cicloburu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 ȘI EU !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 SI EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Ah ,va multumesc,va multumesc.Daca toate lumea o vrea imi confirma ca m-am orientat bine . . . Totusi,ma surprinde ceva : se pare ca unii sunt mai atenti , reactioneaza si raspund mai repde ( inchipuindu-si ca sunt haiosi,probabil ) la posturile altora,decat la ale lor . . . si nici nu se potriveste vreun kef sau vreun spritz tocmai acum ... de ... mama lui de ghimion,sa fii la spritz tocmai cand ai cate ceva de vandut , si nici nu poti fi atent la ce intampla !!!???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 S-o stapanesti sanatos si daca cumva te strange sa ne anunti. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 S-o stapanesti sanatos si daca cumva te strange sa ne anunti. Numai bine. Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 S-o porți sănătos! Și să ne arăți cum îți stă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saharian Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Nici nu ai timp sa te duci la toaleta ca se pune in vanzare si se si vinde lucrul. Mama ei de bafta... Asa am patit si eu cu niste ochelari moto.N-apuci sa te intorci ,ca-i gata vindut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 S-o porți sănătos! Și să ne arăți cum îți stă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Ah ,va multumesc,va multumesc.Daca toate lumea o vrea imi confirma ca m-am orientat bine . . . Totusi,ma surprinde ceva : se pare ca unii sunt mai atenti , reactioneaza si raspund mai repde ( inchipuindu-si ca sunt haiosi,probabil ) la posturile altora,decat la ale lor . . . si nici nu se potriveste vreun kef sau vreun spritz tocmai acum ... de ... mama lui de ghimion,sa fii la spritz tocmai cand ai cate ceva de vandut , si nici nu poti fi atent la ce intampla !!!???!!! da,cred ca am fost haios si chiar spontan.pt. ca si casca asta a fost tot a mea.de-acu is stigmatizat pe viata ca tre sa stau matol in week-end.s-o porti sanatos si da doamne ganduri bune (cand e cod portocaliu nu se bea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cola Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Cumpar sea individuala fata,IJ56,Dnepr,rezervor lacrima Dnepr,Ural,stop spate Simson. Tel.0721097797. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 .de-acu is stigmatizat pe viata ca tre sa stau matol in week-end.s-o porti sanatos si da doamne ganduri bune (cand e cod portocaliu nu se bea) E .... da, parca tonul asta moderat e mai usor de inteles, Si un lucru e clar cred pentru toti : gandirea pozitiva face bine la sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 mai are rost sa zic ca o vroiam si eu... .Dar sigur nu venea , eu o vedeam mai mica si o luam pentru partea feminina.Dar sigur era prea mare, asa ca bine ca s-a dat . A ajuns la tine deja..iti vine? sunt curios, poate pui si o poza cu ea gata echipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Ma tem ca alte piese de M72 nu mai am, deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 in penultima poza e un cauciuc vertical, e cumva pe 16"? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 cauciucuri 110/90/19,in stare ff ok,100 ron bucata sau 300 ron toate 4 DSCN1022.JPGDSCN1028.JPGDSCN1030.JPGDSCN1037.JPG asa arata o rusoaica incaltata de scandal a.jpg 4 buc le cumpar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) caut atas dnepr in stare cat se poate de buna, si la pret ok. multumesc 0756.600.934 Editat Martie 24, 2013 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sidereel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Salut! Baieti, dau un renault twingo din 2002, inscris, merge f bine, ingrijit, aer cond, electrice, comenzi volan, etc, verde, pe o comunista, cu acte la zi, functionala. gen simson, dnepr, ural, peste 250cmc si model cu scaun nu cu sa. ofer si diferenta unde e cazul! mersi! 0753076543 - sau pm, sau aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Lucrează cineva în vreun magazin de piese descuter? Sau are la îndemînă vreunul? Am nevoie pentru o aplicaţie auto (rulmentul de priză cv la Oltcit) Profund îndatorat! http://www.piese.com.ro/rulment-cu-role-12x18x12-ax-roata-spate-gilera-runner-stalker-storm-piaggio-free-nrg-sfera-typhoon-zip-vespa-et2-2t-50cc-piesa-545.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian94 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 are cineva un dinam de ij 56 BUN de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sidereel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 nu o gasesc, nu stiu nici sa caut. da-mi te rog o mana de ajutor si un link catre ea sau catre ionel. mersi fain di tat! nu-ti place planeta lui ionel? ia legatura cu el,poate va combinati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sidereel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 mersi mult de intermediere, in schimb nu e ce vreau . tin mortis sa fie solo, fara sa, doar scaun, si atas, si mai putin. am eu o pata pe ele. ofer si cash, daca nu se vrea masina, da nu gasesc ceva fain. ador simson awo 425s, chiar si dnepr mt11 (parca). Vreau sa-mi iau motor da nu gasesc. Toate comunistele sa apeleze la mine astept oferte, ca ce gasesc pe tocmai, mercador, bikeshop, probike, bestbike, nu sare nimic in vedere. mersi din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Ce mai e in magazie de vanzare: roti mz= 40 lei buc; robinet benzina=20 lei; rozeta =20 lei; scarite= 40 lei perechea; carcasa lant cu pinion roata spate=60 lei; suport bagaje=50 lei; ghidon=50 lei; cadru mz rt 125 din 1958 stare buna cu amortizoare=140 lei; magnetou=100 lei; rezervor=50 lei; oala far=30 buc; stop cz=50 lei. m-a ai carcasa lant cu pinion? pret negociabil? Editat Martie 25, 2013 de cosminx11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 20 amperi Celelalte baterii mai mici sunt inca disponibile, preturile sunt negociabile. Micrometru de interior, 89-102mm, nou, am sa revin cu o poza mai detaliata. 150lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whisperx.22 Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 up vand piese de ij . mai sunt si alte piese in afara de cele din poze. preturile dupa cele ale pietei. tel.0761697978 My link -magnetou Ducati (MOBRA) - 65 lei; -aripa spate Hoinar - 40 lei; -aripa spate IJ - 40 lei; -aripa IJ - 25 lei; -claxon IJ - 15 lei; -cutie laterala IJ - 30 lei; -toba Hoinar - 40 lei; -2 roti de Ij 56 pe 19 -100 lei - carburator si filtru aer 80 lei -ambielaj de ij motor intr-un piston - 30 lei -2 tobe originale 50 lei - aparatori telescoape fata 30Lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate