zece d rosu Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Duminica impreuna cu cativa prieteni am urcat pana la Balea Cascada. Drumul este uscat si destul de curat (pe mijloc) si se poate merge fara probleme. De la Cascada mai departe se vede inca zapada pe drum si desigur dalele de beton care inchid drumul. » Post actualizat in 06 Mar 2017 06:52Scuze, plimbarea a fost sambata, 04 martie (daca conteaza cu ceva)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loopu Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zotz Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Super fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Super! Unde sunt casutele acelea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 https://goo.gl/maps/ZEkyUnArWRx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Castelul de lut din valea zanelor, 5 lei vizitatarea dar nici macar nu e terminat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Asa e, nu este terminate treaba, dar 5 lei nu cred ca incurca pe nimeni sa-i dai pt. o chestier unica in felul ei in zona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Faina mobra, fain drum. A fost superba vremea weekendu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Legat de "zapada", duminica, 5 martie, Cheile Bicazului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Daca tot ne "laudam" cu zapada .... pe drumul de la cabana Voina la cabana Cuca 04.03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Ieri, 24 martie.... Carosabilul conservat impecabil, respectiv la fel de prost ca si anul trecut, abundent presarat cu material antiderapant peste iarna ... primii 2-3 km din urcare trebuiesc abordati mai atent. Ca sa fim in ton cu 2017, a aprut si o exploatare forestiera de toata frumusetea, pe latura stanga la aproximativ jumatatea distantei dintre primele viraje si Balea Cascada. Dupa blocajul de la cascada, nu are sens aventurarea intrucat este zapada pe carosabil inca din primii zeci de metri. Overall, a fost o tura faina... 220 km (BV-Balea Cascada-BV). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 super, bravo Flo.. m-am aventurat si eu anul trecut (16 feb) printre despartitoarele de beton inca vreo 2 km.. parea sinistru, brazi cazuti, bolovani, etc asa mi-am explicat cel mai serios motiv ptr care e inchis atata timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berevoescu Mihai Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Ca sa nu mai deschid un nou topic pentru ca n-as avea prea multe de povestit, va atasez si eu 3 poze si un filmulet de 7 secunde din tura inaugurala pe acest an, 28.04. Am plecat din Pitesti pe la 17.30, am ajuns la capatul drumului la 19.45 si inapoi acasa la 22.00. Drumul aproape gol, doar cateva masini, maxim 20, cu care m-am intalnit de la Arefu pana la Capra si inapoi. Cativa bolovani pe sosea, zone cu nisip in special pe exteriorul curbelor si zone in care apa rezultata din topirea zapezii traverseaza soseaua. Spre deosebire de noiembrie anul trecut, cand m-am oprit cam in aceeasi zona din cauza ghetii de pe sosea, acum nu este gheata deloc (e drept ca atunci era si aerul mult mai rece de nu-mi mai simteam mainile cu manusile de iarna iar acum am folosit pana la Capra manusile de vara iar pe cele de iarna doar la intoarcere) Sa vad cum fac cu avi-ul, ca upload pe forum ca atasament vad ca nu merge. https://www.youtube.com/embed/1OIVBjtInag Nu m-am prins, asa ca-l las ca link pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate