csman Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 oare cum am putut sa merg pana acum cu lantu aliniat ochiometric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Intre timp am aflat de ce roata nu mi-a fost aliniata corect. Am dus motorul la mecanic pt schimbat lanț și pinioane iar când a pus roata la loc a pus invers bucata aia de aluminiu folosita pt aliniere deoarece odată ce am folosit laserul am avut 5 linii pe o parte și 6 pe cealaltă. Pff Mecanic?!? Dorel poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 oare cum am putut sa merg pana acum cu lantu aliniat ochiometric Pentru ca transmisia pe lant are si capacitatea de a se alinia atat pe verticala cat si pe orizontala in anumite limite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 (editat) Intre timp am aflat de ce roata nu mi-a fost aliniata corect. Am dus motorul la mecanic pt schimbat lanț și pinioane iar când a pus roata la loc a pus invers bucata aia de aluminiu folosita pt aliniere deoarece odată ce am folosit laserul am avut 5 linii pe o parte și 6 pe cealaltă. Pff de grija asta eu ma mir ca mai poti dormii noptile linistit , l-as da in judecata pe acel mecanic necalificat si pana la Haga m-as duce cu el ... Editat Martie 5, 2017 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Martie 11, 2017 Autor Share Postat Martie 11, 2017 de grija asta eu ma mir ca mai poti dormii noptile linistit , l-as da in judecata pe acel mecanic necalificat si pana la Haga m-as duce cu el ... Ce sa zic. Poate unii motocicliști se urca pe motor indiferent de starea acestuia și merg cu vacile la păscut, alții fac verificare completa asa cum am fost instruit. Tu știi ce fel de motociclist ești. Be safe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 Cum naiba la biciclete lantul sta si putin oblic? evident ca pe timpuri cand nu exista laser era o tragedie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0912 Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 evident ca pe timpuri cand nu exista laser era o tragedie! N-a zis nimeni ca fara laser nu se poate. E doar o varianta, chiar una foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 A reușit cineva din 2017 pana acum să și confecționeze scula asta laser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 Sunt alte variante mai simple și poate chiar mai precise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 În afară de măsurarea distanței dintre articulația basculei și axul roții spate, mai e vreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 O riglă așezată pe pinion și suprapusă pe lanț, sfori sau rigle pe laturile roții spate și trase pe lângă cea față + măsurarea distanțelor a.î. roata față să fie în centrul culoarului format. La bicicletă o merge lanțul oblic când ești pe pinioanele extreme, dar roata rămâne dreaptă! La moto dacă ai o abatere mică nu transmisia cu lanț suferă, ci ținuta de drum a pt că roțile nu sunt aliniate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate