4bike Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 salut cine ma poate ajuta cu o identificare a unui motor mai exact cel din poza Creatie mioritica,ce poate sa fie! Cadru de CZ modificat,cutie de viteze de Puch interbelic si motor auxiliar de avion Messerschmitt Me 262,adica un Junkers Jumo 004 proiectat de N.Riedel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 (editat) iarasi cotetul din sighisoara, s-a mai vorbit. motorul e un Anlasser http://lucafusari.altervista.org/page7/RiedelAnlasser.html » Post actualizat in 01 Feb 2015 11:18/index.php?/topic/654847-hai-sa-gasim-motociclete-abandonate/?p=2665029 Editat Februarie 1, 2015 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 is curios cat se cere pe ea . Am si eu un motor identic de vanzare ... daca e cineva amator de motoare de avion 150 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 vand 1 metru de cheder pentru far, crem, nou, mz es 175, 250, ......30 lei + transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 http://olx.ro/oferta/vand-motocicleta-ID2XQPd.html#d9915d6985 Gata am gasit. 500 euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 (editat) is curios cat se cere pe ea . Am si eu un motor identic de vanzare ... daca e cineva amator de motoare de avion 150 lei nu pot rezista, fer aviatie nazi wunderwaffen, il vreau eu, e al meu. Ai PM, nu se samsareste, se pune in functiune, se mangaie si ocroteste Editat Februarie 1, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 is curios cat se cere pe ea . Am si eu un motor identic de vanzare ... daca e cineva amator de motoare de avion 150 lei eram și eu curios de motor.ptr o sanie cu elice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 sorry man, e si boxer e si de aviatie, cica e deja in drum spre mine, il vreau pentru sfarleaza cu fofeaza.Daca vrei sa faci treaba ia un motor de Nipru ca duce si ultra(-ultra)usoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 iarasi cotetul din sighisoara, s-a mai vorbit. motorul e un Anlasser http://lucafusari.altervista.org/page7/RiedelAnlasser.html » Post actualizat in 01 Feb 2015 11:18 /index.php?/topic/654847-hai-sa-gasim-motociclete-abandonate/?p=2665029 asa e,s-a mai discutat pe tema asta si exista pe undeva un topic unde se dezbatea mai amplu problema,unde @kyvachka a facut referire exacta si la tipul de CZ-u corespunzator "mutilatei" de mai sus.din pacate nu mai gasesc topicul si nici tipul de Cz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) uneori cand ferul/cotetul e frumos facut tehnic, desigur unicat, si are si mirosul batranesc de copt la soare din punctul meu de vedere (dupa ochiul meu) poate sta alaturi si de o moto de serie clasica. Am putea inaugura subsectiunea: "moto-nascociri de Romania", chiar strangeam de ceva vreme poze cu toate atasele artizanale bastinase, dar un virus s-a abatut asupra hardului meu. Editat Februarie 2, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Inteleg ca esti mai nou p'aci Alekule(tocmai ce ai strans in graba 5mii de posturi ),un asemenea topic exista de ceva vreme dincolo dar s-a cam dat la fund,pesemene ca si clasicele revin la starea lor initiala; /index.php?/topic/595116-clasice-modificate/ Tot acolo se poate vedea si Bmw R75 cu motor de Dacie,o opera de arta care provine tot din Sighisoara.Cred ca a existat un virus de schizofrenie prin zona!Ptr. ciumparita de mai sus au pierit doua,trei motorete rare si un messerschmidt.. La asemenea mesteri poti doar sa le tai mainile de la coate,ca sa nu mai produca pagube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 iaca il inviai, bine ca m-ai repus in tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 de vanzare 2 roti,una este de ij49 (cred) si cealalta de atas.roata de ij49 80 ron tot cu cauciuc,si cealalta ete 50 ron (plus taxe postale sau curierat)stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Vreau eu roata de atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 roata de atas vandut la domnu:Lolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) damn, Lolo tu parca apareai noaptea Editat Februarie 2, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 asta-i magnetu' maeştrilor-puternic în orice circumstanţe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 damn, Lolo tu parca apareai noaptea Mai schimb programul cateodata. 02:31 AM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 roata de ij49 80 ron tot cu cauciuc... (plus taxe postale sau curierat)stima Iau eu roata de Ij 49! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 deocamdata este retinut roata de ij49> Aleko daca nu-l vrea persoana respectiva atunci te anunti pe tine.stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 piese ij detalii si preturi pe pm., provin de la un ij jupiter 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Salut Vezi ca nu poti sa primesti MP. Ma intereseaza farul. Coturi ai 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Salut Vezi ca nu poti sa primesti MP. Ma intereseaza farul. Coturi ai 2 ? doar unul singur este in stare buna , sant 2 faruri ?care din ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dimitri Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 (editat) Lolo,dc vinzi roata,o cumpar. Editat Februarie 4, 2015 de marius dimitri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 piese ij detalii si preturi pe pm., provin de la un ij jupiter 2 salut.as vrea ornamentul cromat pt cheie contact.da un apel pe numaru meu si te sun,daca mai e valabil.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate