BMWs1000RR Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Hai ca deja suna a "inselaciune". Pai daca e de donat, frate... doneaza l. Fara n am timp, fara scuze de doi bani. Daca n ai timp, zi mi unde si vin eu dupa el si ramane de donat mai departe. Vine oricine, oricand la mine in curte si il incarca. Nu conteaza ziua, ora. Vrei sa iesi in evidenta sau e un fel de scam? Te ai razgandit? Cauti pe cineva sa bagi la inaintare, noi il reparam si iti revine tie? Eu sunt mai direct, nu mi place sa ma piș pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Februarie 6, 2017 Autor Share Postat Februarie 6, 2017 Haha. nu am timp sa raspund pe privat tuturor, de asta ziceam sa astepte lumea sa ajung si eu acasa. Cu siguranta voi citi toate mesajele, voi raspunde la ele si cineva il va avea cat mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sarpente-reincarcat Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Sa il ia l.u.v , omul a demonstrat ca e cinstit , il va vinde la pret corect , nici un samsar nu va pune mana pe el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu_BC Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Felicitari pentru gest ! Poate daca eram cu vreo cativa ani mai tanar tare m-as fi incumetat la asa oferta. Sper sa ajunga unde trebuie pentru ca stiu cum e sa tanjesti ani dupa o motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 +1 pt l.u.v )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Foaie verde de salcam, Dragnea e prost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 l.u.v. poate sa o ia da' cu o conditie, sa puna aici o poza calare pe dracie, sa vedem si noi cum ii sta pe ea ... ne mai distram si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 @marius_stp Frumos gest. Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Deci...ca eu n-am inteles multe.se doneaza CATRE?daca e,as pescui-o eu(as trimite pe cineva dupa ea) sa o pregatesc pt fiu-mio pt inceput de om ce va merge doar pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Va agitati degeaba. Isi bate joc de voi! ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan.B Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 (editat) Am un prieten din bucuresti care are probleme serioase cu banii (datorii la intretinere etc. Job de 1000 lei lunar) si acum vrea sa dea si el de A (sustinut de prieteni). Are echipament pe care i l-am donat eu, echipament pe care l-am primit si eu cand eram la inceput. Ideea e ca as veni eu sa iau mobra pt el. O iau si i-o repar eu pe banii mei. Editat Februarie 7, 2017 de Razvan.B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Va agitati degeaba. Isi bate joc de voi! ))))) De unde stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Eu ? Mie nu mi trebuie asa ceva. Daca ceva e de donat, nu asa se doneaza. » Post actualizat in 07 Feb 2017 18:16 Halal utilaj, n am ce sa spun. L a vrut un cunoscut de prin zona, dar nici un raspuns de la "donator". E neserios ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan.B Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Cand dai ceva pe moca normal ca omu o sa fie asaltat de doritori. Unii oameni chiar daca nu au nevoie or sa sara sa puna mana pe utilaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 @just4tant:esti degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Unii oameni chiar daca nu au nevoie or sa sara sa puna mana pe utilaj. Trecut prin asta ,motiv pentru care daca am ceva de donat urmaresc forumul si daca vad pe cineva ca se intereseaza de ce am disponibil il contactez si s-a rezolvat fara sa ma trezesc cu bisnitari la poarta. Bafta cu donatia si sa iasa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Doreste careva popcorn ? Donez eu 2 pungute Sunt tare curios cum se termina treaba asta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Donez si eu o Aprilia 50, locuiesc momentan in Montreal, puteti sa o ridicati de la mine de-acasa . Va costa doar drumul , cam 2000 dolari daca vreti de azi pe maine sa veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Februarie 8, 2017 Autor Share Postat Februarie 8, 2017 Salut, scuze de intarziere. RS-ul e pe cale sa fie deja donat catre un nou proprietar, acum discutam detalile prin PM. Daca primitorul doreste, poate sa posteze aici. Se pare ca noul proprietar il poate repara, dar multumesc ca v-ati oferit sa ajutati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 pe cand mi-am luat + s-a gasit ''primitorul'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Scrie numele celui care a luat-o. Nunele de pe forum, ca eu nu te cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 (editat) Poate nu are cont pe forum. Si poate nu trebuie sa-ti demonstreze tie nimic! Are initiatorul vreo datorie la tine? Bani, ore de munca, bere? De ce crezi ca da cineva 2 bani pe ce crezi tu? Editat Februarie 8, 2017 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Tu cine esti? Nu stau de vb cu d-astia ca tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Tu cine esti? Nu stau de vb cu d-astia ca tine! Ce pacat ca se pot face analizele dand spaga ! Psihologicul ala era si el bun la ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate