ RT . Din Bucuresti la preturi NORMALE . Astept oferte pe PM sau email Editat Ianuarie 28, 2011 de ALT_ZOLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Caut amortizoare de MZ RT .Din Bucuresti la preturi NORMALE . Astept oferte pe PM sau email Am o pereche de amortizoare spate MZrt125,Daca nu ai gasit pana acum, fa tu un pret"normal" si ti le trimit. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Salutare. Se vand urmatoarele: Roata atas (banuiesc ca este de simson); Pinioane cutie de viteze jawa125cc; Chiuloasa cz175cc; Ambilaj Jawa125cc. Chiuloasa de CZ 175cc o pot da la schimb cu una de Jawa 125cc . CAUT SI EU O CHIULOASA DE JAWA125CC SI NU GASESC. TOATE CHIULOASE DE JAWA125CC SA APELEZE LA MN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Am o pereche de amortizoare spate MZrt125,Daca nu ai gasit pana acum, fa tu un pret"normal" si ti le trimit. Numa bine. Salut ma intereseza si pe mine telescoapele de spate mz rt 125, daca sta bine cromul pe ele si ai garniturile la capetele de arcuri. hai pe mess sa imi dai poze mai multe cu telescoapele de rt si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Salutare. Se vand urmatoarele: Roata atas (banuiesc ca este de simson); Pinioane cutie de viteze jawa125cc; Chiuloasa cz175cc; Ambilaj Jawa125cc.Chiuloasa de CZ 175cc o pot da la schimb cu una de Jawa 125cc . CAUT SI EU O CHIULOASA DE JAWA125CC SI NU GASESC. TOATE CHIULOASE DE JAWA125CC SA APELEZE LA MN. Roata de atas este de IJ Jupiter nicidecum de Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 vand grup pentru ural M 72 fara axul cardanic poze in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) cumpar surub de aer pr carburator de mobra, ...prev me . poate il aveti careva si nu il folositi Editat Ianuarie 30, 2011 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Roata de atas este de IJ Jupiter nicidecum de Simson. Daps am aflat si eu . Din pacate era sa ajunga la fier vechi din fericire am recuperat o eu . Oricum mai am multe de invatat la capitolu motoare si motociclism. Numa bn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 cumpar surub de aer pr carburator de mobra, ...prev me . poate il aveti careva si nu il folositi salut am un carb de hoinar fara plutitor si fara arcul de sus daca te intereseaza da un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 (editat) Am ramas cu urmatorul tambur de frana de rusoaica, ce nu ma intereseaza sa-l tin. Nu recunosc modelul, stiu doar ca a servit o vreme pe ETZ250. Cui ii trebuie, si recunoaste modelul, sa-mi dea cat are el chef + posta si i-l trimit. Contact pe PM. Contact electric nu este; sabotii sunt folositi dar pe ETZ mergeau ok deci nu-s terminati, iar una din sigurante s-a ratacit, doar una e pusa. Editat Februarie 1, 2011 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate