george-bogdan Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 un ghidon rusesc . cromul e bun dar trebuie spalat . 30 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Cumpăr set reparație pistonaÂş frînă față pentru Planeta/Jupiter cu disc. Este compus din două garnituri de cauciuc asemănătoare cxelor de Dacie care îmbracă pistonaÂşul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Vand niste tamburi jawa 125 si un cauciuc cu sau fara janta, plus o chiuloasa si un carbelitor;) Pretul il puneti voi:> Mesaj completat scuze chiuloasa nu o mai am:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 De vanzare urmatoarele: -Gentile laterale fara rugina. -Vitezometrul din bord-romanesc. Mesaj completat Si atas. Desigur, preturile sunt negociabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 (editat) telescoapele in ce stare sunt .. Editat Septembrie 27, 2010 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 sall uite poze cu janta aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 primu care da un pret bunicel, e al lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 salut are acte MZ-ul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 salut are acte MZ-ul ala ? proprietarul inca le cauta... zicea k are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 De vanzare,doua magnetouri de izh (cred). Puiu Adrian tel:0761816453 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Se mai adauga cateva nimicuri gasite in garaj. Ideea este ca piesele sunt de pe un IJ din 1954 pe care l-am dezmembrat in tineretea mea si care mi-au ramas. Acum, cine are nevoie de ele pentru restaurare altui motor, sa ma sune. Piesele nu prea mai au loc si in final vor ajunge la fier vechi, probabil. Si ar fi pacat. Deci preturile sunt orientative si negociabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no_name_luci Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Cumpar Motor Hoinar Functional sau Ambielaj si Chiuloasa HOINAR!!! 0743861377 sau no_name_luci id de mess!va rog contactatima daca cumva aveti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Se mai adauga cateva nimicuri gasite in garaj. Ideea este ca piesele sunt de pe un IJ din 1954 pe care l-am dezmembrat in tineretea mea si care mi-au ramas. Acum, cine are nevoie de ele pentru restaurare altui motor, sa ma sune. Piesele nu prea mai au loc si in final vor ajunge la fier vechi, probabil. Si ar fi pacat. Deci preturile sunt orientative si negociabile. Piesele sunt deja promise celor care au luat legatura cu mine direct. In caz ca nu o sa se dea, o sa postez din nou aici (aviz celor care au cerut dar nu au mai raspuns la PM din diverse motive). Mai ramane de dat un carburator de IJ la pretul de 75RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 (editat) De vanzare,doua magnetouri de izh (cred).Puiu Adrian tel:0761816453 magnetou motor auxiliar pt utilaje made in urss.tractor,buldozer,macara am si eu unul Editat Octombrie 1, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Salutare, Gasesc la cineva cele doua manere complete ca cele din poze? Am inteles ca si cele de MZ sunt la fel dar nu sunt sigur. Eu am luat din Germania ambreiajul http://www.ost2rad.de/index.php?gm_boosted...=c15&page=4 frâna http://www.ost2rad.de/index.php?gm_boosted...=c15&page=2 și poți pune pe ele și blocul de lumini și cel de semnalizare, pe care le găsești tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Vand compresor aerstare buna 2 pistoane motor 1,5 KW monofazic s-au cel original trifazic capacitate rezervor aprox 120 litri presiunea urca usor pana la 8 atm ( debit capacitate nu snt specificate) model GRAZIA BOLOGNA pret 300 Eur Mesaj completat Vand BIAX (parca le spune) 4 bucati PP 12-LF SR 319 cu 100 Ron bucata si o bucata foarfeca tabla( cu pastile videa) MD 4 17/17 L4 SR 15 la 150 Ron saunt nefolosite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stro_stutz_83 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Eu am luat din Germaniaambreiajul http://www.ost2rad.de/index.php?gm_boosted...=c15&page=4 frâna http://www.ost2rad.de/index.php?gm_boosted...=c15&page=2 și poți pune pe ele și blocul de lumini și cel de semnalizare, pe care le găsești tot acolo Multumesc pentru link-uri. Ma enerveaza faprul ca suportul manetei de acceleratie are suportul acela pentru bloc de lumini (semnalizare cred) pentru ca vreau sa le folosesc la un Simson, dar din lipsa celui original il pot folosi si pe acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Vand mz rt125/3, 2 buc, restaurate 80% , acte vechi dar le pot schimba cu cele noi, cu motoare de rezerva, pret 600eur ce putin atat sa recuperez din ce am cheltuit pe buc. Vand ij 56 cu ataj de fibrade sticla care il pot inlocui cu cel original din tabla ca-l mai am. Are acte noi dar, vt expirata. pret 700 eur Vand ataj de panonia duna din aluminiu sablat ,chituit si vopsit in sprit chit 300eur Vand ataj de ij sablat exterior chituit si vopsit in spritchit 300 eur Preturile se pot negocia se accepta si schimburi cu alte motociclete mai vechi mai mult sau mai putin complecte sau piese de bmw r71 Poze se pot vedea http://www.99poze.ro/poze_cu_mz_rt_ij_atajede_duna_si_ij/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Vand mz rt125/3, 2 buc, restaurate 80% , acte vechi dar le pot schimba cu cele noi, cu motoare de rezerva, pret 600eur ce putin atat sa recuperez din ce am cheltuit pe buc.Vand ij 56 cu ataj de fibrade sticla care il pot inlocui cu cel original din tabla ca-l mai am. Are acte noi dar, vt expirata. pret 700 eur Vand ataj de panonia duna din aluminiu sablat ,chituit si vopsit in sprit chit 300eur Vand ataj de ij sablat exterior chituit si vopsit in spritchit 300 eur Preturile se pot negocia se accepta si schimburi cu alte motociclete mai vechi mai mult sau mai putin complecte sau piese de bmw r71 Poze se pot vedea http://www.99poze.ro/poze_cu_mz_rt_ij_atajede_duna_si_ij/ Se zice ataÂş nu ataj , am vazut greseala de prea multe ori si la prea multi , nu mai pot sa ma abtin sa nu intervin, scuze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Se zice ataÂş nu ataj , am vazut greseala de prea multe ori si la prea multi , nu mai pot sa ma abtin sa nu intervin, scuze ! si de "clanson" se mai aude nu mai zic de "mansaler" (adica pantofi cu tocuri in fata,pt. mersul cu spatele) Editat Octombrie 5, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Vand mz rt125/3, 2 buc, restaurate 80% , acte vechi dar le pot schimba cu cele noi, cu motoare de rezerva, pret 600eur ce putin atat sa recuperez din ce am cheltuit pe buc.Vand ij 56 cu ataj de fibrade sticla care il pot inlocui cu cel original din tabla ca-l mai am. Are acte noi dar, vt expirata. pret 700 eur Vand ataj de panonia duna din aluminiu sablat ,chituit si vopsit in sprit chit 300eur Vand ataj de ij sablat exterior chituit si vopsit in spritchit 300 eur Preturile se pot negocia se accepta si schimburi cu alte motociclete mai vechi mai mult sau mai putin complecte sau piese de bmw r71 Poze se pot vedea http://www.99poze.ro/poze_cu_mz_rt_ij_atajede_duna_si_ij/ Sorine sa stii ca m-am delectat grozav si am ras pe masura .Pozele cu ramance fac toti banii. Scuze de off topic.Daca mai ai ,mai baga.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Vedeti Domnilor ce ROMANCE frumoase avem???......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Vedeti Domnilor ce Romance frumoase avem???...... BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 salut telescoapele in ce stare sunt ... Se vede ulei pe ele, so... cred ca necesita simeringuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate