Dimethylmercury Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Prin stupid noroc cred ca eu i-am scris primul mesaj pt sea. Da dejaba, ca pi piem mere smenul.... Marii muciclisti d-aci vand lejer "uomenia" la dozeci de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Unde mirosi calitatea dubioasa a individului e mai bine sa nu te bagi! Eu, nici daca mi se ofera gratuit, nu am disponibilitatea de a trata cu neseriosii de pe aici. Irosim timp si materie cenusie absolut gratuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) pana la urma la cine a ajuns scaunul? asa de curios.nu vreau sa mor ,fara sa nu aflu.asa-s ardelenii Editat Martie 22, 2015 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Trebuie sa va marturisesc ceva .....personal nu am mai intrat pe acest site-u ca sa postez de ceva ani .....sau schimbat multe si in felul de a posta si mai ales " oamenii " care cauta chilipiruri ca sa le materializeze mai departe .... Acest lucru ma deranjeaza tare rau si mai ales ce mi se reproseaza....cu acesta ocazie va anunt ca nu am vandut nimic din ce am postat si nu am sa mai vand nimic si la nimeni ....imi pare rau ca nu pot sa-mi sterg postarile cu piesele de vanzare ....... Va rog sa nu fiti suparati pe mine pentru , ca nu am vandut nimic si nu am avantajat pe nimeni ..... Aceste pese , asa cum au stat atata timp la mine in boxa vor mai sta inca 20 ani .....asa ca nu vreau sa-mi purtati pica sau sa-mi mai adresati postari care m-au facut sa ma simnt nasol. Prin internet este posibil ori ce si chiar, razgandirea si renuntarea la a vinde ceva .....daca tranzactia era pe viu sa batem palma atunci imi asumam toate injuraturile si oprobiul celui care era pacalit ..dar eu stiu o regula ..cand bat palma cu cineva asa ramane ....in situatia de fata nu am batut palma cu nimeni ..deci nu aveti ce pierde si a-mi reprosa.... Cu stima si incredere Tony......22.03.2015 /h10,39. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) esti naiv ? te-o amenintat cineva ? Editat Martie 22, 2015 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) "Va rog sa nu fiti suparati pe mine pentru , ca nu am vandut nimic si nu am avantajat pe nimeni ..... Aceste pese , asa cum au stat atata timp la mine in boxa vor mai sta inca 20 ani .....asa ca nu vreau sa-mi purtati pica sau sa-mi mai adresati postari care m-au facut sa ma simnt nasol. Prin internet este posibil ori ce si chiar, razgandirea si renuntarea la a vinde ceva ... ..deci nu aveti ce pierde si a-mi reprosa.... Cu stima si incredere Tony......22.03.2015 /h10,39." Dar onoarea mea, onoarea mea cine o repereaza? Editat Martie 22, 2015 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Din categoria "s-a supărat vacarul pe sat"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 spre vanzare 3 pistoane jawa 350 dintre care 2 noi si unul folosit in stare buna cu segmenti, pret 60 lei si 2 pistoane noi unul de jawa 250 si celalalt presupun ca tot de jawa diametru 64,3 25 lei bucata, pistoanele nu au nici unul bolturi si sgurante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 22, 2015 Autor Share Postat Martie 22, 2015 Trebuie sa va marturisesc ceva .....personal nu am mai intrat pe acest site-u ca sa postez de ceva ani .....sau schimbat multe si in felul de a posta si mai ales " oamenii " care cauta chilipiruri ca sa le materializeze mai departe .... Acest lucru ma deranjeaza tare rau si mai ales ce mi se reproseaza....cu acesta ocazie va anunt ca nu am vandut nimic din ce am postat si nu am sa mai vand nimic si la nimeni ....imi pare rau ca nu pot sa-mi sterg postarile cu piesele de vanzare ....... Va rog sa nu fiti suparati pe mine pentru , ca nu am vandut nimic si nu am avantajat pe nimeni ..... Aceste pese , asa cum au stat atata timp la mine in boxa vor mai sta inca 20 ani .....asa ca nu vreau sa-mi purtati pica sau sa-mi mai adresati postari care m-au facut sa ma simnt nasol. Prin internet este posibil ori ce si chiar, razgandirea si renuntarea la a vinde ceva .....daca tranzactia era pe viu sa batem palma atunci imi asumam toate injuraturile si oprobiul celui care era pacalit ..dar eu stiu o regula ..cand bat palma cu cineva asa ramane ....in situatia de fata nu am batut palma cu nimeni ..deci nu aveti ce pierde si a-mi reprosa.... Cu stima si incredere Tony......22.03.2015 /h10,39. Pă bune că nu ai vândut nimic? Sms+urile spun altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Sii... Din nou. Vand piese de Mobra Hoinar. In principiu orice piesa. Detalii pe PM sau la nr de tel 0752802898. Preturile le facem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Gresesti profund Toni.Cand ai postat ca ai ceva de vanzare si ai pus si pretul dorit de tine se cheama ca ai batut palma cu primul care a fost de acord cu conditiile tale.Si sa stii ca ai voie sa te razgandesti atunci cand nu ai niciun ofertant.Adica strangi fiarele de pe ziar si pleci acasa.Atata timp cat ai avut atatia ofertanti la amarata aia de sa trebuia sa te tii de cuvant.Altfel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Trebuie sa precizez ca in anuntul postat ca se vinde ce se vede..NU am pus nici un pret ...se poate constata..... daca puneam si preturi eram de acord cu ce ai spus.... Daca o sa revin cu alt anunt de vanzare , am sa vand numai celor care nu trebuie sa le trimit prin posta romana sau curierat rapid.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Trebuie sa precizez ca in anuntul postat ca se vinde ce se vede..NU am pus nici un pret ...se poate constata..... daca puneam si preturi eram de acord cu ce ai spus.... Daca o sa revin cu alt anunt de vanzare , am sa vand numai celor care nu trebuie sa le trimit prin posta romana sau curierat rapid.... dacat te tot scuzi atat si nu ai pic de demnitate cum vrei sa iti aperi onoarea?prin lasitate(am sa vand numai celor care nu trebuie sa le trimit prin posta romana sau curierat rapid)? sincer nu era cazul sa faci atata valva pt o saua,daca iti era de dat o dadeai la primul care iti trimitea PM sau te suna,nu sunt in masura sa te judec eu,dar vad ca nesimtirea ta a dus in eroare vreo 4 persoane de pe aici,tu cum te ai simti in locul lor??? sa cauti o piesa si sa nu dai de ea si cand ai dat de ea sa fi amagit la maxim.tinere nu aici ii locul unde devii milionar de carton!!!Asta ii parerea mea si o sustin indiferent care ar fi consecintele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 dacat te tot scuzi atat si nu ai pic de demnitate cum vrei sa iti aperi onoarea?prin lasitate(am sa vand numai celor care nu trebuie sa le trimit prin posta romana sau curierat rapid)? sincer nu era cazul sa faci atata valva pt o saua,daca iti era de dat o dadeai la primul care iti trimitea PM sau te suna,nu sunt in masura sa te judec eu,dar vad ca nesimtirea ta a dus in eroare vreo 4 persoane de pe aici,tu cum te ai simti in locul lor??? sa cauti o piesa si sa nu dai de ea si cand ai dat de ea sa fi amagit la maxim.tinere nu aici ii locul unde devii milionar de carton!!!Asta ii parerea mea si o sustin indiferent care ar fi consecintele. Sustin! Ein mann ein wort Barbatii trebuie sa isi respecte cuvantul dat indiferent in ce conditii. Castig sau pierd mi am dat cuvantul... aia e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Diverse piese: roata spate ural=150 lei grup simson=400 lei amortizoare spate simson=150 lei kilometraj simson=110 lei amortizoare spate ural=80 lei rama cu oglinda ptr.far ural=50 lei buson rezervor mz=60 lei cilindru mz rt 125/3=70 lei magnetou simson=250 lei cilindru simson sport=60 lei bobina ural/dnepr +sistem platina=60 lei tel.0785189189 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 roti mz 18' foarte bune umflate ! plus ferodouri frana si pinion ! Up Up Up !! pret in privat sau la telefon 0728190850 ! multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Dar onoarea mea, onoarea mea cine o repereaza? Las' că ţi-o reperează domn' Mitică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Mici si rai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 prea multe vorbe si suparari,pentru niste fiere. parerea mea. deci ca sa ma io nu am cand acolo cand aici ca sa ma io pe mine la o adica...deci ,baga piesele la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Diverse piese: roata spate ural=150 lei grup simson=400 lei amortizoare spate simson=150 lei kilometraj simson=110 lei amortizoare spate ural=80 lei rama cu oglinda ptr.far ural=50 lei buson rezervor mz=60 lei cilindru mz rt 125/3=70 lei magnetou simson=250 lei cilindru simson sport=60 lei bobina ural/dnepr +sistem platina=60 lei tel.0785189189 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Rama cu oglinda cum am vorbit la telefon. Ramne sa stabilim mai tarziu cum intru in posesia ei. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Rotile pt Nos66. Sunt pe 17. cauciucurile bune. cel de spate trebuie pusa valva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Un butuc ce ma incurca prin garaj. Astept oferte pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 ok vorbim la telefon » Post actualizat in 28 Mar 2015 23:18Rotile pt Nos66. Sunt pe 17. cauciucurile bune. cel de spate trebuie pusa valva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 (editat) Vandut butucul. Editat Martie 29, 2015 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate