LCA Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 vand urmatoarea jawa . specificatii cred ca sunt cele de pe placuta de pe cadru , detalii la telefon sau PM . 0746753041 PRET 550 ron ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 amortizoare spate ? roti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 salutare am de vanzare piese de ij 56 am un motor de ij56 la 150 ron fara carburator.mai am 2 roti pe 19 tot de ij56.o sa revin cu poze diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 pai la Cluj ii ziua la ora asta? ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 (editat) Sea de mz ma cam intereseaza pe mine.Iti spun sigur in seara asta,dar mai discutam pe pm Dragi moderatori, aia mai frustrati si nefututi (se stiu ei care) va rog,nu mai stergeti topicuri d'ampulea. defapt,am o oferta pentru voi => spaga. exact! trimiteti-mi contul dvs si eu ma angajez sa va virez cota parte din suma vanzarilor fiecaruia dintre dintre domniile voastre. oricum mi-e teama ca o sa ma imbogatesc subit peste noapte si-mi pun fiscu-n cap.astfel imi mai fac cateva pomeni si pe voi foarte happy. Bafturi on. piesele se vand ieftin just ask (ala cu pretul corect s-a dus pe plua,deci nu-mi mai fac probleme in privinta asta) intrucat nu sunt sigur ca le voi putea pune pe toate la posta,pretul mai scade in functie de piese,respectiv imprejurari. 0727196351 ..negociabil si foarte tare ca ai ,,refacut'' topicul,De cand s-a sters numai la el ma gandeam ) ?? unde este topicul ,,diversitati de vanzare,, care s-a facut acum cateva zile.??? Caut guma sa spate pt mz rt 125.In stare buna ca am vorbit cu uni care vor sa vanda da cand vorbesti cu ei nu mai vor sa le dea. Asta e Editat Octombrie 27, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 Spre diferenta de tine, care vinzi orice gioarsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Spre diferenta de tine, care vinzi orice gioarsa... unu la mana este singura data.@ la mana daca vorbea cu mine inainte sa poste pe topic se rezolva dar pe mine asta ma enervat @emy, uni aia prefera sa doneze (te asigur ca uni a mai facut-o) decat sa vanda unuia ca tine. nimic nu ti se cuvine pe lume,invata sa abordezi cuvincios pe viitor,si poate te vei bucura si tu cum s-au bucurat si altii,si eu la randul meu de atatea ori. ti-am dilit la rand mesajele,tocmai ca sa evit orice polemica cu tine,tu mereu ai institat,iar acum ai dat-o 'n direct, .. ete na bafturi Imi pare rau pt ce am facut sincer chiar am sa tin cont de sfatul tau.Doar ca m-am cam enervat (de nimic).Imi pare rau inca o data.Nici nu stiu cum sa ma revansez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 Iote, ca sa nu te cantam pe aici ani si ani, da-i un PM lui Cisu in care sa-i spui ca vrei sa-ti trimita inapoi anvelopa si tu ii restitui banii. Si dupa ce se intampla minunea, te reabilitezi. De curand am vandut pe ebay o aripa de spate de BMW, olandezul cumparator mi-a futut direct un negativ pe motiv ca aripa nu e de modelul pe care il are el acasa, fara macar sa intrebe. Desi nu merita, am deschis caz in care am spus ca vreau sa-mi trimita aripa inapoi si eu i-am trimis deja banii. Sunt curios daca o sa-mi trimita aripa, pana acum, in 2 sapt, nici un semn. Asa ca decat sa ai parte numai de sentimente negative din partea noastra, fa ce ti-am zis mai sus si o sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Valabila DONAREA pana pe 31.11.2013 DONEZ sa Minsk 125. Poze reale. Obligatoriu sa se ridice personal sau prin cunostinte din Bucuresti. Contact : 0765979952 / alex_dan1985 Cine o vrea sa ma contacteze pe telefon sau mail, nu aici si regula primul venit primul servit. "Succesuri " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 ai putea incepe fata de cisu fata de mine inca n-ai gresit,inca nu ti-am oferit prilejul,si ma tem ca viitorul nu rezerva nimic in privinta asta. nu mi te mai scuza,toti gresim,dar atitudinea ta lasa de dorit. nothing personal. Am sa tin cont de parerile voastre Iote, ca sa nu te cantam pe aici ani si ani, da-i un PM lui Cisu in care sa-i spui ca vrei sa-ti trimita inapoi anvelopa si tu ii restitui banii. Si dupa ce se intampla minunea, te reabilitezi. De curand am vandut pe ebay o aripa de spate de BMW, olandezul cumparator mi-a futut direct un negativ pe motiv ca aripa nu e de modelul pe care il are el acasa, fara macar sa intrebe. Desi nu merita, am deschis caz in care am spus ca vreau sa-mi trimita aripa inapoi si eu i-am trimis deja banii. Sunt curios daca o sa-mi trimita aripa, pana acum, in 2 sapt, nici un semn. Asa ca decat sa ai parte numai de sentimente negative din partea noastra, fa ce ti-am zis mai sus si o sa fie bine. Problema nu este ca , ,,cantati voi pe aici ani si ani'' Preblema este ca nu mai supert eu sa tot fiu acuzat.Vad eu cum rezelv si am sa vorbesc cu el deocamdata insa nu pot(luna asta)Dar promit ca voi rezolva Salutari si numai bine @BALSHOI: Pana la urma mai rezolvam ceva su guma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madryder46 Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 pozele. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Barca ataş pentru Nipru, stare bună-disponibilă la schimb cu alternator de Tico adaptat pentru Nipru sau de vânzare cu suma echivalentă....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Stop pentru JAWA. ofer la schimb cu doua semnalizatoare JAWA - doar daca sunt complete, in stare buna si functionale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 cumpar aprindere ij jupiter 3 + falnsa adaptoare 12 V astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 @ro nin ma intereseaza barca de atas de nipra poti sa dai un pret de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Rectific. 31.10.2013, adica pana joi. Repet rezervarea se face numai telefonic pentru a evita discutiile. Se ridica din zona Bucurestii Noi. Sector 1. Restaurant 2cocosi. Succes. Este vorba despre o sa de Minsk 125 pe care o dau gratis. Valabila DONAREA pana pe 31.11.2013 Editat Octombrie 29, 2013 de alex_tr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Vand motor de MZ 250 , detalii in linkul de mai jos. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-mz-250-din-1967-545282.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Propun să se închidă acest topic și să se creeze 4 noi în subforumul acesta: Vânzări, Cereri, Donații, Accesorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Pe pagina 2 avem /index.php?/topic/617752-trocuri/ /index.php?/topic/93453-cereri-pentru-comuniste/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Caut guma sea pasager mz rt 125 sau sea cu totul. Care sa arate mai bine ca asta plizzz PM An nevoie foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 http://ersatzteileshop.mz-rt.de/Satteldecke-IFA Dai tri clickuri, platesti banu si nici nu tre sa te rogi de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 http://ersatzteileshop.mz-rt.de/Satteldecke-IFA Dai tri clickuri, platesti banu si nici nu tre sa te rogi de ei. 50 euro.Nu-mi permit.Userul BALSHOI are aproape la fel dar la 50 lei cu tot cu schelet ,nu doar guma dar nu vrea.Poate mai are cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 VANDUT Vand motor de MZ 250 , detalii in linkul de mai jos. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-mz-250-din-1967-545282.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 pozele. Un pret pentru coturile din poza cu motorul se poate? Un cric lateral se gaseste prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate